18 Οκτ 2015

To Doodle της Google, τιμά την Μελίνα Μερκούρη (Videos)

Μελίνα Μερκούρη!! Η Γυναίκα που άφησε το άρωμά της στο σανίδι, τη σφραγίδα της στην Πολιτική, στον Πολιτισμό και την καρδιά της στην Ελλάδα!! Ένα πρόσωπο οικείο, όχι μόνο για τους Έλληνες, μπορούν να δουν οι χρήστες της Google.....
στο σημερινό doodle. Είναι αφιερωμένο, στη Μελίνα Μερκούρη, τη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό και πολιτικό, η οποία υπήρξε μία εμβληματική προσωπικότητα για τον πολιτισμό, με αφορμή την 95η επέτειο από τη γέννησή της.
Ένα σκίτσο με το πρόσωπο της Ελληνίδας ηθοποιού και πολιτικού με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης φιγουράρει στην αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Άλλωστε είναι γνωστός ο αγώνας που έδωσε για την επιστροφή των μαρμάρων πίσω στη χώρα μας. 
Η Μελίνα υπήρξε πολύμορφη προσωπικότητα, γυναίκα σύμβολο. Σπάνια ένας άνθρωπος, μόνο με το μικρό του όνομα, μένει στη συνείδηση του κόσμου και η Μελίνα Μερκούρη το είχε καταφέρει. Ήταν η Μελίνα της «Στέλλας», του «Ποτέ την Κυριακή», των «Παιδιών του Πειραιά», η Μελίνα του Θεάτρου, της Πολιτικής, των Μαρμάρων, η Μήδεια, η Φαίδρα, η Ίλια Ντάρλινγκ, η Μελίνα όλων των Ελλήνων. 
Δείτε Videos με την Μελίνα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...