23 Σεπ 2015

Δημιουργώντας τον προσωπικό μας ιερό χώρο

Επιλέξτε ένα σημείο του σπιτιού που σας κάνει να αισθάνεστε καλά όταν βρίσκεστε σε αυτό......
Μπορεί να είναι μια γωνιά στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιό σας. Σε ένα τραπεζάκι μπορείτε να τοποθετήσετε τους κρυστάλλους και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιείτε.

Σύμβολα, φωτογραφίες, εικόνες με τα οποία θεωρείτε ότι έχετε πνευματική σύνδεση μπορείτε να τα τοποθετήσετε εκεί. Αντικείμενα που σας φτιάχνουν την διάθεση και σας προξενούν την αίσθηση της οικειότητας είναι κατάλληλο για τον δικό σας ιερό χώρο.

Μερικά αφράτα μαξιλάρια ή μια άνετη πολυθρόνα θα βοηθήσουν να αισθάνεστε άνετα όταν κάθεστε εκεί. Θα είναι ο δικός σας χώρος χαλάρωσης, διαλογισμού και αναζωογόνησης.. Ακόμη κι αν δεν έχετε διάθεση για οποιαδήποτε διαλογιστική άσκηση μπορείτε απλώς να ανάψετε ένα λευκό κερί και να εστιάσετε την προσοχή σας στην φλόγα του.

Ο νους θα αδειάσει και το σώμα θα χαλαρώσει. Η διαμόρφωση ενός τέτοιου σημείου θα επηρεάσει θετικά τις δονήσεις ολόκληρου του σπιτιού.

Για αρχή μπορείτε να επιλέξετε αμέθυστο, λευκό χαλαζία και νεφρίτη. Στην πορεία θα ανακαλύψετε μόνοι σας τους κρυστάλλους που σας ταιριάζουν και νοιώθετε καλά να χρησιμοποιείτε στους διαλογισμούς.

Αφού καθαρίσετε ενεργειακά τον κρύσταλλο της επιλογής σας με τον τρόπο που αναφέραμε στο πρώτο κεφάλαιο, κρατήστε τον στα χέρια σας στο ύψος της καρδιάς, πάρτε μερικές αναπνοές και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με τις δονήσεις του. Σκεφτείτε σε τι «αφιερώνετε» τον κρύσταλλο αυτό, προστασία, θάρρος, δύναμη, διεύρυνση διαίσθησης κ.α.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον κρύσταλλο κατά την διάρκεια των διαλογισμών σας ή απλώς να τον τοποθετήσετε στον δικό σας ιερό χώρο για να διαχέει τις σχετικές με την αφιέρωση σας δονήσεις!
via
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...