18 Σεπ 2015

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!!

Ο στόχος του Munay Ki είναι να αφυπνίσει πλήρως την βαθιά δύναμη της αγάπης που κρύβεται μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Έτσι γινόμαστε άνθρωποι με σοφία και δύναμη, αναλαμβάνοντας.......
την φροντίδα για όλη τη Δημιουργία.

Είναι μια μέθοδος αυτογνωσίας, μεταμόρφωσης και ενδυνάμωσης. Μέσα από μια διαδικασία 9 τελετουργικών μεταδόσεων, συνδεόμαστε με τα πνεύματα της Γης και το σύμπαν, με το ενεργειακό μας σώμα, τον Ανώτερο εαυτό, τις θεραπευτικές μας δυνάμεις και την εσωτερική μας καθοδήγηση. 

Μαθαίνουμε τεχνικές αναπνοής, να απελευθερώνουμε το παρελθόν με τελετές κάθαρσης και να ανοίγουμε Ιερό Χώρο, τιμώντας τα 4 σημεία του ορίζοντα.

Με τις 9 τελετουργικές διαδικασίες-μυήσεις τα ενεργειακά μας κέντρα καθαρίζουν, τα πιο λεπτοφυή σώματα εξισορροπούνται, κι ερχόμαστε σε επαφή με την αρχαία γνώση των προγόνων μας. Η σύνδεση μας με τα στοιχεία της φύσης και τα αρχέτυπα βοηθά το φωτεινό ενεργειακό μας πεδίο να λάμπει στα χρώματα του «ουράνιου τόξου», φέροντας υψηλότερες δονήσεις σε μας και το περιβάλλον μας. Η ενέργεια μας αυξάνετε και αποκτάμε μια στενότερη επαφή με τη ψυχή και τη Θεότητα μας. Νιώθουμε πιο βαθιά την αγάπη και την ομορφιά, αποβάλλοντας ότι δε λειτουργεί για μας.
Οι ενεργειακές αυτές μεταδώσεις παλαιότερα ήταν ανοιχτές μόνο για τους σαμάνους, όμως τώρα μεταδίδονται ελεύθερα σε όλους, προκειμένου να συμμετέχουμε σε αυτή την εποχή των επιταχυνόμενων αλλαγών, ωριμάζοντας πνευματικά. Για να αλλάξουμε τον κόσμο, πρέπει να αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας!

Το Munay Ki είναι οι Εννέα Μεγάλες Διδασκαλίες των Τελετουργικών μετάβασης και μύησης που προέρχονται από την φυλή των Λάικα, των Περουβιανών Q’ero σαμάνων, που τις διαφυλάττουν εδώ και αιώνες. 

Είμαστε στο κατώφλι μιας καινούργιας εποχής, και της δυνατότητας για έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης. Πάρτε ενεργό μέρος σε αυτή τη διαδικασία και ακολουθήστε τις διδασκαλίες του Munay Ki.

Η παρούσα διδασκαλία έγινε γνωστή στη Δύση πριν από 4 χρόνια, από τον Alberto Villoldo, Ph.D. καθηγητή Ψυχολογίας και Ιατρικής Ανθρωπολογίας του παν/μιου του San Francisco, USA. Στο ίδιο παν/μιο, ο Alberto ίδρυσε και διεύθυνε το Εργαστήριο της Βιολογικής Αυτορύθμισης του Εαυτού, όπου μελετούσε τα αποτελέσματα των ενεργειακών θεραπειών στο αίμα και στη χημεία του εγκεφάλου.

Η έρευνα του τον οδήγησε στην μελέτη των θεραπευτικών πρακτικών των Σαμάνων του Περού και του Αμαζονίου για πάνω από 25 χρόνια. Έμεινε μαζί με τους Σαμάνους του Περού για 5 χρόνια, οι οποίοι διαφύλασσαν τη γνώση του Munay Ki ως πολύτιμη πηγή πνευματικής αφύπνισης και της δικής τους παραδοσιακής ενεργειακής ιατρικής, μεταφέροντας την μόνο από Σαμάνο σε Σαμάνο. Στο τέλος της μαθητείας του, του επέτρεψαν να μεταφέρει αυτή τη γνώση για πρώτη φορά στη Δύση.
 

