20 Μαρ 2015

Η Google στη Μύκονο!!! Mια ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για όλους

Στις 27 Μαρτίου θα βρίσκεται η GOOGLE στο SAINT JOHN προκειμένου να ενημερώσει κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση σχετικά με την προβολή της στο διαδίκτυο.......

Λόγω της σημαντικότητας της δράσης, κατεβλήθη από την Τουριστική Επιτροπή της Μυκόνου, επίπονη και επίμονη προσπάθεια.

Η συμμετοχή απαιτεί μόνο ένα δίωρο μετά τις 17.00 από το χρόνο σας, το όφελος όμως είναι τεράστιο, σύμφωνα με τις πιο κάτω μελέτες:

Πρόσφατη δημοσίευση του Μykonos Ticker, αναφέρει πως μόνο το 10% των τουριστικών αφίξεων στην Ελλάδα προέρχεται από το διαδίκτυο λόγω της χαμηλής διαδικτυακής παρουσίας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. Ωστόσο το 51% των Ευρωπαίων χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να ταξιδέψουν. Αυτό σημαίνει ότι το μέλλον στον τουρισμό ανήκει στις δράσεις μέσω διαδικτύου.
Μια δεύτερη έρευνα που δημοσίευσε ο GRECA-ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου, σημειώνει ότι 4 δις καταναλώθηκαν το 2014 μέσω του διαδικτύου στην Ελλάδα και αυτό είναι μία αύξηση της τάξεως του 20% σε σχέση με το ΄13, που θα μπορούσε όμως να αγγίξει το 30% αν δεν υπήρχε η κρίση.  Σημειώνεται επίσης ότι τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο διαδίκτυο σημειώνουν οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες και η διαμονή. Κλάδοι που αφορούν άμεσα την πλειονότητα των επιχειρήσεων του νησιού μας.

Ωστόσο το ενδιαφέρον κερδίζουν επίσης οι εκδηλώσεις, τα ηλεκτρονικά είδη-τεχνολογία, τα ρούχα και το φαγητό. Καθώς και τα είδη φαρμακείου αλλά και τα super market. Αυταπόδεικτα λοιπόν η προβολή στο διαδίκτυο είναι για όλους μια ψηφιακή φλέβα χρυσού.

Η διευκόλυνση, η αμεσότητα, η οικονομία χρόνου και χρήματος, η αποφυγή μεσαζόντων που διαφοροποιούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ή αυξάνουν το κόστος, είναι ωφέλη που αφορούν και τους δύο συναλασσομένους.

Ο ΕΟΤ, το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΣΕΤΕ, οι ειδικότεροι φορείς της αγοράς, στηρίζουν τη GOOGLE αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να επωφεληθούμε όλοι της ευκαιρίας.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν σ' αυτό το ΔΩΡΕΑΝ mini σεμινάριο, χρειάζεται να στείλουν το τηλέφωνό τους και το είδος της επιχείρησής τους
στο mykonosora@yahoo.gr (κα Κουκά Ειρήνη)
 ή
μπορούν να εγγραφούν μόνοι τους μέσω του
 g.co/growgreektourism 

NewsRoom Mykonos Ticker  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...