25 Σεπ 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/9

"Συμβιβασμοί και αμοιβαίες υποχωρήσεις"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου, σε αυτήν την φάση όμως δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ο Κρόνος υψώνει... τείχος αντιδράσεων κι αν δεν ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις με συνέπειες προς όλες τις πλευρές. Μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσεις μια έντονη αλλά περαστική ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πριν βιαστείς να ενδώσεις σε μια νέα πρόκληση, καλό είναι να διερευνήσεις προσεκτικά τα «παιχνίδια» που μπορεί να παίζονται πίσω από την πλάτη σου. Ίσως μάλιστα να καταλήξεις σε μια οριστική διαγραφή!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη θέτει επί τάπητος ένα οικονομικό ζήτημα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, αφού μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από άτομα που θεωρούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους. Προσπάθησε λοιπόν να βρεις την μέση οδό. Επιπλέον, ο Άρης στην Παρθένο σου συνιστά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, πριν αρχίσουν τα όργανα!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται όμως να υπάρχουν κάποια εμπόδια, που θα σε κάνουν να το σκεφτείς καλύτερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ετοιμάσου για ισχυρές αναταράξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντονης διαφωνίας με «δικούς σου» ανθρώπους κι ίσως θα πρέπει να εξαντλήσεις την διπλωματία σου, ώστε να επιτευχθεί μια σύνθεση των διαφορετικών απόψεων μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση τόσο οι συνεργασίες σου, όσο και η οικογενειακή γαλήνη σου μπορεί να διαταραχθούν αμετάκλητα!

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής δεν διευκολύνει την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, ίσως μάλιστα σου βγάλει στη μέση κι ένα πρόσωπο με το οποίο θεωρούσες ότι είχατε «τελειώσει» αλλά εκείνο επιμένει! Ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα οριστικά...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα έντονο πρόβλημα που σχετίζεται με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή έναν γείτονα, το οποίο όμως καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και στρατηγική. Επιπλέον σου εφιστά να μην τρέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Παράλληλα ο Κρόνος σου ζητά να βάλεις τα όριά σου πριν «φορτωθείς» με δυσβάστακτες υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας αυξάνει κατακόρυφα τα ποσοστά καχυποψίας στην προσωπική σου ζωή, και είτε πάρεις τον ρόλο του θύτη, είτε του θύματος, το αποτέλεσμα θα είναι να βασανίζεσαι! Διώξε λοιπόν τις «σκιές», πριν «μαυρίσουν» την αγάπη σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Όσο κι αν θες να βελτιώσεις άμεσα το εισόδημα σου, το σύμπαν σου συνιστά να μην βιάζεσαι, αφού στην παρούσα φάση οι προσπάθειές σου μπορεί να πέσουν σε «τοίχο»! Κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, παίρνοντας υπόψη σου όλες τις παραμέτρους. Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο «απειλεί» να διαταράξει τις σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να γοητεύει τα πλήθη, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος σκοπεύει να σε ρίξει στα δύσκολα, ήτοι σε μια μάλλον προβληματική σχέση. «Παίζει» ωστόσο και το ενδεχόμενο μιας σχέσης με διαφορά ηλικίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου δεν γίνεται με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Τοξότη μπορεί να «φέρει» ανεπιθύμητες εντάσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι χαμένος/η από χέρι, τουναντίον θα πετύχεις πολλά αν κινηθείς στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμβιβασμού. Αν πάλι νοιώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, ξεκουράσου και μην επιμένεις στην δράση!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως βρεθείς στα πρόθυρα μιας οριστικής ρήξης, που θα αποφύγεις μόνον αν φερθείς συνετά και μετρημένα! Θα ήταν μάλιστα ακόμη πιο σοφό, αν έψαχνες πρώτα για να βρεις κάποιες κρυφές παραμέτρους της υπόθεσης.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θεωρείσαι από τους «μαιτρ» της στρατηγικής και της σύνθεσης των αντιθέτων, ιδού λοιπόν «πεδίον δόξης λαμπρόν»! Από την στιγμή που οι άλλοι δεν δείχνουν αρχικά καμία διάθεση συμβιβασμού, η συμβολή σου στην ομαλή διεκπεραίωση ποικίλων θεμάτων μπορεί να είναι πολύτιμη. Ωστόσο θα πρέπει κι εσύ να επιδείξεις προσοχή στις μετακινήσεις σου, αφού το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δεν αστειεύεται!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν σε αφήνει να ησυχάσεις, εμφανίζοντας στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις! Να χαρείς λοιπόν το «παιχνίδι», κατά τα άλλα όμως να θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι «δεμένο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει νέους όρους σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις. Επιπλέον, ο Κρόνος σε παραπέμπει σε μια νέα οικονομική υποχρέωση αλλά θα ήταν λάθος σου να ενδώσεις στις πιέσεις, χωρίς να θέσεις και τους δικούς σου όρους. Δεν θα έπρεπε επίσης να εμπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός γνωστού σου στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπερβεί τα όρια κι ίσως με πρόσκομμα το «ενδιαφέρον» του για σένα να σε εξωθήσει σε αποφάσεις ή πρωτοβουλίες που κρίνει ότι θα έπρεπε να πάρεις! Αλλά τελικά ποιος τον ρώτησε;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Κρόνος σε προειδοποιεί ότι στην παρούσα φάση θα ήταν πολύ πιο σοφό να περιμένεις και να μην αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης σε ωθεί να διορθώσεις με μιας οτιδήποτε θεωρείς μη λειτουργικό κι αυτή η εσωτερική σου αντίφαση μπορεί να αποτυπωθεί και στις σχέσεις σου με τους άλλους, που ίσως γίνουν πιο... πολεμικές!

