29 Νοε 2011

Tα dos και τα don'ts του μακιγιάζ

Ο make-up artist και hair stylist Παντελής Τουτουντζής που επιμελείται την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, αναλύει τις νέες τάσεις του μακιγιάζ, προτείνοντάς τα dos και τα don'ts για τη φετινή σεζόν.
- Τι πρέπει να προσέχει μια γυναίκα στο μακιγιάζ της;........
Πολύ σημαντικό είναι να προσέχουμε τις ποσότητες των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε. Προτιμότερο είναι ένα αποτέλεσμα που θα δημιουργήσουμε από μικρές ποσότητες υλικών, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγουμε την υπερβολή, η οποία θα δημιουργήσει ένα εφέ μάσκας στο πρόσωπο. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά και όχι να τα «παραβιάσουμε», χρησιμοποιώντας διαφορετικές υφές ώστε να μην έχουμε ένα μονοδιάστατο αποτέλεσμα. Δεν ξεχνάμε ότι μια γυναίκα χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να φαίνεται πιο λαμπερή και πιο όμορφη.

- Ποιο είναι το μακιγιάζ που θα φορεθεί τον φετινό χειμώνα;
Τον χειμώνα 2011-12 δίνουμε έμφαση στην επιδερμίδα για ένα φωτεινό και διάφανο αποτέλεσμα. Γήινες ματ αποχρώσεις στα μάτια με καλά ντεγκρανταρισμένα υλικά, αποφεύγοντας τις αυστηρές γραμμές. Τα φρύδια να είναι γεμάτα, μιας και το πιο παχύ σχήμα προσδίδει νεότητα, ενώ προτιμούμε σκούρες αποχρώσεις στα χείλια. Αποφεύγουμε τη σκληρή φωτοσκίαση στα ζυγωματικά, αντίθετα προτιμούμε πιο κρεμώδεις υφές. Τοποθετούμε πούδρα μόνο όπου υπάρχει λιπαρότητα στο πρόσωπο.

Πηγή: Εspresso
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...