30 Νοε 2011

Και επισήμως η ίδρυση της ΕΥΔΑΠ Νήσων Α.Ε

ΔHMOΣIEYΘHKE στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Α.Ε. & ΕΠΕ 6773/19.7.2011) η ίδρυση της εταιρίας ΕΥΔΑΠ Νήσων Α.Ε., η οποία είναι κατά 100% θυγατρική της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της νέας εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών ύδρευσης, αποχέτευσης και συλλογής ομβρίων υδάτων, η διαχείριση αποβλήτων, καθώς και ένα....
ευρύ φάσμα συναφών προς τα ανωτέρω δραστηριοτήτων στη νησιωτική Ελλάδα. Με την ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας, η ΕΥΔΑΠ αξιοποιεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό το ανθρώπινο δυναμικό της και τη σημαντική τεχνογνωσία της, επεκτείνει την επιχειρησιακή της δραστηριότητα και βελτιώνει την αποδοτικότητα των κεφαλαίων της.
Η ανάληψη δραστηριοτήτων σε κάθε νησί θα προκύπτει από ειδική σύμβαση που θα υπογράφει η ΕΥΔΑΠ Νήσων Α.Ε. με τον αρμόδιο οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πρόσφατα δε, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της νέας εταιρίας, στο οποίο τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου κατέχουν οι Θεμιστοκλής Λέκκας και Νικόλαος Μπάρδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., αντιστοίχως.


Πηγή: Express.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker               
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...