Ερωτικά
Ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος φαίνεται ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει πρόσωπα και καταστάσεις προς ίδιον όφελος γι' αυτό είναι σκόπιμο να περάσεις από το μικροσκόπιο κάθε κατηγορία που εξ αντικειμένου υπονομεύει την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου, λαμβάνοντας υπόψη σου το κάθε τι που θα μπορούσε να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου ή γενικότερα να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων. Και σίγουρα είσαι από εκείνους/ες που μπορούν να έχουν άριστα αποτελέσματα σε μια τέτοια διαχείριση, αποφεύγοντας άσκοπες συγκρούσεις ή νομικές διενέξεις.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βάζει να ψάχνεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης που πράγματι έχει μπόλικο παρασκήνιο κι αν χρειαστεί μην διαστάσεις να βάλεις οριστικά στο περιθώριο ένα πρόσωπο που απλά δεν σου αξίζει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν ακόμη και οι πιο απίθανες καταστάσεις! Πάνω απ' όλα όμως καλείσαι να διεκπεραιώσεις μια μάλλον περίπλοκη οικονομική υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται αντικρουόμενα συμφέροντα. Κι αν δεις ότι «δεν βγαίνει άκρη», είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τις όποιες πρωτοβουλίες για αργότερα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσφέρει ακόμη τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που καλύπτει πολλές από τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την ευκαιρία!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να ταράξει την καθημερινότητα σου με εντάσεις ή συγκρούσεις κι εδώ είναι που θα χρειαστεί η ικανότητα σου να ελίσσεσαι, προστατεύοντας αν χρειαστεί τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων αλλά και τις δικές σου. Αν πάλι σου προταθεί κάποια συνεργασία καλό είναι να την αρνηθείς ευγενικά, αφού μόνον μπελάδες μπορεί να σου φέρει.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης μπορεί να «σου φέρει» μια νέα γνωριμία, η οποία όμως δεν θα είναι απαλλαγμένη προβλημάτων. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει ένα οξύ πρόβλημα, που θα πρέπει να χειριστείς συμβιβαστικά.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...