16 Οκτ 2013

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπή;

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 21:15, στον ΑΝΤ1! 
Η αγαπημένη σειρά του Prime Time, «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ», επιστρέφει δυναμικά στον ΑΝΤ1 με τον συγκλονιστικό νέο κύκλο επεισοδίων.
Διαβάστε όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις που έρχονται στους δέκτες σας από τη Δευτέρα 21, έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου! Την Πέμπτη..........
24 Οκτωβρίου λόγω της μετάδοσης αγώνα ποδοσφαίρου του Europa League, η σειρά δεν θα μεταδοθεί.

86ο επεισόδιο
Β’ ΜΕΡΟΣ - Δευτέρα 21 Οκτωβρίου
Η Χουρρέμ, μαθαίνει πως επιτέλους απαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο της εχθρό της, τον Ιμπραήμ και γιορτάζει τη νίκη της. Ενώ την ίδια στιγμή η Χατιτζέ καταρρέει από τον χαμό του αγαπημένου της. Ο Σουλεϊμάν πονάει βαθιά εξαιτίας της απόφασης που αναγκάστηκε να πάρει, αλλά συνειδητοποιεί πως τώρα χωρίς πια τον Ιμπραήμ, μια νέα εποχή ξεκινάει. Η Χατιτζέ για την εκτέλεση του Ιμπραήμ θεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ και μαζί με τη Σαχ Σουλτάν, ορκίζονται να την εκδικηθούν.

Η Μαχιντεβράν και ο Μουσταφά επιστρέφουν από τη Μανίσα για να συμπαρασταθούν στο πένθος της Χατιτζέ. Ο Ματρακτσί, με την εντολή που παίρνει από τον Σουλεϊμάν, θάβει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς. Ο σουλτάνος διορίζει στη θέση του Ιμπραήμ τον Αγιάς Πασά. Η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόλη και ψάχνει την κόρη της. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τον άντρα της Βεζίρη, μια θέση που η Χιουρρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ στο μυαλό της έχει μόνο την εκδίκηση. Με τη βοήθεια της Μαχιντεβράν και των αδελφών της, βρίσκουν τελικά εκτελεστή για τη Χουρρέμ.
88ο επεισόδιο
Α’ ΜΕΡΟΣ - Τρίτη 22 Οκτωβρίου
Β’ ΜΕΡΟΣ – Τετάρτη 23 Οκτωβρίου
Η Χατιτζέ κάνει το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ. Όλοι από το χαρέμι παρευρίσκονται, εκτός από τη Χουρρέμ. Εκείνη τη μέρα, η Χατιτζέ μαζί με τη Μαχιντεβράν στέλνουν την πιστή παλλακίδα της Μαχιντεβράν να σκοτώσει τη Χιουρρέμ. Η Ντιάνα όμως δεν τα καταφέρνει και με έναν αναπάντεχο τρόπο, η Χουρρέμ κερδίζει την εμπιστοσύνη της. Μαθαίνοντας για την απόπειρα εναντίον της, η Χουρρέμ αποκαλύπτει τα πάντα στον Σουλεϊμάν. Εκείνος έξαλλος ζητάει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το δολοφονικό σχέδιο.

Παράλληλα η ιταλική εκκλησία και το Βατικανό οργανώνουν τη δολοφονία του Σουλεϊμάν, καθώς φοβούνται ότι η εκστρατεία που ετοιμάζει στην Ιταλία θα είναι καταστροφική. Ο Σουλτάνος μαθαίνει ότι η Χατιτζέ είναι υπεύθυνη για την απόπειρα της δολοφονίας της Χουρρέμ και αποφασίζει να τη στείλει στη Μανίσα. Αυτή η απόφαση δεν αρέσει καθόλου στη Χατιτζέ που αρνείται πεισματικά να πάει. Όμως ο Σουλεϊμάν είναι ανένδοτός…
89ο επεισόδιο
Α’ ΜΕΡΟΣ – Παρασκευή 25 Οκτωβρίου
Όταν ο ηγεμόνας Μουσταφά, μαθαίνει πως δεν θα συμμετέχει στην εκστρατεία, απογοητεύεται και πιστεύει πως πίσω απ’ αυτή την απόφαση κρύβεται η Χουρρέμ. Ο Σουλεϊμάν φεύγει για την εκστρατεία με τους ηγεμόνες Μεχμέτ και Σελίμ και η Χουρρέμ μένει μόνη στο παλάτι. Γίνεται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Σουλεϊμάν, αλλά τον σώζει ο Μπαλί Μπέη, ο οποίος αργότερα διορίζεται σύμβουλος - έμπιστος του σουλτάνου.

Στο παλάτι φτάνει η είδηση πως ο Ηγεμόνας Μουσταφά οδεύει προς την Πόλη για να διεκδικήσει τον θρόνο. H Xατιτζέ, η Μαχιντεβράν και η Σαχ Σουλτάν στήνουν μια θανάσιμη παγίδα στη Χουρρέμ. Όμως γνωρίζοντας τους σκοπούς τους είναι υποψιασμένη και προφυλάσσεται. Τελικά όμως η καταστροφή τη βρίσκει από αλλού. Η Σαχ Σουλτάν, της προτείνει να πάρει τα παιδιά της στο δικό της παλάτι για να τα προστατέψει, όμως εκείνη, δεν την εμπιστεύεται. Αργότερα σοκάρεται, όταν μαθαίνει πως τα απήγαγαν…
Πηγή : zappit
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...