19 Οκτ 2015

Αγχώθηκε, αλλά επικράτησε της Ανω Μεράς ο Α.Ο Μυκόνου 1-0 (pics+vids)

Τους τρείς βαθμούς της νίκης πήρε ο Α.Ο Μυκόνου κόντρα στο Α.Σ Ανω Μερά (1-0).
Σε ένα κλειστό ματς με λίγες ευκαιρίες ο Α.Ο Μυκόνου επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι με 1-0 επί της Άνω Μεράς, σημειώνοντας τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.......
 
 
 
 
Στο 8΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μύρντινα παίρνει τη πρώτη κεφαλιά ο Καρατζάς, με τον Τζάρβα να αποκρούει, όμως ο Μωησίδης από κοντά πλάσαρε και έκανε το 1-0.
Παρακολουθήστε video:
Μετά το γκολ η ομάδα του Παχατουρίδη συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει άμεσα την εστία της Άνω Μεράς, όμως στο 38΄ ο Μύρτινας εκτελεί φάουλ και ο Τζάρβας απέκρουσε με δυσκολία, ενώ τρία λεπτά αργότερα κάνει σουτ ο Βλαχόπουλος το οποίο σταμάτησε για μια ακόμα φορά στο τερματοφύλακα της Άνω Μεράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Α.Ο Μυκόνου συνέχισε να πιέζει και στο 60΄ μετά από κάθετη πάσα του Ράγια βγήκε τετ α τετ ο Μύρντινας με τον Τζάρβα όμως το σουτ πέρασε άουτ Στο 63΄ κοντράρει μέσα στη περιοχή της Άνω Μερά και στρώνεται στο Μπαλλή και η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66΄ ο Μπάμπακαρ μετά από λάθος των αμυντικών της Άνω Μεράς βγαίνει στα πλάγια, και με δικιά του σέντρα βρίσκει των Μωυσίδη, όμως το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Τζάβρα.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα έγινε από την Άνω Μερά με ένα πολύ καλό και δυνατό σουτ από τον Μπούμπουρη το οποίο απέκρουσε ο Σαραντάκος στο 90΄.
Παρακολουθήστε το βίντεο του αγώνα:(σε λίγο)

Διαιτητές: Αγγέλου Σ. Και βοηθοί οι Βαρθαλίτης Α και Υφαντίδης Γ.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια, Βλαχόπουλος, Καρατζάς, Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μπαλλής, Αμπαδίνης, Μύρντινας (81΄Πανέττας), Πετράι (50΄Μπάμπακαρ), Μωυσίδης

Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Τζάρβας, Κουτσούκος, Δήμα Μ, Τσελάι, Κεραμυδάς, Μπουσάι, Ρράπαϊ (86΄ Κιούσης), Έγλη (46΄ Γιογιός), Τουρέ, Μπούμπουρης, Δήμα Π (74΄ Σιούπουλης).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...