28 Νοε 2011

Ντυθείτε σωστά φέτος το Χειμώνα

Ο χειμώνας έρχεται, εποχή που το φουλάρι και το κασκόλ  γίνεται απαραίτητο αξεσουάρ στο γυναικείο ντύσιμο. Προσοχή όμως! Όπως μπορεί ένα φουλάρι να αναδείξει το ντύσιμο σας, έτσι εύκολα μπορεί και να το καταστρέψει!
Δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές, για να ντυθείτε καλύτερα τη χειμερινή σαιζόν!...
Συμβουλή 1η: 
Μη χρησιμοποιείτε πάρα πολλά αξεσουάρ. Η Naomi Watts έχει κάνει το λάθος να φορέσει μαζί με το κασκόλ της και ένα μεγάλο καπέλο! Too much! Αντιθέτως, φορέστε ένα μικρό μπερέ με ένα μεγάλο κασκόλ έτσι ώστε τα δύο αξεσουάρ να μη “συναγωνίζονται” μεταξύ τους!

Συμβουλή 2η:  
Χρησιμοποιήστε μία πασμίνα για το βραδινό σας ντύσιμο. Βλέπουμε την Cameron Diaz να προσθέτει χρώμα και ζεστασιά στο ντύσιμό της με μια πασμίνα έντονου χρώματος.  Μπορείτε επίσης να τη ρίξετε πάνω από τους ώμους σας, σαν εσάρπα.

Συμβουλή 3η:
Κάντε το κασκόλ σας “κεντρικό αξεσουάρ”. Φορέστε ένα τελείως διαφορετικό χρώμα και τραβήξτε την προσοχή σ αυτό. Προσοχή μην το παρακάνετε με τα χρώματα! Πρέπει να είναι διαφορετικά αλλά να ταιριάζουν και μεταξύ τους! Η Olivia Palermo δείχνει πολύ σοφιστικέ με το συνδυασμό άσπρου- μαύρου.

Συμβουλή 4η: 
Φορέστε κασκόλ με χρώματα που σας κολακεύουν, κοντά στο πρόσωπό σας. Ειδικά το χειμώνα, που τα έντονα χρώματα λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας, ένα κασκόλ σε τολμηρές αποχρώσεις κάνει τη διαφορά και μας φτιάχνει τη διάθεση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Anjelica Huston, με κόκκινο κασκόλ.

Συμβουλή 5η: 
Επιλέξτε φουλάρια στο ίδιο χρώμα με το ντύσιμό σας για πιο σοφιστικέ look. Προτιμήστε ουδέτερα χρώματα (μαύρο, κρεμ, μπεζ, κάμελ) και συνδυάστε υφάσματα μεταξύ τους (σατέν, μάλλινα, γυαλιστερά). Η Charlize Theron με συνδυασμούς του μαύρου χρώματος βρίσκεται στο απόγειο της κομψότητας! 
Mykonos Ticker fashion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...