21 Οκτ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/10

Είναι τόσο σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο, για αυτό ξεκίνα από τον εαυτό σου.
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα....


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Τσεκάρετε αν οι αξίες σας ταιριάζουν με αυτές των άλλων κι ίσως να βρείτε μια ασυμφωνία με κάποια άτομα ή ακόμα και με θεωρίες που μέχρι τώρα τις πιστεύατε έντονα. Αποφύγετε όμως τις ακρότητες.

Ερωτικά: Η σχέση με ένα πρόσωπο που μερικές φορές σας έχει στεναχωρήσει ίσως χρειαστεί μια αναθεώρηση και κυρίως τι προσφέρει ο καθένας στην μεταξύ σας επαφή. Σίγουρα θα δείτε ότι ο Σκορπιός σας δίνει πολλά αλλά υπάρχει μια πίεση και από τις δυο πλευρές. Η επαφή από έναν Τοξότη που επιστρέφει θα σας συγκλονίσει.

Καριέρα & Οικονομικά: Συνεχίζετε να έχετε την διάθεση να εξασφαλίσετε όλα σας τα κεκτημένα, αλλά συγχρόνως θα κάνετε και κάποια άλματα γιατί υπάρχει και μια διάθεση αναρρίχησης η οποία σίγουρα σας ανεβάζει πάρα πολύ τον πήχη.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχετε επωφεληθεί αρκετά αυτές τις ημέρες από την δύναμη που έχετε νιώσει σε πιο εσωτερικό επίπεδο. Οι εσωτερικές μεταβολές έχουν μειωθεί και ίσως να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Πιθανή υποστήριξη από ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας κάνει πολύ καλό.

Ερωτικά: Θέλετε να ξεπεράσετε ένα κομμάτι από το παρελθόν σας και ένα πρόσωπο που έχει μείνει βαθιά μέσα στην καρδιά σας ή ακόμα κάνετε προσπάθειες να αυτονομηθείτε για να διαχειρίζεστε καλύτερα την προσωπική σας σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες και ίσως αυτό να σας βοηθάει να βγάλετε τις δυνάμεις που έχετε κρυμμένες αυτή την στιγμή. Μην εγκαταλείπετε τον αγώνα για την καλυτέρευση των στόχων σας και κυρίως για ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε, θα βρεθείτε κατά κάποιο τρόπο κλεισμένοι στον εαυτό σας και σίγουρα θα κάνετε ένα απολογισμό εφ' όλης της ύλης. Επειδή έχετε αναλάβει να βρείτε κάποιες λύσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς και δεν τα καταφέρνετε, μην εγκαταλείπετε εύκολα τον αγώνα.

Ερωτικά: Αναθεωρείτε τις εσωτερικές σας απόψεις για μια σχέση και ίσως θα αναλάβετε την ευθύνη για κάποια λάθη μέσα σε αυτήν. Από την άλλη ανταμείβεστε από ένα πρόσωπο που ίσως να είναι Λιοντάρι ή Τοξότης και βρίσκετε τις ισορροπίες σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να κερδίσετε αυτά που θέλετε γιατί μερικές φορές δεν ανταποκρίνεστε άμεσα σε οποιαδήποτε επαγγελματική ανάγκη αλλά ευτυχώς σας σώνουν κάποιες σωστές συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Εντυπωσιάζεστε με την εσωτερική δύναμη που έχετε γιατί μέσα σας νιώθετε την αλλαγή και την αισιοδοξία και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Ερωτικά: Αναλαμβάνετε την ευθύνη της σχέσης σας και σίγουρα έχετε γίνει πιο υπεύθυνοι για κάποια λάθη που μπορεί να έχουν συμβεί με έναν Τοξότη. Με τον Υδροχόο για να πάτε καλά δεν χρειάζεται να είστε τόσο κτητικοί.

