13 Οκτ 2013

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Μετά την χειμωνιάτικη είσοδο του Οκτώβρη, η συνέχειά του επιτέλους ανοιξιάτικη! Το ίδιο και η διάθεσή μας. Καλωσορίσατε σε ακόμη ένα TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Μία περίεργη εβδομάδα πέρασε .......
με πολλά πολιτικά μηνύματα, δημιουργώντας σε πολλούς από εμάς και εσάς φυσικά μια κατήφεια μια στεναχώρια. 

Εμείς όμως βρισκόμαστε εδώ για να σας φτιάξουμε τη διάθεση και να σας κάνουμε να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική. Όπως κάθε εβδομάδα εσείς είστε αυτοί που δημιουργείτε αυτά τα TOP – 10 με τα καλύτερα ξένα αλλά και Ελληνικά dance τραγούδια. 
Εμείς σας τα παρουσιάζουμε με την σειρά προτίμησή σας και πραγματικά σας ευχαριστούμε για την τόσο μεγάλη αποδοχή σε αυτό που κάνουμε.

Ξεκινώντας λοιπόν, για ακόμη μία εβδομάδα έχουμε ένα δίδυμο το οποίο το αγαπήσατε από την πρώτη δουλειά που δημοσίευσε. Είναι γεγονός ότι ο ήχος τους δεν είναι αυτός που θα ακούσει κάποιος σε ένα συνηθισμένο club. Θυμίζει κάτι από εξωτερικό αλλά είναι για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στο νούμερο ένα. Θέλουμε να δούμε ποιο τραγούδι θα τους εκτοπίσει από εκεί. Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε το remix των Runway στο τραγούδι των Playmen gypsy heart.
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή :
Playmen feat. Hadley – Gypsy Heart (Runway remix)
 

Mark Knight & Funkagenda – Man with the red face (Hardwell remix)
 

Otherview & Chris Willis – People (Feel the love)

Jason Darulo – Talk dirty

Consoul Trainin vs Pink Noisy – The girl that lost in Mestral

Angel Stoxx feat. Drew – Let go

Housetwins feat. Courtney Parker & RiskyKidd – Rhythm is a dancer

Bang La Decks – Utopia

Phatjack feat Drew – Sunshine

T Spoon – Sex on the beach


Με το καλοκαιρινό στυλ του sex on the beach το remake των T Spoon μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ίδιους ρυθμούς με Μπλαζέ και Στο παράθυρό σου.
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10

Μπλαζέ – Στο παράθυρό σου

Νίνο – Τόσο περίπου σ’ αγαπώ

Master Tempo feat. Sin – Παίρνω φωτιά


Μέλισσες – Η μόνη επιλογή

TNS feat. Ελευθερία Ελευθερίου – Πες πως με θες

Στέφανος Δημοσθένους – Για σένα μόνο

Demy – Μένω (Etostone remix)

Vegas – Ακόμα

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Η αγάπη δυναμώνει

Stavento feat. Δήμος Αναστασιάδης – Βουτιά στο κενό

Μετά τη βουτιά στο κενό των Stavento ήρθε η ώρα του non – stop DJ set μας. Τον έχουμε φιλοξενήσει αρκετό καιρό πριν και μας τον ξαναζητήσατε. Για άλλους ο καλύτερος, για εμάς ένας από τους καλύτερους παραγωγούς των τελευταίων ετών. Κάθε δημιουργία του και επιτυχία. Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε τον David Guetta

Όμως αυτή τη φορά δεν θα ακούσετε ένα απλό set του David Guetta αλλά ένα back 2 back με τον Afrojack και τον Nicky Romero από το φετινό tomorrowland. Πιστεύουμε να σας κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Ακολουθείστε το παρακάτω link πατήστε το κουμπάκι με το PLAY και απολαύστε αυτό το δημιούργημα.


Με αυτή την τριπλέτα λοιπόν φτάσαμε και σήμερα στο τέλος μας. Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε την καλύτερη μουσική παρέα του Σαββατοκύριακου. 

Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko

Καλή εβδομάδα να έχετε γεμάτη με ευχάριστα γεγονότα και φυσικά να περάσει γρήγορα για να τα ξαναπούμε από εδώ.
Μέχρι τότε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...