28 Μαΐ 2014

Ο Μίλτος Ατζαμόγλου ευχαριστεί τους Δημότες της Μυκόνου για την εκλογική Νίκη

Τους Μυκονιάτες και τις Μυκονιάτισσες που τίμησαν τον ίδιο και τον συνδυασμό του με την ψήφο τους ευχαριστεί ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης της «Πρωτοβουλία Δράσης» Μίλτος Ατζαμόγλου.....

Ο Μίλτος ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της κάλπης δήλωσε: «θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους και μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνω πως θα υπηρετήσω την Μύκονο και τους συμπολίτες μου με ανθρωπιά σύνεση και ευθύνη, συνεπής στις αρχές πού διακηρύξαμε.

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους και τους φίλους του συνδυασμού μας για τις αστείρευτες δυνάμεις που πρόσφεραν στον σημαντικό και ευγενή αγώνα που δώσαμε για την εκλογική Νίκη.

Οι εκλογές πέρασαν και το νησί οφείλει να προχωρήσει ενωμένο αξιοποιώντας τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις πού ψήφισαν αυτοδιοικητικά και έβαλαν την Μύκονο πάνω από την πόλωση και καλώντας τις να συνταχθούν με γνώμονα το καλό του τόπου διότι η κρισιμότητα των καιρών απαιτεί, συναινετικό πνεύμα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά για να έχουμε ικανή και αποτελεσματική διοίκηση».
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...