Καριέρα & Οικονομικά: Ο Δίας που υπάρχει στο ζώδιό σας θα σας ανταμείψει πάνω σε πολλά θέματα, αρκεί να μπορέσετε να αντιληφθείτε τι καλό υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Ίσως να περιμένετε κάτι πολύ μεγάλο και τελικά να σας έχει ακουμπήσει η εύνοια και να μην την έχετε αντιληφθεί.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Η δυναμική σας συμπεριφορά θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο κυρίως προσωπικό. Κάποιες εσωτερικές ανησυχίες θα σας ενοχλήσουν γιατί πιθανόν να μην μπορείτε να ξεπεράσετε το παρελθόν. Καλό θα ήταν να προχωρήσετε μπροστά.

Ερωτικά: Παρόλο που υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του συντρόφου σας να επαναφέρει την σχέση σας στην πρωταρχική καλή κατάσταση, εσείς μερικές φορές αρνείστε από πείσμα ή δεν βλέπετε την προσπάθεια που κάνει γιατί έχετε κολλήσει στο παρελθόν.

Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας γιατί δεν μπορείτε να κάνετε πίσω σε κάποια θέματα. Σίγουρα θα βρείτε λύσεις, αρκεί να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποια λάθη του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δείχνετε έτοιμοι να ανοιχτείτε σε κάθε νέα ευκαιρία γιατί χρειάζεστε να κάνετε κάτι καινούργιο για να μην βαριέστε. Ο Άρης έχει το χάρισμα να σας τροφοδοτεί με την σωστή ενέργεια για να έχετε μεγαλύτερη δράση.

Ερωτικά: Είστε αρκετά ερωτικοί γιατί έχετε την διάθεση να βγείτε από όλα τα αδιέξοδα και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο και πολύ διαφορετικό. Θέλετε να είστε ο εαυτός σας και αυτό τελικά θα σας δώσει την αυθεντικότητα που μερικές φορές σας λείπει.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια εύνοια η οποία θα σας φέρει χρήματα για αυτό προσπαθήστε να μαζέψετε τα μυαλά σας αλλά και να μην επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Μπορεί να δοκιμάζονται οι αντοχές σας και να πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να συνδυάσετε και να ισορροπήσετε τις ανάγκες σας για αυτό θα κάνετε μεγαλύτερες υποχωρήσεις ακόμα και σε κάποια θέματα που πάνε κόντρα στις αρχές σας. Ένας καλό τρόπος για να εκτονωθείτε θα είναι η δημιουργία και η τέχνη.

Ερωτικά: Αναζητάτε την ασφάλεια για αυτό ίσως να επιλέξετε ένα πρόσωπο που μπορεί να μην σας πηγαίνει και πάρα πολύ αλλά τελικά υποχωρείτε για να επιλύσετε το βαθύ κενό σας. Η σχέση με Ταύρο, Παρθένο ή Ιχθύ ίσως είναι μια επιλογή που δεν σας καλύπτει σε βάθος αλλά βρίσκετε κοινά σημεία.

Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να εξασφαλίσετε κάτι πολύ σταθερό ίσως χρειαστεί να υποχωρήσετε στις απαιτήσεις των συνεργατών σας κι αυτό να μην σας αρέσει και πολύ. Μπορεί να χρειάζεται κι αυτό γιατί μέσα από έναν συνεργάτη που δεν τα πάτε και τόσο καλά κάτι θα εξασφαλίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Διαθέτετε τον χρόνο σας ανάμεσα στις ανάγκες των συνεργατών και των δικών σας ανθρώπων. Μπορεί να βγάλετε τα απωθημένα σας και να δείξετε ένα κρυμμένο σας κομμάτι. Ευτυχώς έχετε μια βαθιά αισιοδοξία και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και σίγουρα ξεπερνάτε τις αντιξοότητες.

Ερωτικά: Έχετε την βαθιά ευαισθησία να κοιτάτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα μάτια. Σήμερα θέλετε να δώσετε πολλά και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Η ιδιαίτερη σχέση με τον Καρκίνο θα σας κάνει να σκεφτείτε και για κάτι πιο σίγουρο και σταθερό.

