21 Οκτ 2015

Τα επόμενα βήματα για την Καλλιόπη Συκινιώτη και την Φραγκίσκα Αρμάου

Οι σημαντικότερες αθλήτριες του Α.Ο Μυκόνου που βοήθησαν το σύλλογο στα πρώτα του βήματα και του χάρισαν τις πρώτες επιτυχίες, η Καλλιόπη Συκινιώτη και η Φραγκίσκα Αρμάου......
σκέφτονται τα επόμενα αθλητικά τους βήματα.
Συγκεκριμένα η Καλλιόπη η οποία από την τρέχουσα περίοδο φοιτά στα ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων συνεχίζει τον αθλητισμό με τον γνωστό προπονητή, ειδικευμένο στις αποστάσεις κ. Σούλα και για το λόγο αυτό θα μεταγραφεί σε σύλλογο των Τρικάλων. Η Καλλιόπη είχε εντυπωσιάσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων το 2011 στα 2.000 μέτρα, ενώ στη συνέχεια είχε πετύχει αρκετά καλές επιδόσεις στα 800, στα 1.500, στα 3.000 μέτρα και στα 2.000 μέτρα στηπλ. Με τον κ. Σούλα, καθηγητή στο πανεπιστήμιο η Καλλιόπη μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τον εαυτό της.

Για την Φραγκίσκα Αρμάου εκδήλωσε το ενδιαφέρον της η προπονήτρια των Συνθέτων Δέσποινα Πάκου. Η προπονήτρια της καλύτερης επταθλήτριας της Ελλάδας Αργυρώς Στρατάκη ενδιαφέρεται να γυμνάσει την Φραγκίσκα καθώς έχει διακρίνει από καιρό τα προσόντα της και πιστεύει ότι η αθλήτρια μας μπορεί να βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των επταθλητριών σε πανελλήνιο επίπεδο. Μάλιστα η κ. Πάκου δεν βάζει καν ως προϋπόθεση την αλλαγή συλλόγου για την αθλήτρια μας, έτσι η Φραγκίσκα μπορεί να αγωνίζεται με τον Α.Ο Μυκόνου. Μέχρι στιγμής η Φραγκίσκα δεν έχει απαντήσει στην πρόσκληση.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...