26 Σεπ 2015

Ανώτερη η Μύκονος… το καθάρισε στη παράταση

Μεγάλη πρόκριση για τον ΑΟ Μυκόνου στην πρεμιέρα του για τη φετινή χρονιά. Οι Μυκονιάτες παρόλη την ανωτερότητα τους, σχεδόν σε όλη.......
τη διάρκεια τους ματς χρειάστηκαν την παράταση για να επικρατήσουν 1-3 (1-1 κ.δ.) του ψυχομένου αλλά ανέτοιμου όπως αποδείχτηκε Πάγου, που φωνάζει γιατί στην επανάληψη είχε τον Ηλία Ξενικάκη να δίνει οδηγίες στους παίκτες του από την εξέδρα, λόγω της γνωστής απαγόρευσης από την ΕΠΟ.
Ο ΑΟ Μυκόνου πλέον ετοιμάζεται για τη 2η φάση του Κυπέλλου, όπου το επόμενο σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει στην Μύκονο τον Αίαντα Σύρου.

Ζέστη
Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορεί η ζέστη στο γήπεδο της Άνω Σύρου να εμπόδισε την προσέλευση του κόσμου και ειδικά στο πρώτο μέρος και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που χρειάστηκαν το τάιμ άουτ του κ. Δεληγιάννη για να συνεχίσουν τον αγώνα. Το πρώτο μέρος κινήθηκε σε ρηχά νερά όσο αφορά τις ευκαιρίες με τον ΑΟ Μυκόνου πάντως να έχει την πρωτοβουλία και την ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Μωησίδη να πιάνει κεφαλιά στο 15΄και να αναγκάζει τον Λοϊσιο σε θεαματική απόκρουση.

Νόμος
Παρόλο που η ομάδα της Μυκόνου φαινόταν και αυτή επηρεασμένη από την προετοιμασία, στην επανάληψη, πάτησε γκάζι, πίεσε τον Πάγο, προηγήθηκε, αλλά στο τέλος λίγο έλειψε να τιμωρηθεί με το νόμο του ποδοσφαίρου που λέει ότι αν δεν σκοράρεις, δέχεσαι γκολ, πράγμα που έγινε στις καθυστερήσεις, με το 1-1 να μετατρέπει τον αγώνα σε ροντέο.

Ο Αμπαδίνης στο 56΄έκανε το 0-1, όταν μετά από πολύ ωραία σέντρα του Μύρτινα έπιασε καρφωτή κεφαλιά που νίκησε τον Λοϊσιο, που λίγο πιο πριν είχε εξουδετερώσει θεαματικά σουτ του Πετράι. Από εκεί και πέρα η ανωτερότητα του ΑΟ Μυκόνου δεν καρποφόρησε χάρη και στον Λοϊσιο, που στο 72’ είπε άλλο ένα θεαματικό «όχι» σε σουτ του Αμπαδίνη. Ο Πάγος βγήκε δειλά – δειλά από το καβούκι του και αφού προειδοποίησε με μία υποψία φάσης του Πρίντεζη στο 82’, ήρθε το 91’, όπου ο Πάπιτσης σούταρε από πλάγια, ο Σαραντάκος απόκρουσε και ο Παράβαλος που είχε περάσει ως αλλαγή στο 68′ και ακολουθούσε την φάση έκανε το 1-1, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση που ακολουθούσε.

Ανώτερη
Οι Μυκονιάτες «ξύπνησαν» στο τέλος και ήταν τα «αφεντικά» της παράτασης, αφού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον κουρασμένο όπως φάνηκε Πάγο. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αμπαδίνης κάνει το 1-2, όμως ο κ. Νομικός τον καταλογίζει σε θέση οφσάιντ. Στην επανάληψη του έξτρα χρόνου και συγκεκριμένα μέσα σε ένα τρίλεπτο ο ΑΟ Μυκόνου έκανε αυτό που έπρεπε για να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 111’ ο Μωησίδης με κεφαλιά τραντάζει το δοκάρι του Λοϊσιου, όμως στο 113’ ο Βλαχόπουλος με σουτ αναγκάζει τον γκολκίπερ του Πάγου σε σοβαρό λάθος και κάνει το 1-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο αμέσως επόμενο λεπτό (114’) ο Ελευθεριάδης που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Πάγου διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης και βοηθοί οι κ.κ. Νομικού και Μουτάφη

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Πάπιτσης, Ψωμάς (68′ Παράβαλος), Πρελορέτζος, Τρόκα, Σταμούλης (71′ Χούρος), Ζαφείρας, Τζώρτζης (58΄Αργυρός), Πρίντεζης Μ., Βάλβης, Πρίντεζης Λ.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια, Βλαχόπουλος, Καρατζάς, Αργυρίου, Αργυρόπουλος (97΄Χιλάι), Μπαλλής, Αμπαδίνης, Μωησίδης, Μύρτινας (86΄Πανέτας), Πετράι (75΄Ελευθεριάδης).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...