17 Οκτ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλώς ορίσατε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Το εβδομαδιαίο post όπου εσείς επιλέγετε τα καλύτερα TOP – 10 Ελληνικά και ξένα τραγούδια........
για την εβδομάδα που μας πέρασε. Μια εβδομάδα που πέρασε γεμάτη με γεγονότα που στην πλειοψηφία τους είναι θλιβερά. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα για το Σαββατοκύριακό σας.
Σας το είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Τέτοια συγκροτήματα δύσκολα ξαναβγαίνουν στην σκηνή της dance – house μουσικής. Ιδίως όταν έχεις και με μία διασκευή από τον Avicii. Στο νούμερο ένα έχουμε τους Faithless με το Insomnia 2.0 μία διασκευή του Avicii.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix)

2. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love


3. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence


4. Major Lazer & DJ Snake - Lean On


5. Eric Prydz – Opus


6. Jauz - Deeper Love 


7. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger


8. Nicolas Costa feat Drew - Can't Leave You Alone


9. Antonio Giacca - Going Crazy


10. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)


Τον τίτλο τον ξέρετε. Τη διασκευή μας τη ζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Ήρθε η ώρα της λοιπόν σα νέο entry η διασκευή του γνωστού μας Ain’t nobody από τους Felix Jaehn και Jasmine Thompson. Εκεί συναντούν φυσικά ποιαν άλλη? Τη Μαλού με τη νέα της επιτυχία τους είπες πως.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Μαλού - Τους Είπες Πως

2. BO Feat. Χριστίνα Σάλτη - Τι Άλλο Θέλεις


3. Melisses, Playmen feat. Kamerata – Δεν με νοιάζει


4. Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά


5. Stan – Δεν σου ανήκω


6. Γιώργος Σαμπάνης – Πριν πεις σ’αγαπώ (Teo Tzimas feat Nikos Markoglou remix)


7. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να


8. Διονύσης Σχοινάς - Το καλοκαίρι


9. Vegas – Απόψε


10. KINGS – Bikini

Με τους Kings και το Bikini φτάσαμε στο τέλος των σημερινών μας TOP – 10. Με τι θα μπορούσαμε να κλείσουμε? Μα φυσικά με ένα δυνατό non – stop DJ set όπως κάθε εβδομάδα άλλωστε. Είχαμε καιρό να σας τον παρουσιάσουμε και φυσικά κάθε σας επιθυμία είναι και υποχρέωσή μας. Το ταξίδι μας πάλι κοντά αλλά λίγο βόρεια και πιο συγκεκριμένα στη Σουηδία. Ο Tim Bergling έχει ξαναπαρουσιαστεί από το TOP – 10 Music countdown. Γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου του 1989 αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους παραγωγούς – DJs παγκοσμίως. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Levels, το I could be the one, το wake me up. Σχεδόν όλοι καταλάβατε ότι μιλάμε για τον Avicii. Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε το τελευταίο του podcast με τίτλο Avicii Levels – Episode 040. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να κάνετε κλικ στο κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας!!!!


Με αυτό το ωριαίο non – stop DJ set φτάσαμε στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών.

Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός.

Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα είναι μόνο η αρχή.

Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link:

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος μας. Το ευχάριστο για την εβδομάδα που μας έρχεται είναι ότι έρχονται νέες παραγωγές και πολλά νέα τραγούδια. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε να περνάτε καλά και… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...