30 Μαρ 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Με επαναστατικό αέρα μπαίνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Μετά τον εντυπωσιακό εορτασμό της 25ης Μαρτίου Πανελλαδικώς, όπου οι περισσότεροι από εμάς ξαναθυμηθήκαμε τι εστί Έλληνας και τι μπορούν να καταφέρουν οι Έλληνες ενωμένοι και μονιασμένοι, μπαίνουμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάρτη, του πρώτου μήνα της άνοιξης. Πολύ μουσική, νέες είσοδοι και φυσικά δύο TOP – 10 charts όπως....
εσείς τα διαμορφώνετε κάθε εβδομάδα με τα μηνύματά σας.

Είχαμε καιρό να τους δούμε στο νούμερο ένα. Ελληνικό δίδυμο με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Μας τους ζητήσατε και φυσικά δε θα μπορούσαμε να σας αρνηθούμε. 

Οι Playmen μαζί με την Demy μας λένε nothing better.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1.       Playmen feat. Demy – Nothing better
2.       Party Favor & Meaux Green – G – String
3.       UMEK & Groovebox – Sweet harmony
4.       Claydee feat. Ruby – Do it
5.       Kato & Safri Duo feat. Bjornskov – Dimitto (Let Go)
6.       Consoul Trainin feat. Joan Kolova – Stop (Alceen Remix)
7.       Finnebassen – Fiskeda
8.       Ηector – Candy
9.       Iio – Rapture (Christos Fourkis remix)
10.   Indila - Dernière Danse (Hector Remix)
Με τη νέα δουλειά του Hector, μια διασκευή του Derniere Danse από την Indila ήρθε η ώρα να περάσουμε στο Ελληνικό TOP – 10. Εκεί συναντάμε τη Δέσποινα Βανδή με τους Valentino και Knock Out να μας λένε χάνω εσένα.
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1.       Δέσποινα ΒανδήΧάνω εσένα (Valentino & Knock out remix)
2.       Νικηφόρος – Ερωτευμένος είμαι (Silentman remix)
3.       Stan – Παιχνίδια ερωτικά
4.       Μπλαζέ – Έφυγες
5.       Professional Sinners feat Komis X – Κάνω κάτι από το τίποτα
6.       Κώστας Μαρτάκης feat. DJ Kas – Στα όνειρά σου
7.       Σάκης Ρουβάς – Όλα καλά (Κωνσταντίνος Παντζής Remix)
8.       Vegas – Πεδίο μάχης
9.       Rec – Κενό
10.   ΗσαΪας Ματιάμπα – Νιώσε με (Danik Remix)

Με τον ΗσαΪα Ματιάμπα να μας λέει νιώσε με σε μια πολύ εκρηκτική διασκευή του Danik ολοκληρώσαμε την παρουσίαση των TOP – 10 μας. Σειρά όπως κάθε εβδομάδα έχει το non - stop DJ set μας. Την τελευταία εβδομάδα κατέρρευσε ενώ ήταν επί σκηνής. 

Η υπερκόπωση και τα συνεχή jet lags από ότι είπαν οι γιατροί τον τσάκισαν. Είναι Ολλανδός και το όνομά του Tijs Michiel Verwest. Γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου του 1969. 

Παραγωγός και DJ ο οποίος δημιούργησε την μουσική επένδυση της παρέλασης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα σε live performance. Ο πρώτος παγκοσμίως DJ που έπαιξε live σε έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. 

Πιστεύουμε να καταλάβατε ότι μιλάμε για τον DJ Tiesto. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το τελευταίο του radio show club life 364. Οι οδηγίες γνωστές. 

Ακολουθείστε το παρακάτω link και πατήστε το κουμπάκι με το PLAY. Δυναμώνουμε τα ηχεία μας και απολαμβάνουμε ένα περίπου δίωρο πρόγραμμα από έναν κορυφαίο παραγωγό – DJ.


Με αυτό το set του Tiesto φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko, καθώς και για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back.
Καλό μήνα να έχουμε αφού την Τρίτη έχουμε πρωταπριλιά. Να προσέχετε τις φάρσες και τα αστεία γιατί όλο και κάτι θα σας τύχει.

Καλή και γρήγορη εβδομάδα να έχουμε και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε γιατί το χαμόγελο φτιάχνει τη διάθεση όλων μας. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα λοιπόν… Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...