21 Σεπ 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/9

"Πρώτα οι υποχρεώσεις"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθούν να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου, αναπροσαρμόζοντας ενδεχομένως κάποια από τα σχέδια σου. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναμένεται να συμβάλλει σε μια συνολική ανανέωση των επιδιώξεών σου και σε πρωτότυπες εφαρμογές.

Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή σε βάζει να σκεφτείς ότι τελικά όλα γίνονται! Αν μάλιστα είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις και την διαφορετικότητα, θα μπορέσεις να «σπάσεις» και κάποια ταμπού, που μέχρι χθες σε καθόριζαν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να σε αφήσει ευχαριστημένο/η κατά το... ήμισυ! Από τη μία πλευρά η Σελήνη στον Αιγόκερω αλλά και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, εναρμονίζονται με την ανάγκη σου να έχεις «χειροπιαστές» αποδείξεις κι ένα συγκεκριμένο-σταθερό πλάνο για την ζωή σου. Από την άλλη όμως, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο σπίτι ή την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ίσως σε φέρει μπροστά σε μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη! Ίσως όμως θα πρέπει κι εσύ να γίνεις πιο ανοικτός/η στα απρόοπτα και τις αλλαγές, ώστε να χαίρεσαι αντί να υποφέρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ενδέχεται να σου ψαλιδίσει κάπως τα «φτερά», αναδεικνύοντας πιέσεις και περιορισμούς, που μπορεί να σε αγχώσουν. Όλα όμως θα πάνε μια χαρά αν προσαρμοστείς έγκαιρα στην πραγματικότητα και θέσεις από μόνος σου κάποια όρια στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε ενημερώνει ότι θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε σχέση με τις προσδοκίες σου για την εξέλιξη μιας σχέσης, την ίδια στιγμή όμως ο Ουρανός σου προσφέρει μια «εναλλακτική» πρόταση, που αν μη τι άλλο σε βάζει σε σκέψεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και θα πρέπει απαραιτήτως να συνυπολογίσεις στα σχέδια σου και τις δικές τους επιθυμίες ή ενστάσεις! Επειδή όμως τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα. Παράλληλα ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο δώρο ή έσοδο.

Ερωτικά
Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου είναι... κυμαινόμενες κι ίσως σου είναι δύσκολο να έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες, που έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο δεν θα έχουν καμία σημασία!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη είδηση μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά αλλά και να σου ανοίξει νέους δρόμους. Παράλληλα όμως ο Κρόνος σου υπενθυμίζει ότι δεν θα πρέπει να αμελήσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, προνοώντας μάλιστα για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, φαίνεται ότι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει την ανάγκη σου ή χρειάζεται υποστήριξη.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που καλύπτει πολλές από τις προδιαγραφές σου και κυρίως την ανάγκη σου να νοιώθεις ξεχωριστός/η, ενώ στο «πρόγραμμα» είναι και μια «εξωτική» εμπειρία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος σε πιέζει να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ή οικογενειακό σου θέμα, ενώ μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος εξ αιτίας των εξελίξεων στην ζωή ενός οικείου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση καλείσαι να θέσεις όρια και να πάρεις μέτρα ή αποφάσεις, που μπορεί να είναι μεν δύσκολες αλλά βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Επιπλέον, μην διστάσεις να απαλλαγείς από δυσβάστακτες υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, παρασύροντας σε να κάνεις κινήσεις που μπορεί είτε να σε «εκθέσουν», είτε να αποδειχθούν άστοχες. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε εκπλήξει!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος ενδέχεται να συμβάλλει σε εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια τεχνικά προβλήματα που θα «δοκιμάσουν» την προνοητικότητά σου. Αντίθετα, σου παρέχει την δυνατότητα να μελετήσεις κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα εξυπηρετήσει μια χαρά τις επιδιώξεις σου αρκεί να είσαι ανοικτός/η απέναντι στο καινούριο ή το απρόβλεπτο. Αντίθετα αν επιλέξεις μια «συμβατική» αντιμετώπιση των πραγμάτων, απλά... δεν θα σου «βγει»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε συμβουλεύει να είσαι πιο προσεκτικός στις οικονομικές σου επιλογές, αφού η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές, παρά μόνον για πωλήσεις. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψει και μια έκτακτη υποχρέωση, που θα σε βάλει σε δίλημμα αλλά αν πρόκειται να καλύψεις τις ανάγκες κάποιων άλλων χωρίς «χαρτιά» και δεσμεύσεις, μάλλον ξανασκέψου το!

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενδέχεται να συμβάλλει σε αντιδράσεις ή την δημιουργία καταστάσεων που μπορεί να μην σου αρέσουν, λόγω του «φιλελεύθερου» χαρακτήρα τους. Μήπως όμως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η καθημερινότητά σου μπορεί να έχει πολλές ευχάριστες στιγμές, ίσως μάλιστα λάβεις και μια ευχάριστη είδηση αλλά την ίδια στιγμή ο Κρόνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να είσαι εντάξει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποια έκτακτα έξοδα αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν και εισροές που θα φέρουν τα πράγματα «στα ίσα» τους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου υπόσχεται κάτι συναρπαστικό, όσο και «πικάντικο» κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μπορείς όμως να δοκιμάσεις και την τύχη σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζοντας ένα ενδιαφέρον πρόσωπο του εξωτερικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου εγείρει υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με καθήκοντα και υποχρεώσεις που οφείλεις να καλύψεις, τελικά όμως έχοντας ως «σύμμαχό» σου τον ενεργό Κρόνο, μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο σου ή στην χειρότερη περίπτωση να τον βάλεις στην... αναμονή! Παράλληλα, ο Ουρανός σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, υιοθετώντας μάλιστα και κάποιες «προχωρημένες» εκδοχές.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνει κάπως πιο απόλυτο στις επιδιώξεις σου, ίσως όμως θα έπρεπε να αφήσεις και κάποιες «χαραμάδες» στην πολιτική σου. Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναμένεται να συμβάλλει σε μια καθημερινότητα του γούστου σου, διανθισμένη με απρόοπτα περίεργα και σπάνιες καταστάσεις. Παράλληλα όμως ο Κρόνος μπορεί να θέσει σε δοκιμασία μια φιλική σου σχέση, ενώ η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, «κλέβοντας» χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η. τότε θα μπορέσεις να «παίξεις» πιο ελεύθερα με ένα νέο πρόσωπο που εμφανίζεται στην ζωή σου κι έχει «κάτι» που τραβά το ενδιαφέρον σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως υπερβείς κάποια όρια και προκύψουν θέματα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου, μέσα από μια μικρή διάψευση των προσδοκιών σου. Αυτό όμως που σου «λέει» στην πραγματικότητα είναι να δουλέψεις περισσότερο πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αφήνοντας κατά μέρος όνειρα κι ελπίδες που δεν έχουν καμία βάση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ανακατεύει την «τράπουλα» στις φιλίες σου και ό,τι ήθελε προκύψει!

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δεις με άλλο μάτι ένα πρόσωπο στο χώρο της εργασίας σου! Δεν θα ήταν όμως σοφό να επιτρέψεις σε κάποιους «τρίτους» να ανακατευτούν στην όλη υπόθεση.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...