23 Σεπ 2015

Αποκατάσταση από την Περιφέρεια του διαδρόμου προσγείωσης αεροδρομίου Ρόδου

Άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αποκατάσταση του διαδρόμου αποπροσγείωσης στο Αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου.......

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το βράδυ της Τρίτης, για την αποκατάσταση του “κρατήρα” που, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, άνοιξε στον διάδρομο αποπροσγείωσης του αεροδρομίου “Διαγόρας” της Ρόδου, προκειμένου να αποφευχθεί ο διασυρμός της Ρόδου διεθνώς.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος ενημερώθηκε για το πρόβλημα στις 21:00 χθες το βράδυ, καθώς και για την σοβαρή αναστάτωση που προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό, λόγω της ακύρωσης των προγραμματισμένων πτήσεων και έδωσε εντολή άμεσης κινητοποίησης του μηχανισμού της Περιφέρειας.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 00:20, το πρόβλημα του διαδρόμου αποπροσγείωσης είχε αποκατασταθεί πλήρως, χάρη στην ταχύτατη παρέμβαση του κ. Χρήστου Ευστρατίου, Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Πολιτικής Προστασίας, που κινητοποίησε τα τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας και συντόνισε την όλη επιχείρηση, υπό την επίβλεψη του κ. Νίκου Οικονόμου, συμβούλου τεχνικής υποστήριξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τα γρήγορα αντανακλαστικά, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας, με δαπάνη της οποίας κινητοποιήθηκαν τα τεχνικά συνεργεία, είχαν ως αποτέλεσμα την ταχύτατη αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος που προκάλεσε η κακοκαιρία και την σταδιακή αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αεροδρομίου “Διαγόρας”, αποτρέποντας την δυσφήμιση διεθνώς της Ρόδου, ως τουριστικού προορισμού.
 
 
 
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...