6 Οκτ 2013

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Σα να μπήκε ο χειμώνας σιγά σιγά! Καλώς σας βρήκαμε και αυτό το κρύο Σαββατοκύριακο με πολλά σύννεφα και βροχές. Δε νομίζω να μας έριξε όμως καθόλου τη διάθεση? Αν ναι για αυτό είμαστε εδώ να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα για το Σαββατοκύριακό σας. TOP – 10 Music countdown λοιπόν από το Mykonos Ticker για......
ακόμη μία εβδομάδα μαζί σας με τα καλύτερα 10 τραγούδια από την Ελληνική αλλά και ξένη μουσική σκηνή. Όπως κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας ήταν πάρα πολλά διαμορφώνοντας τα TOP – 10.

Τους ακούσατε για μία εβδομάδα και αμέσως τους κάνατε νούμερο ένα. Ένα δίδυμο το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα με τις διασκευές αλλά και τις παραγωγές του. Οι Runway για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα είναι στο νούμερο ένα με μια διασκευή του Gypsy heart από τους Playmen. Ο ξεχωριστός τους ήχος φαίνεται να σας έχει συναρπάσει ιδού και το αποτέλεσμα.
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή :
1. Playmen feat. Hadley – Gypsy Heart (Runway remix)

2. Otherview & Chris Willis – People (Feel the love)

3. Mark Knight & Funkagenda – Man with the red face (Hardwell remix)

4. Angel Stoxx feat. Drew – Let go

5. Jason Darulo – Talk dirty

6. Housetwins feat. Courtney Parker & RiskyKidd – Rhythm is a dancer

7. Bang La Decks – Utopia

8. Consoul Trainin vs Pink Noisy – The girl that lost in Mestral

9. T Spoon – Sex on the beach

10. Phatjack feat Drew – Sunshine
Αν και όπως προαναφέραμε ηλιοφάνεια δεν έχουμε ο Phatjack με το sunshine μας δίνει ίσως την καλύτερη πάσα για το hit του καλοκαιριού που μας πέρασε. Μπλαζέ και κάτω από το παραθυρό σου.
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10

 1. Μπλαζέ – Στο παράθυρό σου

2. Master Tempo feat. Sin – Παίρνω φωτιά


3. Νίνο – Τόσο περίπου σ’ αγαπώ

4. Στέφανος Δημοσθένους – Για σένα μόνο

5. TNS feat. Ελευθερία Ελευθερίου – Πες πως με θες

6. Μέλισσες – Η μόνη επιλογή

7. Vegas – Ακόμα

8. Μιχάλης Χατζηγιάννης – Η αγάπη δυναμώνει

9. Demy – Μένω (Etostone remix)

10. Stavento feat. Δήμος Αναστασιάδης – Βουτιά στο κενό
Μπορεί οι Stavento με τον Δήμο Αναστασιάδη να έκαναν “Βουτιά στο κενό” αλλά εμείς σας ετοιμάζουμε μια βουτιά στη μουσική αφού δεν μπορούμε να την κάνουμε στην θάλασσα. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας.

Κατευθείαν από την μαγευτική Ibiza και τα studios της Ibiza Sonica σας παρουσιάζουμε έναν από τους μάγους των decks αλλά και παραγωγών της soulfoul, afro house και όχι μόνο μουσικής, τον Black Coffee. Ακολουθείστε το παρακάτω link δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε πως η μελωδία της μουσικής μπορεί να σας συνεπάρει σε εικόνες της ζωής.


Με αυτό τον μελωδικό τρόπο φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile  Piko Apiko.
Ελπίζοντας πως αυτή η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη με τον κόσμο να βλέπει τα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του και όχι αυτά που προσπαθούν να του “σερβίρουν” πως γίνονται. Καλή συνέχεια Σαββατοκύριακου να έχετε με πολύ μουσική και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.
Το χαμόγελο ομορφαίνει τις ζωές μας. Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...