16 Σεπ 2015

Η Πάρος σε διεθνή έκθεση τουρισμού στο Παρίσι

Ο Δήμος της Πάρου θα συμμετέχει από τις 29 Σεπτεμβρίου 2015 έως τις 2 Οκτωβρίου 2015 στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Παρισιού, « I.F.T.M. TOP RESA 2015».......
Ειδικότερα, η έκθεση αυτή θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο «PARIS EXPO PORTE DE VERSAILLES» όπου ο Δήμος της Πάρου θα συμμετάσχει σε αυτή με την Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου. 

Για την μέγιστη προβολή της Πάρου στην ανωτέρω εκδήλωση, μπορεί να προσφερθεί δωρεάν διαμονή για μία εβδομάδα για ένα ζευγάρι, με ημερομηνία εξαργύρωσης τους μήνες εκτός τουριστικής αιχμής (δηλαδή Μάιο, Ιούνιο ή Σεπτέμβριο) και έπειτα από έγκαιρη ειδοποίηση.

Με τον τρόπο αυτό, η Πάρος, θα φαίνεται ότι πλαισιώνει την εκδήλωση, δηλαδή αυτό θα αναφέρεται στις προσκλήσεις και θα μπει και στο logo του Δήμου σε αυτές, θα προβληθεί στο event και θα αναφερθεί σε άλλο υλικό του ΕΟΤ, όπου είναι εφικτό.

Οι ξενοδόχοι που ενδιαφέρονται για την έκθεση αυτή, καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά την προσφορά τους έως 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο touristoffice@paros.gr. 

Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να λάβουν μέρος και εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων του τουρισμού, αλλά και όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να πλαισιώσουν την αποστολή του Δήμου, προκειμένου να επωφεληθούν από την προβολή τους στο διεθνές αυτό τουριστικό γεγονός.
Πηγή:enikonomia.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...