24 Μαΐ 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Σαββατοκύριακο εκλογών θα έπρεπε να πούμε και αυτή την εβδομάδα αλλά θα είχαμε την ίδια αρχή όπως και την προηγούμενη. Καλώς μας ήρθατε λοιπόν στο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker.......
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο με εκλογές, ευρωεκλογές για την ακρίβεια και φυσικά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών σε διάφορους δήμους ανά την Ελλάδα. 

Όπως είναι αναμενόμενο η πλειοψηφία των Ελλήνων ζει σε προεκλογική περίοδο αλλά είμαστε και εμείς που ζούμε για την μουσική. Αυτό το δείχνετε έμπρακτα κάθε εβδομάδα με τα μηνύματά σας. TOP – 10 Music countdown το post με τα καλύτερα TOP – 10 από την διεθνή αλλά και Ελληνική μουσική σκηνή τα οποία εσείς διαλέγετε και διαμορφώνετε.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την εμφάνισή του ως νούμερο ένα, ένα από τα διαχρονικότερα house τραγούδια όλων των εποχών. Η δε διασκευή του από τον Έλληνα Christos Fourkis το έχει κάνει ακόμα πιο όμορφο. Μια παραγωγή που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποια ξένη του είδους. Iio – Rapture (Christos Fourkis remix) και το TOP – 10 ξεκινά.
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1.       Iio – Rapture (Christos Fourkis remix)
2.       Consoul Trainin feat. B Sykes – Say something
3.       Indila - Dernière Danse (Hector Remix)
4.       UMEK & Groovebox – Sweet harmony
5.       Dillon Francis & DJ Snake – Get low
6.     Playmen feat. Demy – Nothing better
7.       Mossel – In your heart
8.       Shakira feat. Rihanna – Can’t remember to forget you
9.       CJ Jeff – Out of sight (Mihalis Safras & Redondo remixes)
10.   Bellini – Samba do Brasil
Με το remake του Samba De Janeiro το Samba do Brasil από τις Bellini, κάτι το οποίο το ζητήσατε επίμονα, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο Ελληνικό TOP – 10 όπου εκεί συναντάμε την Ελένη Φουρέιρα να μας λέει βάζω την καρδιά.
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1.       Ελένη Φουρέιρα – Βάζω την καρδιά
2.       Νέβμα – Φαντάσου
3.       Τάμτα feat. Xenia Ghali – Γεννήθηκα για σένα
4.       Νίνο – 100 Φορές
5.       Rec – Κενό
6.       Vegas – Πεδίο μάχης
7.       OtherviewO γύρος του κόσμου
8.       Demy feat. Mike – Όσο ο κόσμος θα χει εσένα
9.       Δέσποινα ΒανδήΧάνω εσένα (Valentino & Knock out remix)
10.   Retro feat. Blaze – Πες μου
Με τους Retro και του Μπλαζέ οι οποίοι μας λένε πες μου, φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Έχουμε καιρό να σας τον παρουσιάσουμε. Μας τον ζητήσατε και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σας το αρνηθούμε. 

Όπως καταλάβατε περάσαμε στο σημείο που η non – stop μουσική παίρνει τη σκυτάλη από τα TOP – 10. Γεννήθηκε στη Γερμανία στις 16 Δεκεμβρίου του 1971 και πιο συγκεκριμένα στην Ανατολική τότε Γερμανία. Έχει κερδίσει τα Γερμανικά Grammy και είναι παραγωγός και DJ φυσικά με κύριο χαρακτηριστικό του την trance μουσική. Το όνομά του Matthias Paul. Σίγουρα αυτό δεν σας λέει τίποτα. Αν σας λέγαμε ότι μεγάλη του επιτυχία είναι το let go ίσως και να σας δίνουμε ένα μικρό hint. Με μεγάλη μας τιμή λοιπόν σας παρουσιάζουμε τον Paul Van Dyk.

Ακολουθείστε το παρακάτω link και πατήστε το κουμπάκι με το PLAY. Το τελευταίο του set Vonyc Sessions 403 – Tube & Miller είναι έτοιμο για όλους εσάς.


Με τον Paul Van Dyk φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Μία εκλογική εβδομάδα και ίσως μια ιδιαίτερα εκλογική εβδομάδα.
Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko. Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back

Τουλάχιστον μέσα από αυτές τις εκλογές ας δείξουμε σε όλους τους Ευρωπαίους ένα ηχηρό μήνυμα. Ότι είμαστε εδώ και ό,τι και να κάνουν τους παρακολουθούμε και τους βλέπουμε. Καλή ψήφο να έχετε και μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...