9 Νοε 2011

Ηχεία JBL OnBeat Air για iPhone/iPad

Η JBL ανακοίνωσε χθες ένα νέο μέλος στην οικογένεια των ηχείων βάσης για συσκευές iOS, το JBL OnBeat Air. Το OnBeat Air μπορεί να δεχτεί iPad, iPhone, και iPod Touch, ενώ διαθέτει την τεχνολογία AirPlay της Apple που δίνει την δυνατότητα στο ηχείο ...
να παίζει μουσική ασύρματα από οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει το AirPlay.
Η δαγκάνες της βάσης προσαρμόζονται στην συσκευή σας και την κρατούν σταθερά σε θέση ενώ φορτίζει και παίζει μουσικής, μπορούν να συγκρατήσουν τις συσκευές είτε οριζόντια είτε κάθετα. Όπως είπαμε με το AirPlay θα μπορείτε να στείλετε μία ροή μουσικής στην συσκευή ασύρματα από την βιβλιοθήκη iTunes ή από οποιαδήποτε εφαρμογή διαθέτει αυτή τη δυνατότητα (ραδιόφωνο ίντερνετ, YouTube κτλ).
Η βάση διαθέτει τηλεχειριστήριο με την οποία μπορείτε να περιηγηθείτε την μουσική σας βιβλιοθήκη ή την συλλογή των βίντεο που διαθέτετε από μακριά. Το OnBeat Air έχει ιδιαίτερα ποιοτικά μεγάφωνα πλήρους φάσματος της Phoenix, ενώ μπορεί να υποστηρίξει και κινητά και ταμπλέτες Android, είτε ασύρματα είτε μέσω της θύρας auxiliary. Η βάση διατίθεται άμεσα στη τιμή των $249.95.
Μέμνων Εμμανουήλ-dailytech.gr
Πηγή: Slashgear
Επιμέλεια για το Mykonos Ticker: Βαγγέλης Κάστας - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...