14 Οκτ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/10

"Εκτίμησε ό, τι έχεις, πριν πάψεις να το έχεις".
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα........


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ευτυχώς δεν αναλώνεστε σε λάθος κινήσεις και αυτό είναι ένα ατού που θα το εκμεταλλευτείτε για να πλασάρετε με επιτυχία τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είστε ανοικτοί σε κάθε νέα γνωριμία και δεν έχετε τις αποστάσεις που βάζετε άλλες φορές. Σήμερα το ένστικτό σας είναι πολύ δυνατό και ίσως να βγάλετε ένα λαυράκι από εκεί που δεν το περιμένατε. Κυρίως αν είστε με Ζυγό μπορεί να βγείτε από πάνω γιατί έχετε μαντέψει κάποια πράγματα σωστά.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση αναδόμησης και ίσως μέσα από αυτή να μπορέσετε να δείξετε τις δυνάμεις σας. Μερικές φορές είναι δύσκολο να λειτουργήσετε ομαδικά αλλά τώρα με την πίεση ενός Υδροχόου μπορεί να ξαναμπείτε στο παιχνίδι.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Είστε κάπως αδιάλλακτοι σε συμπεριφορές που δείχνουν ότι δεν σας υπολογίζουν. Μην παίρνετε όμως ακραίες αποφάσεις γιατί δεν σας συμφέρουν. Οτιδήποτε μοντέρνο και πρωτοποριακό μην το αφήνετε έξω από την ζωή σας γιατί μπορεί να σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σας είναι κάπως αδιάφορη απέναντι σε κάποιο πρόσωπο ενώ κατά βάθος υπάρχει ανάγκη να είστε φιλικοί. Περνάτε μερικές φορές στα άκρα για να μπορέσετε να εξισορροπήσετε. Πάντως με τον Ζυγό θα τα βρείτε πάρα πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες διαφορές με τους συνεργάτες σας στον τρόπο τακτικής αλλά τελικά αν τους ακούσετε θα είναι για το καλό σας γιατί θα βγείτε έξω από τα στενά σας όρια. Με τον Σκορπιό να λύσετε τις διαφορές σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί στο να παίρνετε κάποιες αποφάσεις ακόμα και για άλλους. Για αυτό θα έχετε υποστήριξη που θα σας φανεί σαν δώρο εξ ουρανού. Η υπόθεση ενός φίλου σας Σκορπιού σας έχει κάπως πονέσει αλλά θα την λύσετε, αν δεν είστε επιφανειακοί και μάθετε τα πιο βαθιά του συναισθήματα.
Ερωτικά: Έχετε κάνει πρόοδο, κυρίως όταν λέτε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη γιατί λέτε αλήθειες και δεν αλλάζετε τον χαρακτήρα σας για να ελιχθείτε ή να γίνεστε διπλωμάτες. Ίσως αυτό να είναι το καλύτερο από όλα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες για τις οποίες όμως θα χρειαστεί να αλλάξετε συνολική συμπεριφορά και να δείτε από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα. Σήμερα μπορεί να βρείτε μια λύση για το πως θα χειρίζεστε τους συνεργάτες σας και αυτό θα είναι πολύ ωφέλιμο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Αναζητάτε την υποστήριξη από κάποια πρόσωπα που ίσως σας είναι δύσκολο να τα καταλάβετε. Πρέπει όμως για να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές που είναι μισές και δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου να τις κλείσετε με μια άλλη στρατηγική. Το σπίτι σας συνεχίζει χρειάζεται κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν αν ολοκληρωθούν.
Ερωτικά: Ενώ ζητάτε την προστασία και την συναισθηματική στήριξη, σήμερα ίσως διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να βγείτε λίγο από τα στεγανά σας για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε καλύτερα. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που καταφέρνει να σας βγάζει έξω από τα όρια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες παρεμβάσεις από συνεργάτες ή ακόμα και από την διοίκηση που δουλεύετε και κάπως μπορεί να σας ενοχλεί γιατί ίσως να υπάρχει μια αδικία στο πρόσωπο σας και θα πρέπει να ξεκαθαριστεί. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου έχετε μια σημαντική εύνοια.


