13 Μαΐ 2014

Ανδριανή Κουφού:Ας ενωθούμε όλοι μαζί…για να κοιτάξουμε καθαρά το μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε

«Δεν υπάρχουν φαντάσματα ανάμεσά μας. Υπάρχουμε εμείς ζωντανοί και συνεχιστές μίας μεγάλης κληρονομιάς».........

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μύκονο.

Πατέρας μου είναι ο Γιώργος Κουφός (ο Έμπορας), το γένος Αθυμαρίτη. Μητέρα μου η Ειρήνη Κουφού, το γένος Φραγκίσκου, από την οικογένεια των Ταμπάκηδων.

Τελειόφοιτη Λυκείου και γνώστης της Αγγλικής γλώσσας. Υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας από δεκαοχτώ χρονών και διευθύντρια του Σταθμού της Μυκόνου τα τελευταία πέντε χρόνια πριν την συνταξιοδότηση μου.

Παντρεμένη με τον Αντώνιο Μαύρο και μητέρα δύο κοριτσιών που φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια.

Μέλος του Συλλόγου Γυναικών επί σειρά ετών και ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2012, αρχικά ως γραμματέας και εδώ και ένα μήνα εκλεγμένη ως πρόεδρός του.

«Είμαι εδώ με τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί μου κέρδισε την εμπιστοσύνη. Νιώθω την υποχρέωση να βοηθήσω να αλλάξει σελίδα αυτός ο ευλογημένος τόπος, που οι γονείς μας δούλεψαν σκληρά για να ευημερούμε εμείς σήμερα. Δεν υπάρχουν φαντάσματα ανάμεσά μας. Υπάρχουμε εμείς που είμαστε ζωντανοί και συνεχιστές μιας μεγάλης κληρονομιάς. Ας ενωθούμε όλοι μαζί. Ας γίνουμε μια γροθιά για να μην χάσουμε την ταυτότητα του παρελθόντος μας, για να κοιτάξουμε καθαρά το μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε».
Το Mykonos Ticker εύχεται στην Ανδριανή Καλή Επιτυχία !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...