27 Μαρ 2014

Twitter: Νέα δυνατότητα tagging (έως 10 άτομα), πολλαπλές φωτογραφίες και “Share” αντί “Retweet”!

Η Twitter αναβαθμίζει την εφαρμογή της σε Android και iOS φέρνοντας τη δυνατότητα επισύναψης μέχρι 4 διαφορετικών φωτογραφιών σε κάθε tweet, αλλά και τη δυνατότητα tagging έως 10 ανθρώπων σε κάθε........
φωτογραφία, χωρίς να επηρεάζεται ο αριθμός χαρακτήρων που έχετε στη διάθεση σας.

“Η επισήμανση ανθρώπων σε μια φωτογραφία κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική την επικοινωνία. Η νέα λειτουργία δεν επηρεάζει τον αριθμό χαρακτήρων του tweet, καθώς μπορείτε να επισημάνετε μέχρι 10 άτομα σε κάθε φωτογραφία και να έχετε ακόμη 140 χαρακτήρες στη διάθεση σας. 
Εάν σας έχουν επισημάνει σε κάποια φωτογραφία, τότε θα σας έρθει ειδοποίηση. Φυσικά, μπορείτε να ρυθμίσετε ποιος μπορεί να σας επισημάνει από τις ρυθμίσεις λογαριασμού”

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία upload πολλών φωτογραφιών (για την ακρίβεια μέχρι 4 σε κάθε tweet), θα είναι διαθέσιμη από σήμερα στην εφαρμογή Twitter για iOS και σύντομα σε Android και twitter.com.

Οι αλλαγές στο Twitter είναι εμφανέστατες το τελευταίο διάστημα και αξίζει να αναφερθεί ότι μερικοί χρήστες παρατήρησαν στο προφίλ τους την επιλογή “Share” αντί για “Retweet”. Αρχίζει να θυμίζει Facebook;
Πηγή : Twitter - techgear.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...