14 Οκτ 2015

Πετρέλαιο θέρμανσης με 85-88 λεπτά το λίτρο

Ξεκινάει σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, με το υπουργείο Οικονομικών......
να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη διαδικασία χορήγησης του επιδόματος, εάν δηλαδή θα περιοριστεί στο μισό ή θα διανεμηθεί με αυστηρότερα κριτήρια.

Σε ό,τι αφορά πάντως τις τιμές, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις που έκαναν χθες οι εκπρόσωποι της ΠΟΠΕΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Καυσίμων) θα κυμανθούν στα χαμηλά επίπεδα των 85-88 λεπτών το λίτρο. Για τους δικαιούχους του επιδόματος, στην περίπτωση που αυτό μειωθεί στο μισό, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 50 με 53 λεπτά το λίτρο, ενώ στην περίπτωση που αυτό μειωθεί στο μισό (στα 17,5 λεπτά το λίτρο από τα 35) η τιμή θα διαμορφωθεί στα 67-70 λεπτά το λίτρο.

Η ΠΟΠΕΚ προχώρησε χθες και αυτή, μετά τις εταιρείες εμπορίας, σε παρέμβαση για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου αναδεικνύοντας με μια αναλυτική καταγραφή τις εκκρεμότητες στο θεσμικό πλαίσιο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε η αγορά από το Λιμενικό δύο σκαφών έναντι 2,03 εκατ. ευρώ για τον έλεγχο διακίνησης ναυτιλιακών καυσίμων, που όπως είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Ασμάτογλου, παραμένουν παροπλισμένα.
ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΓΓΟΥ
Πηγή: kathimerini.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...