28 Μαΐ 2014

Παρουσίαση του βιβλίου «Το κελάρι της ντροπής» της Χρυσηίδας Δημουλίδου στην ΚΔΕΠΠΑΜ

Το best seller της χρονιας είναι εδώ!!!
Το νέο βιβλίο της Χρυσηίδας Δημουλίδου «Το κελάρι της ντροπής» που κόβει την ανάσα …παρουσιάζεται στη Μύκονο !.........

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο "Ο Μύλος" και οι εκδόσεις "Ψυχογιός" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Χρυσηίδας Δημουλίδου «Το κελάρι της ντροπής», θα παρουσιαστεί το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 9μ.μ. σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ.

Για το  βιβλίο θα μιλήσει η Άννα Γρυπάρη Φιλόλογος-Ιστορικός-Αρχαιολόγος, ενώ ανάγνωση αποσμάτων θα κάνει η ηθοποιός Θάλεια Προκοπίου.
Η Συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

• Μετά το «Σπίτι των Σκιών» η αγαπημένη συγγραφέας “ξαναχτυπά” με ένα νέο βιβλίο που σίγουρα θα γίνει ένα ακόμη best seller…. Έρχεται το «Κελάρι της Ντροπής», από τις εκδόσεις «Ψυχογιός» και το βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Μύλος»!

• Η βραβευμένη συγγραφέας των επιτυχιών, η Ελληνίδα που ακουμπά την καρδία και την ψυχή των αναγνωστριών της, έρχεται πάλι να μας αναστατώσει με το καλύτερο ίσως βιβλίο που έχει γράψει μέχρι σήμερα όπως η ίδια εκμυστηρεύεται. 

• Ελάτε να μιλήσουμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε ιδέες, σκέψεις και ίσως να προστατεύσουμε τα παιδιά μας αλλά και τους εαυτούς μας από ένα μείζον κοινωνικό θέμα… γιατί η ανοχή, όταν μένει σιωπηλή και κρυμμένη στο σκοτάδι για καιρό, τότε μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη…

• Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί σε ιδρύματα υπέρ της κακοποιημένης γυναίκας και του παιδιού.

• Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου… Δεκαετία του '60. Σ' ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας, τρεις αδελφές, η Δήμητρα, η Αναστασία και η Μυρτώ, μεγαλώνουν στη σκιά ενός πατέρα αφέντη και μιας μάνας που δεν έχει λόγο. Η μόνη έξοδός τους είναι κάθε Κυριακή για την εκκλησία και στο πανηγύρι του χωριού, μία φορά τον χρόνο. Οι καιροί σκληροί, αλλά οι πράξεις σκληρότερες.

Και μια μέρα ο πατέρας τις εγκαταλείπει και εξαφανίζεται. Το κοινωνικό στίγμα είναι βαρύ για την οικογένεια που άφησε πίσω του, όμως μαζί έρχεται και η λύτρωση από τους αυστηρούς κανόνες που έχει επιβάλει. Σταδιακά τα κορίτσια ξενιτεύονται σε τρεις διαφορετικές ηπείρους και με τον καιρό οι οικογενειακοί δεσμοί κόβονται. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα ένα τηλεφώνημα από την πατρίδα θα ταράξει τη μέχρι τότε ήρεμη ζωή τους.

Η επιστροφή στο χωριό τους γίνεται επιτακτική και ο επικείμενος θάνατος της μάνας που άφησαν ολομόναχη χωρίς να ενδιαφερθούν γι' αυτήν θα τις φέρει αντιμέτωπες με μυστικά και αλήθειες που απέκρυψαν. Το παρελθόν γυρίζει στο παρόν ζητώντας απαντήσεις. Τι συνέβη και τις παράτησε ο πατέρας τους; Γιατί εγκατέλειψαν τη μάνα τους στην τύχη της; Γιατί το πατρικό τους δεν πρέπει να φύγει από τα χέρια τους; Ποιο μυστικό κρύβει το κελάρι στο υπόγειο του σπιτιού; Οι τρεις αδελφές πάνω από την ετοιμοθάνατη μάνα κάνουν μόνο μια ερώτηση: «Μάνα, όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν καθάρισες την ντροπή;»

Θα ακολουθήσει κέρασμα στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της ΚΔΕΠΠΑΜ
Πού
Αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι!
Πότε
Σάββατο 7 Ιουνίου 21:00 το βράδυ
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...