26 Νοε 2011

ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ "ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ PROJECT TOY ΜΙΧΑΗΛ ΡΩΜΑΝΟΥ !!!



Ο Μιχαήλ Ρωμανός και οι φίλοι του καλλιτέχνες, παρουσιάζουν για τρίτη συνεχή χρονιά, το πρωτότυπο εικαστικό event "ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ” στην ιστορική gallery του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι, καθώς και στο διαδίκτυο και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε με τη "χρυσή ευχή" σας, στο project.

Συγκεκριμένα, η ευχή σας που δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 100 λέξεις, μπορείτε να την στείλετε στο email του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, που επιμελείται ο Μιχαήλ Ρωμανός, στο: info@athensfineartsfestival.gr  με το ονοματεπώνυμο σας και θα δημοσιευθεί στο διαδικτυακό κόμβο των "ΧΡΥΣΩΝ ΕΥΧΩΝ" μαζί με τα έργα των συμμετεχόντων καλλιτεχών της έκθεσης........


Το Art Event σε πρωτότυπη ιδέα project του γνωστού Κεφαλονίτη εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων, παρουσιάζει έργα τέχνης πολύ αξιόλογων καλλιτεχνών, αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης, σε ένα εικαστικό εορταστικό τριήμερο, όπου ο κάθε καλλιτέχνης και το δημιούργημα του αποτελεί από μία “Χρυσή Ευχή” για τη νέα χρονιά.

Στην εντυπωσιακή αυτή καλλιτεχνική δράση, παρουσιάζονται έργα τα οποία καλύπτουν όλες τις μορφές σύγχρονης τέχνης όπως ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, μεικτή τεχνική, ψηφιδωτό καθώς και εικαστικές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα με το πρωτότυπο αυτό εικαστικό event στην gallery του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, θα υπάρξει ψηφιακή έκθεση όλων των έργων, στο διαδικτυακό κόμβο των "Χρυσών Ευχών" ενώ σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα, θα στείλουν για άλλη μία χρονιά τις δικές τους "Χρυσές Ευχές" για το 2012, όπου θα αποτελέσουν και τη μεγάλη έκπληξη του event ...


Ο
Μιχαήλ Ρωμανός είναι πρόσφατα βραβευμένος από τον Όμιλο της UNESCO και από την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.


Πηγή : kefaloniaphotonews.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...