27 Νοε 2011

Τρία Trendy Πανωφόρια: Ποια να διαλέξεις για να κρύψεις το αδύνατο σημείο σου.

Τόσα πολλά όμορφα και trendy πανωφόρια στην διάθεσή μας…. Μερικές φορές βγαίνουμε στην αγορά και από την μεγάλη ποικιλία μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε πραγματικά τι να πρωτοδιαλέξουμε. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουμε τελικά με την λάθος αγορά απλά γιατί ενώ κάτι μας αρέσει σε άλλες κοπέλες σε εμάς δεν στρώνει καλά και δεν μας κολακεύει καθόλου.

Ας δούμε λοιπόν σήμερα τρία trendy πανωφόρια, την μακριά ζακέτα το poncho και το γούνινο γιλέκο. Ποιες κολακεύουν και σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να τα αποφεύγουμε;
1. Η μακριά Ζακέτα



Ταιριάζει βασικά σε όλες αλλά είναι ιδανική αν θέλεις να... καλύψεις ψωμάκια. Οι μικροκαμωμένες για να τηρήσουν την απαραίτητη ισσοροπία να προσέξουν να διαλέξουν σωστά ώστε το ύψος της να φτάνει μέχρι την μέση του μηρού.
2. Το poncho



Ιδανικό αν έχετε να καλύψετε κοιλίτσα και σωσίβιο στην μέση και κανονικά ή λεπτά πόδια. Αποφύγετέ το αν έχετε λεπτό η κανονικό γενικά σώμα αλλά αρκετά μεγάλο στήθος γιατί μιας και ακολουθεί την γραμμή του στήθους θα σας προσθέτει πολύ όγκο στο επάνω μέρος. Επίσης δεν κολακεύει καθόλου γυναίκες με κοντό λαιμό.
3. Το γούνινο γιλέκο.



Ταιριάζει πολύ σε κοπέλες με αδύνατο πάνω κορμό γιατί δίνει όγκο επάνω και εξισορροπεί την εικόνα σας με το κάτω μέρος του σώματος. Εάν όμως έχετε κιλάκια στο επάνω μέρος του σώματος ή μεγάλο στήθος απέφυγετέ το.

Προσοχή λοιπόν να αγοράζουμε σύμφωνα με το δικό μας στυλ και σωματότυπο γιατί ότι δείχνει ωραίο στο μοντέλο στην φωτογραφία η σε κάποια φίλη μας πιθανά να δείχνει πολύ διαφορετικά σε μας.


Πηγή : e-gynaika.gr 
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...