23 Οκτ 2015

Ο Γιάννης Φλεβάρης στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου

«Η αιωνιότητα είναι ποιότητα, δεν είναι ποσότητα, αυτό είναι το μεγάλο, πολύ απλό μυστικό» είπε ο Νίκος Καζαντζάκης. Ίσως ο Νομοθέτης όταν έδωσε το όνομα Ποιότητας Ζωής.........
σε μια Επιτροπή των Δήμων που παλαιότερα λεγόταν Δημαρχιακή, να ήθελε να εστιάσει σε θεμελιώδεις αξίες της ζωής και της κοινωνίας όπως η αρχή της νομιμότητας και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή.

Με αυτές τις σκέψεις ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Φλεβάρης παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Προέδρου, των μελών και του Γραμματέα της Επιτροπής καθώς και των Υπηρεσιακών Παραγόντων που συμμετέχουν στις εργασίες της.

Οι αποφάσεις της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι καθοριστικές για το Δήμο, τη ζωή και τη δραστηριότητα των δημοτών. Ο κ. Φλεβάρης που στην προηγούμενη Δημοτική περίοδο ήταν ο ίδιος Αντιπρόεδρος της επιτροπής κατά τη διάρκεια ολόκληρης της θητείας γνωρίζει καλά το αντικείμενο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι συμμετέχουν σε αυτήν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συνεδρίαση για το θέμα της παρεμπόδισης λόγω τραπεζοκαθισμάτων που υπήρχαν και άρνησης του επιχειρηματία να τα μετακινήσει, του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να εισέλθει στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου για να παραλάβει συνάνθρωπό μας που κινδύνευε και είχε ανάγκη επείγουσας ιατρικής περίθαλψης με τραγικό για τη ζωή του αποτέλεσμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι αν και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης που έχει το λόγο, είναι σημαντικό να καταδικάζονται και να πατάσσονται όλες οι συμπεριφορές που προσβάλλουν την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια και το λόγο για πολλά από τα θέματα αυτά έχει η επιτροπή ποιότητας ζωής και τα όλα τα μέλη της.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...