Τα 9 τελετουργικά για την μύηση στο μονοπάτι του θεραπευτή.

1.Το τελετουργικό του θεραπευτή.
Σας συνδέει με μια γενεαλογία φωτεινών όντων που έρχονται για να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας μεταμόρφωση. Ξυπνάει η θεραπευτική δύναμη μέσα σας. Τα φωτεινά όντα εργάζονται στον ύπνο μας για να επουλωθούν οι πληγές του παρελθόντος οι δικές μας και των προγόνων μας. 

Αρχίζει αμέσως με την προσωπική σας θεραπεία και στα τέσσερα επίπεδα: το ενεργειακό, το πνευματικό, το συναισθηματικό, το σωματικό.

 
2. Το τελετουργικό των δεσμών προστασίας.
Πέντε φωτεινές ζώνες πλέκονται στο φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο (L.E.F.) για προστασία. Ενεργούν ως φίλτρα διασπώντας κάθε αρνητική ενέργεια που σας προσεγγίζει σε ένα από τα 5 στοιχεία (γη, νερό, φωτιά, αέρα και αιθέρα). 

Από την στιγμή που θα σταθεροποιηθούν περίπου στο διάστημα των 3 εβδομάδων, θα ενεργοποιούνται οποτεδήποτε χρειάζεται και θα λιώνουν οτιδήποτε αρνητικό σας πλησιάζει, έτσι τίποτε δεν θα μπορεί να σας βλάψει.


3.Το τελετουργικό της Αρμονίας.
Σας επιτρέπει να δείτε την αντίληψη του εαυτού σας και πως να την αλλάξετε. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε πως ο κόσμος λειτουργεί σαν ένας καθρέφτης των δικών σας εσωτερικών διαδικασιών.

Θα λάβετε 7 αρχέτυπα στα τσάκρα σας σε μορφή ενεργειακού ''σπόρου'': Το Φίδι, τον Ιαγουάρο, το Κολυμπρί και τον Αετό στα πρώτα 4 πρώτα τσάκρα σας και τους Αρχαγγέλους: Huascar, Quetzalkoatl, και Pachacuti στα 3 ανώτερα τσάκρα.

Ταΐζοντας αυτούς τους σπόρους, μεγαλώνουν και διαλύουν τις ψυχικές γλίτσες από τα τσάκρα σας, κάνοντάς τα να λάμπουν καθώς αποκτάτε το σώμα του ουράνιου τόξου. Σας βοηθάνε να αποκολληθείτε από το παρελθόν.


4.Το τελετουργικό του Οραματιστή.
Η τέταρτη τελετουργική διαδικασία εγκαθιστά τα νήματα του φωτός που εκτείνονται από τον οπτικό φλοιό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας μέχρι το τρίτο μάτι και το τσάκρα της καρδιάς. Αυτή η πρακτική αφυπνίζει την ικανότητά σας να αντιληφθείτε τον αόρατο κόσμο. 

Πολλοί από τους μαθητές μετά την Θεραπεία του Φωτεινού Σώματος διαπιστώνουν ότι λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού του Οραματιστή είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τον κόσμο της ενέργειας γύρω τους. Γίνεται σύνδεση της εσωτερικής όρασης με τα μάτια της καρδιάς και άνοιγμα της διαίσθησης


5.Το τελετουργικό των Φυλάκων της Ημέρας.
Οι Φύλακες της Ημέρας ήταν δάσκαλοι των αρχαίων πέτρινων μνημείων που βρίσκονται στους ιερούς τόπους σ' όλο τον κόσμο. Ο Φύλακας της Ημέρας έχει την ικανότητα να επικαλεστεί την δύναμη των αρχαίων βωμών για θεραπεία και ισορροπία. Θεραπεύει την εσωτερική θηλυκή πλευρά και σας επαναφέρει σε επαφή με την διαίσθηση την δημιουργία και την προσωπική σας δύναμη.

