28 Νοε 2011

Emulator DVS, το απόλυτο σύστημα μιξαρίσματος για DJs!


Ένα ολοκαίνουριο, άκρως εντυπωσιακό mixing desk είναι η τελευταία δημιουργία της Smithson Martin και σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για το πιο επαναστατικό σύστημα μιξαρίσματος για DJs των........
τελευταίων 30 χρόνων!
Με την ονομασία Emulator DVS, πρόκειται για ένα μηχάνημα που ξέρει καλά πώς να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Χάρη στη μεγάλη διάφανη οθόνη του, το πλήθος μπορεί να παρακολουθεί κάθε στιγμή το DJ σε δράση, ενώ ώντας κατασκευασμένο από ανθεκτικο επισκληρυμένο γυαλί δε διατρέχει κίνδυνο να σπάσει με το παραμικρό.
Το νέο mixing desk διαθέτει περισσότερα από 130 multitouch controls, τα οποία μπορούν φυσικά και να συνδυαστούν. Διατίθεται σε τρία μεγέθη 32″, 42″ και 46″, ωστόσο κατόπιν παραγγελίας μπορεί να κατασκευαστεί και σε άλλες διαστάσεις. Έρχεται με το λογισμικό MIDI controller που αυτή τη στιγμή δουλεύει με το Tractor Pro για Windows 7 , ενώ σύντομα αναμένεται και έκδοση για Mac.
 Η τιμή του Emulator DVS ξεκινά από τα €5.030, ανάλογα με το μέγεθος που επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πηγή : techgear.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker               
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...