29 Μαΐ 2014

Κοινωνικό μέρισμα: e - mail σε αυτούς που κόπηκαν αρχικά για νέα αίτηση

Σάρκα και οστά φαίνεται πως θα πάρει η εξαγγελία περί διεύρυνσης των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος, καθώς περίπου 300 εκατ. ευρώ από το προϋπολογισθέν ποσό.......
για το εν λόγω επίδομα έχουν μείνει αδιάθετα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αποστέλλει από το πρωί email σε περίπου 60.000 πολίτες οι οποίοι είχαν καταθέσει μέσω TAXISnet αίτηση, αλλά εκείνη είχε απορριφθεί. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που λαμβάνουν οι εν δυνάμει δικαιούχοι θα κληθούν να δώσουν διευκρινίσεις, ώστε να πάρουν άμεσα και εκείνοι το μέρισμα, ενώ ταυτόχρονα προωθείται η διεύρυνση των κριτηρίων ώστε να μπουν στην κατηγορία των δικαιούχων ακόμη περισσότεροι πολίτες.

Το email αναφέρει στους παραλήπτες ότι η παροχή της ΔΕΗ που έχουν δηλώσει έχει «καταχωρηθεί» σε άλλη αίτηση.Το ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει έχει σταλεί σε πολλούς αιτούντες και τους ενημερώνει να προχωρήσουν εντός μίας εβδομάδας σε διαγραφή και εκ νέου αίτηση με την σωστή παροχή.

«Σύμφωνα με την αίτησή σας για τη χορήγηση κοινωνικού μερίσματος - η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης -, προκύπτει ότι η παροχή ρεύματος που δηλώσατε, έχει δηλωθεί και από άλλον αιτούντα. Υπενθυμίζουμε ότι η αίτηση πρέπει να είναι μοναδική ανά κατοικία (παροχή ρεύματος) και να περιλαμβάνει όλα τα μέλη που συγκατοικούν. Παρακαλούμε να επανελέγξετε την αίτησή σας καθώς και να βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει όλους όσους συγκατοικούν. Σε περίπτωση που έχουν γίνει περισσότερες από μία αιτήσεις για την ίδια κατοικία, παρακαλούμε εντός 7 ημερών να διαγράψετε τις πολλαπλές αιτήσεις προκειμένου να αντικατασταθούν από νέα αίτηση που θα περιλαμβάνει όλα τα μέλη που συγκατοικούν» αναφέρεται επί λέξει στο email.

Μέσα στις επόμενες ημέρες στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα κριτήρια, ώστε να περιληφθούν ακόμη 67.00 δικαιούχοι.
Πηγή : zougla.gr
NewsRoom Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...