6.Το τελετουργικό του Φύλακα της Σοφίας.
Λέγεται ότι η αρχαία σοφία βρίσκεται στα βουνά ανά τον κόσμο, τις Άνδεις, τον Όλυμπο, το όρος Σάστα.....εδώ είναι που ο άνθρωπος συναντά το θείο. Αυτό το τελετουργικό σας βοηθάει να μετακινηθείτε πέρα από τον συμβατικό χρόνο και να βιώσετε το θείο. Θεραπεύει την εσωτερική αρσενική πλευρά και σας βοηθάει για την σωστή διαχείριση της δύναμης σας μέσα στον κόσμο.

7.Το τελετουργικό του Φύλακα της Γης.
Σας συνδέει με τους Αρχαγγέλους που είναι οι φύλακες του Γαλαξία μας, οι επιμελητές όλης της ζωής στην Γη. Σας συνδέει με τον ήλιο και τα αστέρια .
Σας βοηθάει να υλοποιήσετε τον κόσμο που ονειρεύεστε. Θεραπεύει την απομόνωση και τον αποχωρισμό. Συνδέεστε με την Γη , με τον κόσμο μας και αρχίζετε να περπατάτε με γείωση και με ομορφιά.

8.Το τελετουργικό του Φύλακα των Άστρων.
Αυτό το τελετουργικό tο φυσικό σας σώμα αρχίζει να εξελίσσεται σε homo luminous, η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται και γίνεστε πιο ανθεκτικοί στις αρρώστιες. Σας επαναφέρει σε σωστή σχέση με το ευρύτερο σύμπαν και σας προετοιμάζει για τους δύσκολους καιρούς που θα έρθουν.

9.Το τελετουργικό του Δημιουργού.
Αφυπνίζει το φως του Δημιουργού μέσα μας και φέρνει μια αίσθηση φροντίδας για όλη την δημιουργία. Κατανοείτε την σημαντική σας συμβολή και θέση στο σύμπαν. Αφαιρεί όλες τις περιοριστικές πτυχές του εαυτού σας που σας κρατάνε πίσω και σας βοηθάει ν' αρχίσετε ένα καινούργιο τρόπο ύπαρξης να εκπληρώσετε τον προορισμό σας και τον σκοπό της ύπαρξή σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Οι Λάικα, παρόλο που πάντα ήταν κοινοί άνδρες και γυναίκες, ζούσαν εκπληκτικές ζωές. Δεν γεννήθηκαν με ειδικά δώρα από το Πνεύμα, αλλά έχουν αποκτήσει ασυνήθιστη χάρη και δύναμη με την προσευχή, τη μελέτη των σοφών διδασκαλιών, της ενόρασης, και της πειθαρχίας. 

Μερικοί έφτασαν να είναι γνωστοί ηγέτες και θεραπευτές, ενώ άλλοι έζησαν ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους και καλλιεργώντας καλαμπόκι. Οι Λάικα γνώριζαν ότι οι άνθρωποι θα συναντήσουν το Munay Ki όταν θα ήταν έτοιμοι και θα αισθάνονταν ένα κάλεσμα για να το πράξουν.

Oι προφητείες των Λάικα λένε ότι έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε φωτισμένοι άνθρωποι. Μπορούμε να αναπτύξουμε τα φωτεινά ενεργειακά πεδία των αγγέλων κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Το Munay Ki μας προσφέρει τα ενεργητικά κλειδιά για να γίνει αυτό.

