28 Νοε 2011

MacBook Air 15-ιντσών θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2012;


Η DigiTimes αναφέρει πως σύμφωνα με πηγές της, από την αλυσίδα εφοδιασμού, η Apple έχει προγραμματίσει να λανσάρει την νέα σειρά 11.6, 13.3, και 15-ιντσών MacBook Air κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012. Το ταϊβανέζικο site το οποίο έχει ένα ιστορικό σχετικά επιτυχιών όσον.....
αφορά τις φήμες αναφορικά με την Apple φήμες υποστηρίζει ότι τα νέα MacBook Air, συμπεριλαμβανομένου του νέου 15-ιντσών μοντέλου, έχει ήδη ξεκινήσει σε πιλοτική παραγωγή.

Η Apple ως γνωστόν ήδη κατασκευάζει 11 - και 13-ιντσών μοντέλα, ενώ οι φήμες για ένα ultrathin 15 ιντσών φορητό υπολογιστή Mac είχαν κάνει αρχικά την εμφάνισή τους από το MacRumors πίσω τον Ιούλιο. Λίγο αργότερα ήρθε να προστεθεί και η φήμη για ένα μοντέλο 17-ιντσών, που ωστόσο δεν επαληθεύτηκε ποτέ τελικά το κατά πόσο ισχύει. Το μοναδικό που θα μπορούσε με βεβαιότητα να ειπωθεί είναι ότι η εταιρεία μοιάζει να ακολουθεί ένα μονοπάτι κατασκευής εξαιρετικά λεπτών υπολογιστών, με μια διάθεση εγκατάλειψης των οπτικών δίσκων και των «ογκωδών» σκληρών δίσκων, για χάρη της Thunderbolt  συνδεσιμότητας, των SSD flash drives και των «cloud» υπηρεσιών.

Το 1ο τρίμηνο του 2012 που προτείνει το DigiTimes συμπίπτει με την απελευθέρωση της  CPU 22nm μικρο-αρχιτεκτονικής Ivy Bridge, καθώς και την κυκλοφορία καμιάς 30-50αρας νέων ultrabook. H τελευταία φορά που η Apple ενημέρωσα τεχνικά την σειρά των MacBook Pro της, ήταν τον Φερουάριο και Οκτώβριο του  2011, ενώ το MacBook Air  ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Ιούλιο.


Πηγή : proho.gr
Επιμέλεια για το Mykonos Ticker : Βαγγέλης Κάστας - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...