9 Νοε 2011

Καπαρντίνα: Πως να την φορέσω με στυλ;

Διαχρονική και κομψή η καπαρντίνα είναι ένα από τα πιο απαραίτητα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ιδιαίτερα χρήσιμη στις περιόδους του φθινόπωρου και του χειμώνα......

 
Μήπως όμως απλώς κάθεται στην ντουλάπα σου απλά κρεμασμένη γιατί προβληματίζεσαι πως να την φορέσεις; Αν και φαίνεται εύκολο κομμάτι για στιλιστικούς συνδυασμούς έχει και αυτό τα μυστικά του για να το φορέσουμε σωστά έτσι ώστε να μας κολακεύει και η όλη εμφάνισή μας να δείχνει stylish.  
Το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι το μήκος σε ένα trench coat!!
Πιο μήκος λοιπόν είναι το καλύτερο;
Το μήκος της καπαρντίνας σου πρέπει να είναι  πάντα  λίγο έως αρκετά πάνω από το γόνατο!!
Γιατί;
Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι το πιο κολακευτικό ύψος για τις περισσότερες γυναίκες μιας και αφήνει να φανεί το πόδι, δημιουργεί μια συνολικά ισορροπημένη εικόνα και επιτρέπει πολλούς stylish συνδυασμούς. Μία πολύ μακριά καπαρντίνα θα σου δώσει ένα στυλ αλά «matrix» που είναι υπερβολικό και απλά θα δείχνεις ότι χάνεσαι μέσα σε «πολύ ύφασμα».
Η μόνη εξαίρεση είναι εάν είσαι ψηλόλιγνη. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να την φορέσεις και πιο μακριά μέχρι και λίγο πιο κάτω από το γόνατο χωρίς πρόβλημα.
Tip:
Εάν  η καπαρντίνα σου είναι μακριά πήγαινε την οπωσδήποτε σε μια μοδίστρα για  κόντεμα. Η αλλαγή  σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.
Πως την συνδυάζω;
Με φούστα ή με παντελόνι, με έντονα μοτίβα ή με ουδέτερες αποχρώσεις, με ethnic πουκαμίσες ή με αυστηρά ζιβάγκο, η κλασική καμπαρτίνα μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να σας βγάλει από διλήμματα του τύπου «σακάκι ή μπουφάν, ζακέτα ή μπολερό...»!!


Ένας πολύ trendy συνδυασμός είναι με μακρύ πουλόβερ/μπλουζοφόρεμα, με κολάν και μπότες!!
Εναλλακτικά, η καπαρντίνα μπορεί να φορεθεί με ένα με μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρες μπότες, για θηλυκή σικ εμφάνιση την ημέρα αλλά και το βράδυ!!

 Για πιο casual look φορέστε την με το αγαπημένο σου jean!!
Χρωματικοί συνδυασμοί
Μια καπαρτίνα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στη ντουλάπα σας, στα κλασικά χρώματα που "δένουν" με όλα, όπως το μαύρο και το μπεζ και -γιατί όχι- το λευκό!!
Πρόταση 1η: Σε αποχρώσεις καμηλό
Πρόταση 2η: Σε αποχρώσεις άσπρου μαύρου
.... καπαρντίνες και μπλούζες, στις διαχρονικές αντιθέσεις του άσπρου – μαύρου!!
Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και τραβάνε όλα τα βλέμματα......

...... η καπαρντίνα μπορεί να φορεθεί με μία κλασσική μαρινιέρα και τις πέρλες σας και leopar clutch!!
Φορέστε τες πετυχημένα!!
Μην αφήνεις λοιπόν την καπαρντίνα σου σε αχρηστία. Βγάλε την από την ντουλάπα σου και με έμπνευση τις παραπάνω προτάσεις δοκίμασε τους δικούς σου συνδυασμούς και κυκλοφόρησε με extra style!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...