6 Μαρ 2014

Aegean: Σύνδεση Ηρακλείου-Ρόδου και με Μύκονο και Σαντορίνη

Iκανοποιητικά αποτελέσματα για το 2013, με κύριο χαρακτηριστικό την επιστροφή στην κερδοφορία και με θετικές εκτιμήσεις για το 2014, το οποίο θα είναι μία πιο απαιτητική χρονιά λόγω........
μεγαλύτερης αεροπορικής δραστηριότητας, η Aegean οριστικοποιεί και το πλάνο του πτητικού της έργου για τη φετινή περίοδο.

Σε όσα έχουμε αναφέρει κατά καιρούς, τους τελευταίους μήνες, τα τελευταία στοιχεία και οι πληροφορίες που υπάρχουν προσθέτουν ορισμένες ενδιαφέρουσες κινήσεις της εταιρείας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.

Ειδικά ως προς το τελευταίο, στα συστήματα έχουν εμφανιστεί νέες συνδέσεις, όπως Ρόδος – Ηράκλειο, με δύο πτήσεις την εβδομάδα από τα τέλη Μαρτίου, Μύκονος-Ρόδος και Μύκονος-Ηράκλειο την καλοκαιρινή περίοδο με δύο πτήσεις την εβδομάδα, καθώς και αντίστοιχες πτήσεις από και προς Σαντορίνη.

Στους προορισμούς εξωτερικού, ξεκίνησαν οι πτήσεις Καλαμάτα- Ντίσσελντορφ, ενώ τον Ιούνιο προγραμματίζεται σύνδεση Αθήνα-Σμύρνη, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς και συνδέσεις Αθήνα- Αμμάν και Αθήνα-Κατάνια.

Ως γνωστόν, η Aegean πέτυχε πέρυσι να επιστρέψει σε κερδοφορία, εμφανίζοντας καθαρά κέρδη μετά από φόρους 66,3 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 10,5 εκατ. ευρώ το 2012, ενώ τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 21% και ανήλθαν σε 682,7 εκατ. ευρώ.

Στην ετήσια έκθεση, η εταιρεία αναφέρει πως ο όμιλος της Aegean με την Olympic Air διαθέτει σήμερα 45 αεροσκάφη και ότι εντός του 2014 ο στόλος θα αυξηθεί σε 50 αεροσκάφη. Το 2013 αυξήθηκε και η πληρότητα των αεροσκαφών από 74% σε 79%. Το νέο οριστικό πλάνο πτήσεων και άλλες λεπτομέρειες για τα σχέδια και τον προγραμματισμό της Aegean αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.
Πηγή: www.dimokratiki.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker

Iκανοποιητικά αποτελέσματα για το 2013, με κύριο χαρακτηριστικό την επιστροφή στην κερδοφορία και με θετικές εκτιμήσεις για το 2014, το οποίο θα είναι μία πιο απαιτητική χρονιά λόγω μεγαλύτερης αεροπορικής δραστηριότητας, η Aegean οριστικοποιεί και το πλάνο του πτητικού της έργου για… τη φετινή περίοδο. Σε όσα έχουμε αναφέρει κατά καιρούς, τους τελευταίους μήνες, τα τελευταία στοιχεία και οι πληροφορίες που υπάρχουν προσθέτουν ορισμένες ενδιαφέρουσες κινήσεις της εταιρείας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.Ειδικά ως προς το τελευταίο, στα συστήματα έχουν εμφανιστεί νέες συνδέσεις, όπως Ρόδος – Ηράκλειο, με δύο πτήσεις την εβδομάδα από τα τέλη Μαρτίου, Μύκονος-Ρόδος και Μύκονος-Ηράκλειο την καλοκαιρινή περίοδο με δύο πτήσεις την εβδομάδα, καθώς και αντίστοιχες πτήσεις από και προς Σαντορίνη. Στους προορισμούς εξωτερικού, ξεκίνησαν οι πτήσεις Καλαμάτα- Ντίσσελντορφ, ενώ τον Ιούνιο προγραμματίζεται σύνδεση Αθήνα-Σμύρνη, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς και συνδέσεις Αθήνα- Αμμάν και Αθήνα-Κατάνια. Ως γνωστόν, η Aegean πέτυχε πέρυσι να επιστρέψει σε κερδοφορία, εμφανίζοντας καθαρά κέρδη μετά από φόρους 66,3 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 10,5 εκατ. ευρώ το 2012, ενώ τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 21% και ανήλθαν σε 682,7 εκατ. ευρώ. Στην ετήσια έκθεση, η εταιρεία αναφέρει πως ο όμιλος της Aegean με την Olympic Air διαθέτει σήμερα 45 αεροσκάφη και ότι εντός του 2014 ο στόλος θα αυξηθεί σε 50 αεροσκάφη. Το 2013 αυξήθηκε και η πληρότητα των αεροσκαφών από 74% σε 79%. Το νέο οριστικό πλάνο πτήσεων και άλλες λεπτομέρειες για τα σχέδια και τον προγραμματισμό της Aegean αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.

Πηγή: www.dimokratiki.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...