25 Οκτ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Γειά σας! Σα να χειμώνιασε δε νομίζετε? Είπαμε να βρέξει λίγο όμως πλημμύρισε όλη η Ελλάδα. Κάπως έτσι σας πλημμυρίζει με μουσική και το TOP – 10 Music countdown......
κάθε Σαββατοκύριακο από το Mykonos Ticker. 
Ένα Σαββατοκύριακο πριν την Εθνική μας εορτή του ΟΧΙ όπου πραγματικά δεν ξέρεις αν πρέπει να λογίζεσαι πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Εμείς όμως σίγουρα δεν θα πούμε όχι στις προτιμήσεις και στα καλύτερα TOP – 10 που εσείς διαλέγετε μέσα από αυτό το post.

Για να περάσουμε και στα μουσικά μας, είναι τρίτη εβδομάδα που δε θέλετε να το αλλάξετε αυτό το νούμερο ένα. Κομμάτι θρύλος από τη μία εκπληκτική διασκευή από τον Avicii από την άλλη. Faithless λοιπόν και φυσικά insomnia 2.0 μια διασκευή του Avicii.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix)
2. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love
3. Major Lazer & DJ Snake - Lean On
4. Jauz - Deeper Love 
5. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger
6. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
7. Antonio Giacca - Going Crazy
8. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
9. Eric Prydz – Opus
10. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones

Όταν έχεις για νέο entry τραγούδι του Armin Van Buuren ξέρεις πως σύντομα θα είναι και νούμερο ένα. Σε συνεργασία με τον Cimo Fränkel μας λένε strong ones. Εκεί συναντούν τη Μαλού που μας λέει τους είπες πως.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Μαλού - Τους Είπες Πως
2. BO Feat. Χριστίνα Σάλτη - Τι Άλλο Θέλεις
3. Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά
4. Γιώργος Σαμπάνης – Πριν πεις σ’αγαπώ (Teo Tzimas feat Nikos Markoglou remix)
5. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να
6. Melisses, Playmen feat. Kamerata – Δεν με νοιάζει
7. Stan – Δεν σου ανήκω
8. Διονύσης Σχοινάς - Το καλοκαίρι
9. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
10. Άννα Βίσση – Για σένα
Σας είπαμε πως αυτή η εβδομάδα είναι η εβδομάδα με πολλές νέες κυκλοφορίες. Αν αναλογιστείτε πως και την επόμενη περιμένουμε πολλά νέα τραγούδια τότε το Ελληνικό TOP – 10 παίρνει φωτιά. Νέο entry για αυτή την εβδομάδα η Άννα Βίσση με τη νέα της δυναμική μπαλάντα για σένα. Έτσι φτάσαμε στο τέλος μας για αυτή την εβδομάδα. Δε θα μπορούσαμε να μην κλείσουμε με κάτι εξίσου δυναμικό.

Αποτελεί εθνική μας τιμή πλέον που ένα δίδυμο Ελληνικό κατέκτησε την κορυφή του TOP – 100 του djmag.com. Σε αυτούς δε θα θέλαμε να κάνουμε προλόγους. Τα ονόματα γνωστά σε όλους του χώρου. Dimitri Vegas, Like Mike. Αν και ένα ευχαριστώ είναι λίγο, πρέπει να νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι που οι νούμερο ένα πλέον DJs στο djmag.com κατάγονται από την Ελλάδα. Με αφορμή αυτό σας παρουσιάζουμε το τελευταίο τους set από το Amsterdam Music Festival. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας.


Μετά από αυτό το ωριαίο set φτάσαμε στο τέλος μας για άλλη μια εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. 
Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα είναι μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας. Να έχετε μια πανέμορφη εβδομάδα, να νιώσετε εθνικά υπερήφανοι στις 28 Οκτωβρίου άσχετα αν η εθνική μας περηφάνια έχει κατακερματιστεί την τελευταία περίοδο και με πολύ χαρά να τα ξαναπούμε το επόμενο Σαββατοκύριακο… Μέχρι τότε μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...