4 Νοε 2011

Ντύσου στη μόδα για το Σαββατοκύριακο

Μια εκδρομή στην εξοχή είναι το καλύτερο "φάρμακο" στην ψυχή μας. Είτε αυτή είναι ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο σε κάποιο μακρινό ή κοντινότερο βουνό, είτε μια μονοήμερη εκδρομή ακόμα και μια μεσημεριανή εξόρμηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξουμε μακριά την κούραση και την κακή διάθεση και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.  
Ευτυχώς οι τάσεις στη φετινή μόδα είναι...
-τολμούμε να πούμε- "εκδρομικές". Φαρδιά πουλόβερ που αγκαλιάζουν το σώμα μέχρι κάτω από τους γοφούς, ίσιες, ζεστές γούνινες μπότες και μεγάλες τσάντες αποτελούν προτάσεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών και γίνονται δικά μας "όπλα" για εμφανίσεις με στιλ στην εξοχή.
Ας δούμε λοιπόν, μερικές προτάσεις για in fashion εμφανίσεις στην εξοχή .
1.  Ντυμένη στα καφέ
Ένα μακρύ πουλόβερ με χαλαρό λαιμό είναι η βάση για την πρώτη μας εμφάνιση. Με χαλαρή πλέξη και μήκος που φτάνει σχεδόν στη μέση του μηρού, κολακεύει την σιλουέτα και θα μας καλύψει με επιμέλεια αν κάνουμε "απιστία" στη δίαιτά μας. Συνδυάστε το με κολάν στο ίδιο χρώμα, μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο από καφέ σουέτ και μεγάλη tote τσάντα που μπορεί να φιλοξενήσει όσα θα χρειαστείτε για μια μονοήμερη εξόρμηση. Ένα μακρύ κολιέ με πέτρες σε αποχρώσεις του μπεζ, του εκρού και του καφέ, μάλλινα γαντάκια με κομμένα δάχτυλα και φυσικό μακιγιάζ θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο.
2.  Τα τζιν που αγαπάμε
 Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα βολικό τζιν παντελόνι στις εκδρομές. Και αφού το μπλε αποτελεί φετινή hot τάση στη μόδα, το συνδυάσαμε με ένα φαρδύ μπλε πουλόβερ με μανίκια 3/4 που μπορεί να φορεθεί άνετα πάνω από το κλασικό σας λευκό πουκάμισο ή ένα εφαρμοστό μπλουζάκι. Μπότες, τύπου ιππασίας σε γκρι χρώμα και ένα μακρύ κολιέ με χρωματιστές πέτρες συμπληρώνουν το look.
Έξτρα tip: Αν η εκδρομή περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις, μία μικρή βαλίτσα με ασορτί νεσεσέρ θα χωρέσει ότι θα χρειαστείτε για το 3ήμερο και -πιστέψτε με- θα σας δώσει πολλούς έξτρα πόντους στιλ.
3.  Red-Black chic 
Τι να κάνουμε... δεν είμαστε όλες γεννημένες sportswoman και θέλουμε να αποπνέουμε φινέτσα ακόμα κι αν μας ανεβάσεις στο ψηλότερο βουνό. Μαύρη καμπαρντίνα λοιπόν, με δετά μποτάκια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο και έχουν σταθερό -και ασφαλές για τους επαρχιακούς δρόμους- τετράγωνο τακούνι. Αφήνουμε το εσωτερικό ντύσιμο στη διακριτική σας -και αναμφίβολα σικ- ευχέρεια. Φόρεμα ή κολάν με μπλουζάκι, ότι κι αν επιλέξτε μην παραλείψετε να στολίσετε τον λαιμό σας με ένα πολύχρωμο φουλάρι και το πέτο σας με μια βελούδινη καρφίτσα. Τα απαραίτητα του 3ημέρου θα φιλοξενηθούν σε μια croco τσάντα ταξιδίου σε ζεστό κόκκινο χρώμα με εξωτερική τσέπη και ροδάκι
4.  Γκρι και γούνα
 Ένα χρώμα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους σχεδιαστές αυτή τη σεζόν είναι το γκρι. Οι γούνινες λεπτομέρειες από την άλλη συνεχίζουν ακάθεκτες να μετατρέπουν σε fashion item ότι διακοσμούν. Με ένα πλεκτό αμάνικο μπολερό ξεκινάμε την τελευταία μας πρόταση για το τριήμερο. Κοντό στην πλάτη και με μακριά τελειώματα μπροστά που μπορούν να τυλιχτούν ή να δεθούν χαλαρά στη μέση, ζακάρ πλέξη, γούνινο πέτο και κρόσσια στο τελείωμα, θα σας κρατήσει ζεστές στα κρύα της εξοχής. Συνδυάστε το με γκρι κολάν με λεπτομέρειες από δερματίνη, εφαρμοστό μπλουζάκι σε μαύρο χρώμα και μαύρες καστόρινες μπότες με γούνινη επένδυση.
Πηγή :  fe-mail
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...