16 Οκτ 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/10

"Χαλάρωση, αισιοδοξία κι ονειροπόληση"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τις επαγγελματικές δραστηριότητες σου, ακόμη και με πρωτοβουλίες που υπό τις παρούσες συνθήκες δείχνουν πολύ τολμηρές. Παράλληλα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με την χρήση φυσικών σκευασμάτων αλλά κι αν χρειαστεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στα ζώα ή τα φυτά σου.

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανόν να συγκινηθείς από ένα πρόσωπο που θα αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες χορδές σου αλλά οι συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον αρκεί να σε κάνει ευτυχή!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να προάγει τα ανθρωπιστικά σου ιδεώδη και να σε ωθήσει να συμπαρασταθείς σε κάποιους/ες που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντας τους/τις, είτε με πιο «απτές» προσφορές. Ωστόσο επειδή είναι βέβαιο ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι/ες που σε παραπλανούν, στοχεύοντας στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, ας είσαι λίγο πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου.

Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν και σε κρατούν δέσμιο/α προσώπων και καταστάσεων που δεν σου αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι συνθήκες εξυπηρετούν άριστα κάθε πρόθεσή σου να εξωραΐσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον που δημιουργεί ευεξία και είναι προσφιλές σε σένα αλλά και στην παρέα σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης σου συνιστά να είσαι πολύ προσεκτικός/η με την χρήση εύφλεκτων υλικών, αφού η σύνοδός του με τον Δία μπορεί εύκολα να πυροδοτήσει μια φωτιά, σπέρνοντας τον πανικό!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη διεγείρει την περιέργειά σου σε τέτοιο βαθμό που εύκολα μπορείς να υποπέσεις σε κάποιο «ολίσθημα». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως διαπιστώσεις μια ανάλογη τάση από τον άνθρωπό σου, που μάλλον θα χρειαστεί... επίβλεψη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Κι αν δυσκολεύεσαι να το πράξεις εκεί που βρίσκεσαι, δεν έχεις παρά να «περιπλανηθείς», είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς. Επιπλέον μπορείς να υπερβείς μια «ενοχλητική» πραγματικότητα, εκφράζοντας τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις ένα τέλος στα «ημίμετρα» και να αφοσιωθείς ολόψυχα στο πρόσωπο που αγαπάς και σε συντροφεύει. Κι αν τυχόν σε καταδιώκουν κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν σου, διάγραψέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια θεαματική αύξηση του εισοδήματός σου, ύστερα από ένα μάλλον ριψοκίνδυνο εγχείρημά σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην επιδεικνύεις τον πλούτο ή τα αποκτήματά σου, αφού γύρω σου καιροφυλακτούν ποικίλα «αρπακτικά»! Ακόμη κι αν νιώσεις την ανάγκη να προβείς σε μια φιλανθρωπία, καν' το πολύ διακριτικά.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σου δημιουργεί μια συναισθηματική αστάθεια, ικανή να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Μπορείς λοιπόν να «παίξεις» όσο θέλεις αλλά, όταν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα σοβαρεύουν, κράτα τις αποστάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις ακόμη κι έναν στόχο που μέχρι χθες φάνταζε απλησίαστος. Το θέμα όμως είναι το κατά πόσον θα μπορέσεις τελικά να εκμεταλλευτείς την επιτυχία σου για λογαριασμό σου, αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα αποφασισμένα να την καρπωθούν, στα πλαίσια μιας «συνεργασίας» με παραπλανητικούς ή ασαφείς όρους.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε κάνει να ελπίζεις στο θαύμα κι ίσως πραγματικά να το αγγίξεις αν πάψεις να κρίνεις και να συγκρίνεις με βάση την λογική σου. Επειδή στην φάση που βρίσκεσαι τα φαινόμενα απατούν, «άκουσε» την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη προάγει το αισθητικό σου κριτήριο, δίνοντάς σου το απόλυτο πλεονέκτημα σε θέματα καλλωπισμού ή διακόσμησης. Επιπλέον, σε καλεί να περιποιηθείς το σώμα σου, με την χρήση κυρίως βοτάνων και αφεψημάτων ή φυσικών καλλυντικών κι αν χρειαστεί μην διστάσεις να ξοδέψεις κάτι παραπάνω γι' αυτόν τον σκοπό. Παράλληλα όμως, ο Άρης σου συνιστά να μην ξεχάσεις και την γυμναστική σου!

Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας κρυφός έρωτας γεννιέται αλλά ακόμη κι αν δεν εκπληρωθεί ποτέ, αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, ενισχύοντας θετικά τη συνολική σου παρουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Δία μπορεί να πιστοποιήσει την δυναμική μιας συλλογικής δράσης που φέρνει εξόχως θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο επειδή «η νίκη έχει πολλούς πατεράδες», ενδέχεται να προκύψουν θέματα, ιδιαίτερα από εκείνους/ες που τα θέλουν όλα δικά τους. Από την δική σου πλευρά λοιπόν, δεν έχεις παρά να παρέμβεις, καταπολεμώντας την αδικία και αποδίδοντας τα εύσημα εκεί που πρέπει.

Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως κάποιος/α σου ρίχνει στάχτη στα μάτια για να καλύψει τις... πομπές του/της!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου και η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια μεγάλη επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, που όμως θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά, ώστε να γίνει το θεμέλιο μιας μελλοντικής ανάπτυξής σου κι όχι απλά ένα «πυροτέχνημα». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να καλύψεις και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι εύκολο να σε παρασύρει σε μια «επιλήψιμη» επιλογή προσώπου. Αν μάλιστα πιεις κι ένα ποτηράκι παραπάνω, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στο «τραγούδι των Σειρήνων»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Δία προάγει την φιλομάθειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, φαίνεται να δημιουργούνται οι σωστές προϋποθέσεις για μια ευνοϊκή νομική ρύθμιση. Από την άλλη πλευρά όμως, σε περίπτωση που ταξιδέψεις, φρόντισε τα θέματα πυρασφάλειας κι έχε τον νου σου στους «ραλίστες»!

Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αναμένεται να σε μπερδέψει αρκετά, είτε δημιουργώντας μια κρίση εμπιστοσύνης στη σχέση σου, είτε παραπλανώντας σε σχετικά με το ποιόν και τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις οικονομικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα θα πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερο... θράσος στις απαιτήσεις σου, αφού η σύνοδος του Άρη με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια εντυπωσιακή επιτυχία. Παράλληλα όμως θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι τα υλικά αγαθά δεν θα σου φέρουν την ευτυχία, παρά μόνον στην περίπτωση που αρχίσεις να τα μοιράζεσαι ή να τα προσφέρεις.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται εμφανώς για σένα! Το ποια θα είναι όμως η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης εξαρτάται κυρίως από σένα και τις δεσμεύσεις σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Πολλά πράγματα εξελίσσονται θετικότερα στην ζωή σου, όταν κινείσαι με βάση την διαίσθηση κι όχι την λογική σου κι ίσως σήμερα έχεις μια καλή ευκαιρία να το πιστοποιήσεις! Επιπλέον, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μιας ευχής σου, που ακόμη κι αν για κάποιους άλλους «δεν λέει πολλά», για σένα δεν παύει να έχει μεγάλη αξία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί όχι μόνον να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα αλλά και να το υλοποιήσεις άμεσα. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «ψεγάδια» στην σχέση σου, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα εξαφανίσουν ως διά μαγείας!
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...