Καριέρα & Οικονομικά: Όταν φροντίζετε και κυρίως προστατεύετε τα άτομα που συνεργάζεστε, τότε πετυχαίνετε να ανοίξετε ένα καινούργιο κανάλι και ένα νέο είδος συναισθηματικής επικοινωνίας που σίγουρα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Νιώθετε καλά παρόλο που όταν ασχολείστε με θέματα πρακτικά σας κουράζουν και ίσως να σας αποσυντονίζουν. Η ενεργητικότητά σας θα ξεπεράσει όλες τις εντάσεις και τις δυσκολίες.

Ερωτικά: Πετάτε, γοητεύετε και σίγουρα ο μαγνητισμός που έχετε θα σας δώσει μεγαλύτερη ακτινοβολία, οπότε και ένας δύσκολος στόχος για σας θα είναι πρόκληση. Κριός, Δίδυμοι, Καρκίνος και Υδροχόος είναι τα άτομα που σας πηγαίνουν περισσότερο.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να βιαστείτε και να μην καθυστερήσετε γιατί υπάρχουν προτάσεις οι οποίες όμως εξαρτώνται κι από τους άλλους και καλό θα είναι να πιέσετε τους πάντες με έναν ήπιο τρόπο όμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Υπάρχει μια διάθεση και περισσότερο για όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στη ροή της ημέρας. Υποθέσεις με παιδιά θα σας είναι πιο εύκολο να τις διαχειριστείτε.

Ερωτικά: Χρειάζεται να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί έχετε ανάγκη να διασφαλιστείτε και σίγουρα μπορεί να είστε και κάπως υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Η επαφή με Δίδυμο θα σας αναγκάσει να μεγαλώσετε τις γνώσεις σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Ρισκάρετε και δεν μπορείτε να κάνετε πίσω γιατί ίσως θέλετε να βγείτε έξω από τα στενά σας όρια. Ένα ποσόν που περιμένατε θα δοθεί με ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η προσωπικότητά σας αναζητάει την ποιότητα αλλά και κάποιες αποδείξεις οι οποίες μερικές φορές μπορεί να μην σας δοθούν όπως τις περιμένετε και να μην νιώθετε και τόσο δυνατοί.

Ερωτικά: Είστε κτητικοί και μπορεί να κάνετε κάποιες κινήσεις πολύ περίεργες. Κάντε ένα βήμα παρακάτω προσπαθώντας να ξεκολλήσετε από ένα Σκορπιό. Ίσως θα ήταν καλό να παραμείνετε φίλοι για να περιορίσετε τα δύσκολα συναισθήματά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στο τέλος μιας ταλαιπωρίας για αυτό δεν πρέπει να απογοητεύεστε από κάποιες αναποδιές που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και από την επέμβαση ενός Ταύρου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η γνώμη σας μετράει για αυτό θα έχετε κάποιες επικοινωνιακές επιτυχίες. Η προσωπική σας εμπειρία σε σχέση με την κλασική γνώση θα μετρήσει πολύ και για αυτό θα είναι πιο εύκολο να επιτύχετε τους στόχους σας. Ένα μικρό ταξίδι θα σας ανανεώσει.

Ερωτικά: Είστε επηρεασμένοι από ένα πρόσωπο που σας ξεσηκώνει και ίσως να μην σας καλύπτει όπως τελικά σας δείχνει. Αποφύγετε τις φανταστικές προβολές για να μπορείτε να έχετε διαυγή κρίση.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προτάσεις που θα πρέπει να τις σταχυολογήσετε πολύ καλά. Ο λόγος είναι ότι θα γίνουν κάποια λάθη σε σχέση με την πραγματικές ευκαιρίες. Η βοήθεια ενός Παρθένου θα είναι σημαντική αλλά προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε μαζί του. 
Πηγή : astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...