ΛΕΩΝ 
Γενικά: Μοιράζεστε με τους γύρω σας πιο εύκολα απόψεις, συναισθήματα και την ενέργεια σας. Ίσως να καταλαβαίνετε σήμερα ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Σίγουρα σας ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη των άλλων και ίσως να ενοχληθείτε από κάποιους που δεν έχουν απέναντι σας την συμπεριφορά που σας αρμόζει.
Ερωτικά: Η διάθεσή σας να μοιραστείτε και να γίνετε ένα με το πρόσωπο που είστε μαζί σίγουρα θα σας δώσει ένα στοιχείο παραπάνω να ανοιχτείτε και να γίνετε πιο εύκολοι σε αντιδράσεις και πεποιθήσεις. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει όλες σας τις δυνάμεις για να κερδίσετε αλλά και να φανείτε μέσα από μια συνεργασία. Ίσως κάποιες να μην σας καταξιώνουν ηθικά αλλά τουλάχιστον θα κερδίσετε κάποια χρήματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα καλό είναι να περάσετε τον χρόνο σας πειραματιζόμενοι σε νέες μεθόδους και σε πράγματα που μερικές φορές σας φαίνονται κάπως δύσκολα, όπως πχ η γνώση της ψυχολογίας, της αστρολογίας ή ακόμα και κάποιων ενεργειακών θεραπειών.
Ερωτικά: Μέσα στην δουλειά σας υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να θέλει να σας προσεγγίσει με ένα δικό του τρόπο. Αφήστε τα κλειστά κουτάκια της λογικής και κάντε ένα βήμα παραπάνω. Μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που ίσως να είναι πολύ διαφορετικό από εσάς και μέσα από αυτό κάνετε το άνοιγμά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα από παλιά γιατί κάπου μέσα σας έχετε την ανάγκη να εμπιστευτείτε και να αλλάξετε.ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Υπάρχει φρέσκος αέρας ανανέωσης και μεγαλύτερης διάθεσης για επιτυχία. Η ζωή είναι δική σας, αρκεί να μην χάσετε τις δυνάμεις σας βλέποντας τις συμπεριφορές των άλλων απέναντι σας.
Ερωτικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις τις οποίες πρέπει να τις τηρήσετε για να μπορέσετε να έχετε μια σχέση όπως την θέλετε. Η πιθανή σας απόφαση για να συμβιώσετε με ένα πρόσωπο σίγουρα θα σας κάνει καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία εμπιστεύονται πολύ το ταλέντο σας και την δημιουργικότητά σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Σήμερα μπορεί να πάρετε χρήματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτε να σας χαλάσει. Μπορεί να είστε κάπως αυστηροί με φίλους γιατί αλλιώς τους περιμένατε και αλλιώς είναι αλλά να θυμάστε ότι δεν πρέπει να χάσετε την ποιότητά σας. Επειδή ανοίγεστε ακόμα και σε δουλειές ρίσκου να μην φοβάστε γιατί θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Η ποιοτική σχέση που αναζητάτε είναι πολύ κοντά σας αλλά για να την κρατήσετε θα χρειαστεί από την πλευρά σας να μην είστε αδιάλλακτοι και ξεροκέφαλοι. Η σχέση με τον Υδροχόο είναι πολύ βαθιά και αληθινή, αρκεί να τα βρείτε σε κάποια σημεία που έχετε κόντρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα είναι αναγκαίο να συνεργαστείτε και να ακούσετε και άλλες ιδέες. Το να προσαρμόσετε την δική σας εμπειρία για να γίνει κάτι καλό, δεν είναι και τόσο δύσκολο για σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Νιώθετε άνετα όταν μοιράζεστε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας με άλλα άτομα. Ένα ταξίδι ή ακόμα και μια συμβολική γνώση που θα πάρετε πάντα θα σας βοηθάει στο να σκέφτεστε ανοικτά και να βάζετε δυνατούς στόχους.
Ερωτικά: Η φιλική σας συμπεριφορά ίσως να βοηθήσει ένα πρόσωπο να ανοιχτεί και να μην φοβάται την κριτική σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο θα σας δώσει μια ξεχωριστή γοητεία αλλά και διάθεση για να παίξετε παραπάνω από το κανονικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Από την δική σας δυναμική και σταθερότητα θα εξαρτηθεί αν εσείς τελικά θα ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες και θα βγείτε από πάνω. Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για αυτό που θα κάνετε και πάνω από όλα να μην το βάλετε κάτω. Μπορεί να έχετε και μια πρόταση μη αναμενόμενη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Είστε πολύ προσεκτικοί με την κάθε κίνησή σας. Παρόλο τον συντηρητισμό σας έχετε την δυνατότητα να ανοιχτείτε ακόμα και σε κάποιες αγορές πολύ προχωρημένες, αρκεί να κρίνετε ότι θα κάνουν καλό στο προφίλ σας.
Ερωτικά: Αφήστε την ψυχρότητα που μερικές φορές σας πιάνει γιατί νιώθετε ότι πρέπει να αμύνεστε για να μην πληγώνεστε και εκφραστείτε όπως νιώθετε χωρίς φόβο και πάθος. Η σχέση με Λιοντάρι περνάει από διακυμάνσεις αλλά καλό θα ήταν να μην παραμείνετε μόνο σε μια κρίση για το πρόσωπο αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές και θα βρεθείτε εσείς κάπως έξω από το παιχνίδι κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ή πιέζεστε πάρα πολύ γιατί δεν σας αρέσουν οι συνθήκες. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ό, τι και αν γίνει δεν θα έχετε τη δύναμη να το αντιμετωπίσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάτι πολύ δυνατό και σίγουρα θα βγείτε έξω από τα δεδομένα σας. Η συνεργασία και η φιλική επαφή πάντα βοηθάνε σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε.
Ερωτικά: Έχετε την μεγάλη ευελιξία να αντιστρέψετε ακόμα και μια αρνητική συμπεριφορά στο πρόσωπο σας, κυρίως με Λιοντάρι ή Σκορπιό γιατί υπάρχουν κάποιες διαφορές τις οποίες ακόμα δεν έχετε επιλύσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι πολύ σημαντικό να βλέπετε τις δυνάμεις σας να μεγαλώνουν και να κάνετε εσείς αυτό που πραγματικά επιθυμείτε κι ίσως δείτε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο, αρκεί να μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας.


ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Μπορεί να έχετε ανάγκη σήμερα να βοηθήσετε κάποια άτομα είτε δικά σας είτε κάποια που δεν σας γνωρίζουν. Το φιλανθρωπικό έργο πηγαίνει στον ψυχισμό σας και σας κάνει και νιώθετε πολύ καλά. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και το σώμα σας γιατί μπορεί να χρειάζεστε ξεκούραση.
Ερωτικά: Υπάρχει μια πολύ προσωπική σας υπόθεση η οποία θα πρέπει τελικά να λύσετε, πριν σας ξεπεράσει και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Πάρτε θέση όσο και να σας ενοχλεί. Μην αφήνετε μια σχέση με το Λιοντάρι ή τον Ζυγό να είναι τελείως στην τύχη της.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα άνοιγμα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για το καλό σας. Κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου η προοπτική σας είναι αρκετά καλή και ίσως πάρετε μια βοήθεια από την οικογένεια σας.
Πηγή : astrology.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...