13 Μαΐ 2014

Κουκάς Αλέξανδρος (Αλεκάρας):Να συνεχίσουμε το έργο που θα δώσει στη Μύκονο μέλλον και ελπίδα

Ο Αλέξανδρος (Αλεκάρας) Κουκάς Πρόεδρος του Α.Ο Μυκόνου και εν ενεργεία Δημοτικός σύμβουλος, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά και τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία Δράσης" στην προσπάθεια για το καλύτερο, στο πιό όμορφο και αγαπημένο νησί παγκοσμίως......

Γεννημένος το 1962 στην Αθήνα. Γιος του Δημητρίου Κουκά (από την Αγία Σοφία) και της Ευαγγελίας, το γένος Κοντού από την Άνω Μερά. Τρία έτη παρακολούθησε στην Σιβιτανίδειο Σχολή, ως Μηχανικός Αυτοκινήτων.

Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου από το 1967. Ασχολήθηκε σαν μηχανικός αυτοκινήτων για ένα μικρό χρονικό διάστημα και έπειτα ασχολήθηκε με οικοδομικές εργασίες σαν συνέχεια του έργου της οικογένειάς του, ως εργολάβος οικοδομών.

Επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι και σήμερα. Άνθρωπος που ασχολήθηκε και ασχολείται με τα κοινά του νησιού και ιδίως με τον αθλητισμό. Διετέλεσε επί 15 έτη Σύμβουλος του Αθλητισμού, στην αξιοποίηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων με ιδία πρωτοβουλία. 

Για 15 χρόνια υπήρξε Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου (Α.Ο.Μ.), όπου με πολύ αγώνα, μόχθο και περισσή αγάπη δημιούργησε το γήπεδο του στίβου, το γήπεδο του μπάσκετ, συνεισφέροντας ταυτόχρονα τόσο με τη προσωπική του εργασία, όσο και οικονομικά. Ενεργό μέλος της «Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης» (εθελοντική αιμοδοσία).

Εκλεγμένος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με επιτυχία, εκτελεί τα καθήκοντά του ως σήμερα. Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες του Δήμου Μυκόνου στάθηκε σε όλες τις προκλήσεις και βοήθησε όπως και όσο μπορούσε, τακτική που θα ακολουθήσει μέχρι και το τέλος της θητείας του, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. 

Στα προβλήματα του νησιού με μεγαλύτερο αυτό της καθαριότητας, προσπάθησε στη βελτίωση της καθαρής εικόνας της Μυκόνου, συμβάλλοντας με ενέργειές του αλλά συνεισφέροντας και οικονομικά. Eλπίζει σε καλύτερες και πιο εποικοδομητικές ενέργειες στο μέλλον. Για όλα τα παραπάνω επείγοντα θέματα, στέκεται στο πλευρό με την Δημαρχεύουσα μέχρι και σήμερα.

«Αποφάσισα και εγώ να κατέβω στις επερχόμενες εκλογές με τον Κωνσταντίνο Κουκά, για να συνεχίσουμε το έργο που θα δώσει στη Μύκονο μέλλον και ελπίδα. 

Εμπιστεύομαι τον Κωνσταντίνο Κουκά και τον συνδυασμό μας για τις ικανότητές του, τη δυναμική του και την αγάπη του για το νησί μας. 

Προσφέρομαι με την εμπειρία μου να σταθώ δίπλα του και να υπηρετήσω τον τόπο μου με την πίστη ότι μπορώ να βοηθήσω σε νευραλγικούς τομείς και είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στο νησί μας».
Το Mykonos Ticker εύχεται στον "Αλεκάρα"  Καλή Επιτυχία!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...