15 Οκτ 2015

Τι τίτλο έχεις δώσει στη ζωή σου

Πόσο μετράει ο τίτλος που δίνουμε εμείς σε μας, στη ζωή μας , στην καθημερινότητά μας γενικά σε όλη μας τη ζωή? Πολύ !!!
Δοκιμάστε να κάνετε ένα πείραμα για να δείτε πόσο.......
ένας τίτλος – δόνηση- λέξη μπορεί να έχει τόσο μεγάλη σημασία.

Προμηθευτείτε δύο ίδια γλαστράκια με το ίδιο φυτό, το ένα βάλτε το στην κουζίνα σας και το άλλο στο σαλόνι σας και τα δύο να λαμβάνουν το ίδιο φως της μέρας. Επιλέξτε να τα ποτίζετε την ίδια στιγμή και τα δύο.

Η διαφορά σας θα είναι στο γλαστράκι που έχετε στην κουζίνα σας δώστε του έναν αρνητικό τίτλο με ανάλογο συναίσθημα, ενώ στο γλαστράκι στο σαλόνι σας δώστε του έναν θετικό τίτλο και χαρούμενο συναίσθημα. Δείτε τι θα συμβεί σε λίγες μέρες. Αυτό που θα βρίσκεται στο σαλόνι θα έχει πολύ καλύτερη εικόνα από το άλλο που είναι στην κουζίνα σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κι άλλο πείραμα. Αν σε έναν συνάνθρωπό σας πείτε 3 ή 4 άτομα σε ανύποπτο χρόνο μέσα στην ίδια μέρα «γιατί είσαι χλωμός» .. ο συνάνθρωπός σας αυτός ανάλογα με την εμπιστοσύνη που σας έχει αναλόγως θα επηρεαστεί και προς το τέλος της μέρας θα είναι χλωμός και θα νιώθει κούραση, κόπωση και γενικά χάλια. Όταν δε, θα κοιταχθεί στον καθρέφτη μέσω αυθυποβολής θα δει τον εαυτό του χλωμό.

Αν λοιπόν οι τίτλοι που δίνεται εσείς στη ζωή σας έχουν μέσα τους πόνο, θλίψη, μιζέρια, ατυχίες κλπ τότε αυτά θα σας συμβαίνουν.

Αν εσείς πείτε στον εαυτό σας «εμένα τίποτε δεν μου πάει καλά» … αυτό θα βιώνετε. Ακόμη και καλά πράγματα να σας συμβαίνουν επειδή έχετε μπει στο «πρόγραμμα» όλα στραβά, δεν έχετε την ορατότητα του καλά. Αυτό που σας έχει γίνει βίωμα είναι να καταφέρνετε ακόμη και τα καλά και όμορφα να τα μετατρέπετε σε στενάχωρα. 

Να καταφέρετε ας πούμε να πάτε για καφέ με τη φίλη σας, αλλά επειδή θα σας κάνει εντύπωση και θα πείτε και θα νιώσετε «μπα πως κι έτσι, δεν μπορεί κάτι θα πάει στραβά, το ξέρω» . Έτσι μπορεί την ώρα που θα πίνετε καφέ με τη φίλη σας, να σας κλέψουν, να χάσετε το κινητό σας, να σας πιάσει λάστιχο κλπ. Κι εσείς να πείτε «είδες την τραβάω εγώ παιδί μου την γκαντεμιά». Δεν την τραβάτε, την δημιουργείτε, εσείς στρώνετε όλο το τοπίο για να σας συμβεί η ατυχία.
Καταγράψτε σε ένα χαρτί τους τίτλους που δίνετε σε σας, στη ζωή σας, στον άνθρωπό σας, στο παιδί σας, στο αφεντικό σας, στον υπάλληλό σας.

Τι είναι αυτό που θέλετε να βιώνετε αυτόν τον τίτλο να βάλετε.

Τίτλοι που ανήκουν σε όλους μας και δεν τους έχουμε ενεργοποιήσει είναι:

«Είσαι παιδί του Θεού», «Θεοί εστέ», «Είσαι κατ’ εικόνα και ομοίωση με τον Θεό». 

Βάλε αυτούς τους τίτλους στην ζωή σου και τότε η ζωή σου θα αλλάξει.

Δεν μπορεί να είσαι παιδί του Βασιλιά κι εσύ να ζεις φτωχός και μίζερος από επιλογή!!
Πηγή:zefira21
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...