22 Οκτ 2015

Ανοίγουν 4.000 θέσεις εργασίας στον τουρισμό - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Στη δημιουργία 4.000 θέσεων εργασίας θα προχωρήσει εντός του Νοεμβρίου το.......
Ινστιτούτο ΣΕΤΕ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Οι προκήρυξη απευθύνεται σε άνεργους νέους ηλικίας 18-29 ετών, οι οποίοι αναζητούν μια ευκαιρία απασχόλησης στο χώρο του τουρισμού. 

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση ενός προγράμματος ευκαιριών απασχόλησης στον τουρισμό (voucher εργασίας) συνολικά 8.000 θέσεων που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον επόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο συντονιστής του προγράμματος Μιχ. Κυριακίδης στο πλαίσιο του 14ου συνεδρίου του ΣΕΤΕ, η πρώτη φάση του προγράμματος ξεκίνησε το Μάιο, αφορούσε 3.950 θέσεις για τη διεκδίκηση των οποίων υπέβαλλαν σχετικές αιτήσεις 48.000 νέοι.

Ο συντονιστής του προγράμματος σημείωσε πως, ήδη, έχει δρομολογηθεί η τροποποίηση του προγράμματος με την εισαγωγή δύο καινοτομιών.

Η πρώτη αφορά την υποχρέωση όλων όσοι ολοκληρώσουν το ταχύρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης να πιστοποιηθούν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14024.

Η δεύτερη αφορά τη δημιουργία ενός ενιαίου «πακέτου» εκπαιδευτικού υλικού (ιδιοκτησίας του ΙΝΣΕΤΕ) το οποίο θα είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν όλοι οι πάροχοι εκπαίδευσης που θα αναλάβουν να καταρτίσουν τους επιλεγέντες.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 80 ωρών και διαρκεί περίπου ένα μήνα. 
Πηγή:fpress.gr
NewsRoom mykonosticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...