28 Νοε 2011

Καρδιά κρακελέ (Βήμα - Βήμα)

Εάν ψάχνεις για τρόπο να συσκευάσεις το δώρο Χριστουγέννων που ετοίμασες για τον αγαπημένο σου, εμείς σου δείχνουμε πως μπορείς να μετατράψεις ένα απλό κουτάκι σε σχήμα καρδιάς σε μια πρωτότυπη συσκευσία φτιαγμένη και αυτή από τα χεράκια σου!

 Κατασκευή Βήμα - Βήμα...
Βήμα 1
 Θα χρειαστείς ένα λευκό κουτί από χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς, δύο διαφορετικά χρώματα ακρυλλικά (εμείς διαλέξαμε το κόκκινο και το άσπρο για ευνόητους λόγους), ένα μπουκαλάκι υγρό για κρακελέ και 2 πινέλα.

 Βήμα 2
 Ξεκινάς απλώνοντας το χρώμα που θα είναι η βάση σου. Αφού περάσεις το χρώμα σου καλά καλά, ώστε να καλύψει το χρώμα του κουτιού το αφήνεις στην άκρη να στεγνώσει για περίπου 30 λεπτά.

Βήμα 3
 Όταν το χρώμα έχει στεγνώσει καλά περνάς με το δεύτερο πινέλο σου το υγρό για κρακελέ σε όλες τις επιφάνειες που θέλεις να έχουν αυτό το εφέ. Το αφήνεις να στεγνώσει και αυτό καλά και εντωμεταξύ πλένεις καλά τα πινέλα σου.

Βήμα 4
 Τέλος, περνάς προσεκτικά το δεύτερο χρώμα σου σε όλες τις επιφάνειες που περασες το κρακελέ. Προσοχή! Καλό είναι να μην περνάς το πινέλο σου περισσότερες από 1-2 φορές από το ίδιο σημείο γιατί δεν θα έχεις καλό αποτέλεσμα.

Βήμα 5
 Το κρακελέ σου θα αρχίσει να φάινεται αμέσως. Άφησε το κουτί σου στην άκρη να στεγνώσει καλά!

Βήμα 6
 Το κουτί σου είναι έτοιμο! 
Δεν ήταν και δύσκολο ε; Τώρα μπορείς να το γεμίσεις με σοκολατάκια που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου επίσης...
Πηγή : hobby
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...