27 Οκτ 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/10

"Διάθεση για περιπέτεια"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα και την αναζήτηση τρόπων για να εξασφαλίσεις τα αναγκαία. Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη σε ωθεί να διοχετεύσεις την ενεργητικότητα και το πάθος σου σε εργασίες που κρίνεις ως πολύ σημαντικές κι... αλίμονο σε όποιον/α σου πάει κόντρα!

Ερωτικά
Η ορμή σου είναι τόσο «πειστική», που μπορείς σχετικά εύκολα να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το πραγματικά δύσκολο όμως είναι να δώσεις στην σχέση σου μια σχετικά μακροχρόνια προοπτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Επιπλέον, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις διεκδικήσεις σου, κάτι που μαζεύει γύρω σου φανατικούς υποστηρικτές αλλά και «ορκισμένους» εχθρούς!

Ερωτικά
Σφοδρές επιθυμίες, πάθη, ζήλιες ανταγωνισμοί και διεκδικήσεις συνθέτουν ένα μάλλον «κλασικό» ερωτικό σκηνικό, όπου ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει την διάθεση σου στην στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, παίρνοντας αν χρειαστεί και κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης μπορεί να δημιουργήσει ποικίλες εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αναγκάζοντας σε να πάρεις θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς.

Ερωτικά
Ο Ερμής στο Ζυγό σε καλεί να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην χρησιμότητά τους και τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να ασχοληθείς με ζητήματα των φίλων σου, ακόμη κι αν κάποια από αυτά είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη διεγείροντας τα ανθρώπινα πάθη, σου... υπόσχεται ένα «επεισοδιακό» ταξίδι ή μια περιπετειώδη καθημερινότητα.

Ερωτικά
Τα εύσημα και τα κολακευτικά σχόλια που συγκεντρώνεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά και σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως τελικά η προσωπική σου ζωή χρειάζεται περισσότερο «αλατοπίπερο»!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην ζωή σου, ίσως όμως το έργο σου να δυσκολέψει εξ αιτίας των αντιδράσεων κάποιων που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη σε ωθεί να... ξοδέψεις περισσότερα, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο παραμένεις «ζωντανός»!

Ερωτικά
Όσο προσπαθείς να ξεχωρίσεις, τόσο θα «μπαίνεις στο μάτι» κάποιων που είτε σε ζηλεύουν, είτε δεν έχουν τα προσόντα για να σε μιμηθούν, καλό είναι όμως να μην μπεις στον πειρασμό να πέσεις στο επίπεδο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σου σε ωθεί να ζήσεις έντονα την κάθε στιγμή με την ευκαιρία μάλιστα της σημερινής αργίας είναι βέβαιο ότι μπορείς να... ξεπεράσεις και κάποια όρια που κάτω από άλλες συνθήκες θα θεωρούσες ως «κόκκινες γραμμές»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ίσως σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις ένα «δυνατό» ταξίδι.

Ερωτικά
Είναι γνωστό ότι ο έρωτας είναι «τυφλός» κι από την στιγμή που η καρδιά σου κτυπά δυνατά για κάποιον/α, η γνώμη των άλλων περισσεύει. Όσο κι αν προσπαθούν λοιπόν να σε επηρεάσουν αρνητικά, μην τους ακούς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα «ψιλά γράμματα» στους όρους μιας συνεργασίας. Ακόμα, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια τεχνικά ζητήματα κι αν χρειαστείς την συνδρομή κάποιου ειδικού μην διστάσεις να την ζητήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκονται και άλλοι.

Ερωτικά
Η ερωτική σου διάθεση είναι μάλλον κυμαινόμενη κάτι που μπορεί να δημιουργήσει απορίες στον/στην σύντροφο σου, ειδικά αν μείνει στα... κρύα του λουτρού! Ξέρεις όμως ότι το άγχος δεν βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου μπορεί να εστιαστεί σε προσωπικές υποθέσεις φίλων, που... βασανίζονται από καημούς και ζητούν την υποστήριξη σου. Καλό είναι όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από φανατισμούς και εκδηλώσεις αντιπάθειας, που απορρέουν από πείσμα ή εγωισμό, αφού όταν λυθεί η παρεξήγηση, εσύ θα είσαι εκείνος/η που «θα πληρώσει τα σπασμένα»!

Ερωτικά
Το... αίνιγμα που καλείσαι να λύσεις είναι το κατά πόσον μια ερωτική σχέση μπορεί να «σταθεί» και ως φιλική ή το αντίστροφο και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βρεις την απάντηση από να δοκιμαστείς στην πράξη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από πρακτικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητα σου κι ίσως χρειαστεί να «ξεσκονίσεις» τις τεχνικές σου γνώσεις. Αν πάλι δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, μπορείς να ζητήσεις την συνδρομή ενός προσώπου που θέλει αλλά και μπορεί να σε βοηθήσει.

Ερωτικά
Για την ώρα καλό είναι να αφήσεις κατά μέρος τις πολλές θεωρίες, δίνοντας βάση σε κάποιες πρακτικές ερωτικές συμβουλές, που μπορεί να «πιάσουν τόπο», ακόμη κι αν είναι βγαλμένες από κάποιο... φτηνό «λυσάρι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να ασχοληθείς με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βελτιώσουν την απόδοση σου στην δουλειά, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς και σε τεχνικές βελτιώσεις που θα κάνουν το σπίτι σου πιο λειτουργικό. Παράλληλα η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην φροντίδα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Η σημερινή αργία σου προσφέρει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «κυκλοφορήσεις» ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για μια νέα γνωριμία που μπορεί να εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε στην έκτακτη άφιξη κάποιων επισκεπτών, είτε σε μια αναγκαιότητα που σε απομακρύνει για λίγο από το σπίτι σου. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπλέον έξοδα, προκειμένου να εντυπωσιάσεις κάποιον/α.

Ερωτικά
Η ερωτική θέρμη σου «κτυπάει κόκκινο» αναγκάζοντας όσους/ες σε κατηγορούν για ψυχρότητα και αδιαφορία, να το... ξανασκεφτούν! Καλό είναι όμως να μην το παρακάνεις με τους πειραματισμούς.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αλλά πολύ έντονη αναταραχή στο άμεσο περιβάλλον σου, ίσως όμως να είσαι εσύ που θα δραματοποιήσεις τις καταστάσεις μέχρι εκεί που... δεν πάει άλλο! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να... γλιτώσεις από όλα αυτά αναζητώντας την γαλήνη και την ηρεμία σου κοντά στη φύση.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να «κάνουν παιχνίδι», ακόμη κι αν θέλεις να... αγιάσεις, οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να ριχτείς στον στίβο του έρωτα, με όλα τα συν και τα πλην που συνεπάγεται αυτό.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...