27 Οκτ 2015

Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων:Ένας τόνος ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες της Ειδομένης από το νησί της Μυκόνου.

Τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα πλήθη των προσφύγων που καταφτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα και την Ευρώπη από τη Συρία.......
αλλά και οι πολυάριθμες εικόνες των νεκρών παιδιών που πνίγονται στο Αιγαίο στοιχειώνουν τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές και την αδιαφορία των υπευθύνων απέναντι στο δράμα της προσφυγιάς. 

Η ελάχιστη συνεισφορά μας απέναντι στο ανθρωπιστικό δράμα και στον αγώνα των ανθρώπων αυτών για επιβίωση και αξιοπρέπεια ήταν η συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην περιοχή της Ειδομένης, στο Κιλκίς.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο νησί της Μυκόνου και εστάλη τελικά στην Ειδομένη έφτασε σχεδόν τον ένα τόνο, γεγονός που μαρτυρά τα αντανακλαστικά και την αμέριστη ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας, των πολιτών και των συλλόγων και φορέων στο νησί. 

Ως εκ τούτου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω συλλόγους και φορείς της Μυκόνου για τη συμπαράσταση και τη σημαντική τους βοήθεια σε όλο το εγχείρημα: τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μυκόνου, την ΚΕΠΟΜ, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και φίλων στήριξης, τους Εθελοντές, τον Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου και τον Σύλλογο Γυναικών Ανωμερίτισσες.
Η αλληλεγγύη είναι το ισχυρότερο όπλο μας...
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας
Κλείσαρης Α.             Παπαδημητρίου Δ.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...