Όταν θα εξελιχθούμε σε homo luminous, δεν θα χρειάζεται πλέον να ζητάμε από τους αγγέλους και τους αρχαγγέλους να μας βοηθήσουν να βρούμε μια θέση για στάθμευση ή τον προορισμό μας γιατί γινόμαστε σαν αυτούς. 

Να θυμάστε ότι στην Αγία Γραφή, ο Θεός είπε: “Ιδού, ο άνθρωπος είναι να γίνει ως ένας από μας, να γνωρίζει το καλό και το κακό: και τώρα, να βάλει εμπρός το χέρι του, και επίσης από το δέντρο της ζωής, να τρώει, και να ζει για πάντα. “

Όταν ερχόμαστε σε επαφή με τους Φύλακες της Γης από το μέλλον, μας γίνονται διαθέσιμες γνώσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των βαθύτερων βιολογικών παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία μας. 

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την επιστημονική σοφία, η οποία λέει ότι οι κληρονομικές μας προδιαθέσεις μπορούν να ενημερώνονται μόνο από το παρελθόν, δηλαδή, από τα δώρα και τις ασθένειες που είχαν οι πρόγονοί μας. 

Οι Λάικα ξέρουν ότι όταν είμαστε απαλλαγμένοι από τα όρια του χρόνου, το μέλλον μπορεί να φτάσει προς τα πίσω σαν ένα γιγάντιο χέρι και να μας τραβήξει προς τα εμπρός. Μπορείτε να επηρεαστείτε από το ποιος γίνεστε.

Δεδομένου ότι οι Φύλακες της Γης προέρχονται και από το μέλλον, μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε πρόσβαση στο ποιοι θα είμαστε σε 10.000 χρόνια από τώρα. Οι μνήμες από το παρελθόν είναι στη διάθεση των Λάιικα, οι οποίοι έχουν αυτή την τεράστια δεξαμενή γνώσης που υπάρχει εκτός του χρόνου.

Τα οράματα του μέλλοντος έρχονται σαν δυνατότητες, γιατί τα πάντα στο μέλλον είναι ακόμα σε δυνητική μορφή. Γι’ αυτό οι Φύλακες της Γης από τους Hopi, τους Μάγια, τους Ίνκας, καθώς και πολλών άλλων εθνών συγκεντρώνονταν τακτικά για να προσευχηθούν για την ειρήνη στη γη. 

Το πράττουν προστρέχοντας στα πιθανά μελλοντικά σενάρια για τον πλανήτη με σκοπό να βρουν ένα σενάριο στο οποίο τα ποτάμια και η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, και οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία μεταξύ τους και με τη φύση. 

Η πράξη της αναζήτησης αυτού του επιθυμητού μέλλοντος το εγκαθιστά στο συλλογικό πεπρωμένο μας και το καθιστά λίγο πιο πιθανό από ότι ήταν πριν, γιατί έχει αποκτήσει μια άλλη κβάντα ενέργειας από αυτές των Φυλάκων της Γης.

Οι Μάγια λένε ότι ο αληθινός άνθρωπος δεν έχει ακόμα γεννηθεί, και θα γεννηθεί στο τέλος του χρόνου, στο τέλος του ημερολογίου της «μακριάς μέτρησης» των Μάγια. Με τα τελετουργικά μύησης, εισέρχεστε σε κείνο το δυνητικό χώρο μέσα σας όπου μπορεί να γεννηθεί ο καινούργιος άνθρωπος, ο αληθινός άνθρωπος.

Όλα τα παραπάνω είναι η μετάφραση της ιστοσελίδας του Alberto Villoldo για το Munay Ki : http://www.munay-ki.org/index.html
Είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική πολιτισμική παράδοση των αυτοχθόνων φυλών της Αμερικής (Περού), η οποία χαρακτηρίζεται από τη δική της ιδιαίτερη κοσμολογία.
Παρακαλούνται οι αναγνώστες να το διαβάσουν κάτω από αυτό το πρίσμα.
Πηγή: gateoflight
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...