31 Μαΐ 2014

Συνεχείς εξαγορές ξενοδοχείων στη Μύκονο, στην οποία...

...δεν πέφτει "καρφίτσα" από τους τουρίστες
- Γεμάτα από τώρα τα ξενοδοχεία, δυσκολία να βρεθούν δωμάτια
- Ακολουθεί "κατά πόδας" η Σαντορίνη...

Σημαντικά deals γίνονται συνεχώς στη Μύκονο, όπου Έλληνες και ξένοι επενδυτές, που δεν σχετίζονται με τον Τουρισμό, αγοράζουν συνέχεια ξενοδοχειακές μονάδες.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, πρόσφατα ο επιχειρηματίας Λορέντζος Φρέρης αγόρασε στον Ορνό, το ομώνυμο ξενοδοχείο και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων και κυρίως των κοινόχρηστων χώρων, ώστε τη φετινή σαιζόν να λειτουργήσει με βάση την υφιστάμενη κατάταξή του, ως τετράστερο και το Χειμώνα να ακολουθήσει εκτεταμένη ανακαίνιση, ώστε τη σαιζόν 2015 να λειτουργήσει ως πεντάστερο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο επιχειρηματίας έχει εξαγοράσει και γειτονικές εκτάσεις, ώστε να αναμορφώσει συνολικά την περιοχή.

Παράλληλα στο Καλό Λειβάδι, επιχειρηματίας από το Κατάρ, εξαγόρασε δύο ξενοδοχεία που είχαν σταματήσει στη φάση της αποπεράτωσης. Ο επιχειρηματίας αυτός, έκανε και χρήση του νόμου για την άδεια παραμονής και εξασφάλισε 5ετή άδεια για να μείνει στην Ελλάδα.

Το πλάνο, το οποίο "τρέχει" Λιβανέζος διαχειριστής είναι τα ξενοδοχεία να λειτουργήσουν ως πεντάστερα την σαιζόν του 2015.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι εδώ και 10 ημέρες είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί διαθέσιμο κατάλυμα στη Μύκονο, αφού τα περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού είναι γεμάτα!!!
Σημαντικές και πολύ υψηλές πληρότητες υπάρχουν και στη γειτονική Σαντορίνη.
Άντε να δούμε...
Πηγή : money-tourism.blogspot.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...