26 Σεπ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Να μαστε και πάλι!!! Είπαμε ότι θα λείπαμε δύο εβδομάδες αλλά λίγο οι εκλογές λίγο οι παρατεταμένες διακοπές μας, μας κράτησαν μακριά σας για μία παραπάνω εβδομάδα. Επιστρέψαμε λοιπόν σχεδόν ξεκούραστοι και λέμε σχεδόν γιατί πάντα......

θέλουμε λίγο περισσότερες διακοπές στη ζωή μας. Τα δε μηνύματά σας αμέτρητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σας αφήναμε χωρίς το εβδομαδιαίο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker.

Περνώντας και η περίοδος των εκλογών, ξεκίνησε για τα καλά το φθινόπωρο. Αν και μπήκε λίγο απότομα με πολλές βροχές ελπίζουμε εμείς να σας κρατήσουμε το καλοκαιρινό χαρούμενο κλίμα μέσα από τα TOP – 10 μας που από όσο μας λέτε σας λείψανε πολύ.

Όταν μιλάμε για τον Eric Prydz το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για επιτυχίες. Στο νούμερο ένα η νέα του επιτυχία λοιπόν Opus.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Eric Prydz – Opus
2. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
3. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix)
4. Claydee & Dave Audé - Te Quiero
5. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love
6. Shaggy feat. Pitbull, Gene Noble - Only Love
7. Nicolas Costa feat Drew - Can't Leave You Alone
8. Akcent feat Galena – Te quiero 
9. Major Lazer & DJ Snake - Lean On
10. Jauz - Deeper Love 

Ο τίτλος για το νέο entry της εβδομάδας τα λέει όλα. Deeper love από Jauz και ο ύμνος της house μουσικής διασκευάστηκε και επανακυκλοφορεί πιο dance από ποτέ. Εκεί συναντάμε τον Stan να μας λέει δεν σου ανήκω.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Stan – Δεν σου ανήκω
2. Μαλού - Τους Είπες Πως
3. Melisses, Playmen feat. Kamerata – Δεν με νοιάζει
4. Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά
5. Διονύσης Σχοινάς - Το καλοκαίρι
6. BO Feat. Χριστίνα Σάλτη - Τι Άλλο Θέλεις
7. KINGS – Bikini
8. Γιώργος Παπαδόπουλος – Σπάστα
9. Vegas – Απόψε
10. Ελευθερία Ελευθερίου – Νύχτες καυτές

Με την Ελευθερία Ελευθερίου να μας λέει νύχτες καυτές φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. Στα περισσότερά σας μηνύματα, μας ζητήσατε έναν συγκεκριμένο παραγωγό. Μετά και από τόσο μεγάλη απουσία δε θα μπορούσαμε να αρνηθούμε φυσικά. Το όνομά του μεγαλειώδες και οι επισκέψεις του στην Ελλάδα πολλές. Φυσικά μιλάμε για τον John Digweed και την εμφάνισή του στο φετινό Tomorrowland. Εσείς απλά κάντε click στο παρακάτω link και πατήστε το κουμπάκι με το PLAY.


Μετά το εκπληκτικό αυτό set ήρθε η ώρα να σας χαιρετίσουμε. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο  facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα είναι μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η τεράστια ανταπόκρισή σας μας έχει δώσει ήδη το καλύτερο feedback για να συνεχίσουμε πυρετωδώς τις καινούριες μας παραγωγές που έρχονται. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα ελπίζουμε να έχει σταματήσει η βροχή που μας ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και εσείς μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...