18 Οκτ 2013

10 Έξυπνα τρικ για εξπρές αδυνάτισμα!!

Υπάρχουν μερικά τρικ που μπορείτε να κάνετε ακόμα και την τελευταία στιγμή και να τους κάνετε όλους να λένε «πως αδυνάτισες έτσι»; Διότι όπως είναι φυσικό σε ένα επίσημο κάλεσμα ή σε ένα ραντεβού θέλουμε να δείχνουμε τέλειες και πιο αδύνατες....

1. Aποφύγετε το πολύ αλάτι στο φαγητό σας. Ως γνωστό, το αλάτι μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση υγρών στο σώμα και να δείξετε πρησμένη. Θέλετε; Δεν θέλετε! Επιπλέον, μπορείτε να πιείτε 2-3 φλιτζάνια πράσινο τσάι που είναι διουρητικό και απομακρύνει τις τοξίνες.

2. Φορέστε τακούνια καθώς τα ψηλοτάκουνα προκαλούν στους άλλους την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια μας είναι μακρύτερα και η σιλουέτα λεπτότερη. Τα χοντρά τακούνια δείχνουν τα πόδια λεπτότερα, ενώ τα λεπτά τακούνια ή τα λεπτεπίλεπτα strappy γοβάκια κάνουν το πόδι να δείχνει βαρύτερο. Επιπλέον, τα ψηλοτάκουνα γυμνάζουν τη γάμπα. Βέβαια για να κατάφέρουμε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να φοράμε ψηλοτάκουνα ακόμα και στον «ύπνο», όπως κάνει η Victoria Beckham η οποία δεν τα αποχωρίζεται ποτέ!

3. Προσέξτε και βελτιώστε τη στάση του σώματός σας, καθώς το καμπούριασμα στην πλάτη, μας κάνει να δείχνουμε κοντύτερες και με επιπλέον κιλά. Μην βηματίζετε τεμπέλικα και με γερμένους ώμους. Σταθείτε με ίσια πλάτη με το κεφάλι ψηλά, και τους ώμους πίσω. Αυτό θα σας κάνει να δείξετε ψηλότερη και πιο αδύνατη, ενώ παράλληλα θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση.

4. Ισορροπήστε οπτικά τη σιλουέτα σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε περιττά κιλά συγκεντρωμένα στους γλουτούς και τους μηρούς, φορέσετε περισσότερο φωτεινά χρώματα στο στήθος για να τραβήξετε εκεί την προσοχή. Φορέστε φούστες ή παντελόνια σε σκούρες ή neutral αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο look και μια περισσότερο αδύνατη εικόνα στο σύνολο.

5. Τραβήξτε πίσω και μακριά από το πρόσωπο τα μαλλιά σας και πιάστε τα ψηλά σε ένα κομψό ponytail. Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο λεπτότερο θα δείξει το πρόσωπό σας. Εάν είστε φεγγαροπρόσωπη, αποφύγετε οπωσδήποτε τις μπούκλες.

6. Βγείτε για τρέξιμο. Εκτός από το ότι θα αισθανθείτε το σώμα σας περισσότερο τονωμένο και δυνατό, θα κάψετε θερμίδες ενώ κατά ένα μαγικό τρόπο θα διαπιστώσετε ότι σας έχει κοπεί η όρεξη.

7. Προσπαθήστε να κάνετε μερικά push-ups για να τονώσετε τα χέρια σας, εάν μάλιστα σκοπεύετε να φορέσετε ένα φόρεμα που τα αφήνει ακάλυπτα.

8. Φορέστε κάτω από το φόρεμα του Ρεβεγιόν ένα κορσέ για να μαζέψετε κοιλίτσα, γοφούς και να ανορθώσετε τους γλουτούς σας. Η Kim Kardashian δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.

9. Αποφύγετε ρούχα που είναι κολλητά ή πολύ φαρδιά στο σώμα. Κανένα ΧL ή XS δεν εξυπηρετεί το τρικ του «θέλω να δείχνω λεπτότερη». Επιλέξτε ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα σας. Ιδανικά, πείτε «ναι» στις μονοχρωμίες και αποφύγετε τα έντονα φωτεινά χρώματα ή περίτεχνα σχέδια εάν θέλετε κάτι να κρύψετε

10. Εάν δεν φορέσετε καλσόν απλώστε με προσοχή σε όλο το σώμα ένα bronzer. Τα πόδια
σας (το σημείο που μας ενδιαφέρει περισσότερο) με το συγκεκριμένο τρικ, θα δείξουν τονωμένα και λεπτότερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...