15 Οκτ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/10

"Δεν υπάρχει τέλος, δεν υπάρχει αρχή, παρά μόνο ένα ατελείωτο πάθος για ζωή"!
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα......


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε στις κλειστές σας και μάλλον έχετε διάθεση είτε να απομονωθείτε, είτε να βοηθήσετε ένα άτομο που είναι στον πολύ δικό σας προσωπικό κύκλο. Αν νιώθετε κούραση προσπαθήστε χωρίς τύψεις να το κάνετε, ακόμα και σε κάποια κενά που έχετε.
Ερωτικά: Ίσως κάποιες κρυφές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σας θα σας δημιουργήσουν κάποιες έντονες συναισθηματικές ανησυχίες. Κυρίως με έναν Παρθένο που δεν έχει εκδηλωθεί μεταξύ σας το πώς νιώθετε. Πάντως η ευαισθησία σας θα βοηθήσει στο να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά χρειάζεστε περισσότερο οργάνωση, μεθοδικότητα, και συγχρόνως έμπνευση και δημιουργικότητα. Η κρυφή επαγγελματική συνάντηση που θα κάνετε με ένα πρόσωπο ίσως να μην είναι ξεκάθαρη και θα χρειαστούν περισσότερες διευκρινίσεις.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι γιατί κυρίως μέσα σας βλέπετε κάποιες προοπτικές οι οποίες μπορεί να γίνουν μέσω μιας σημαντικής φιλίας. Καλό είναι να ασχοληθείτε με τα κοινά γιατί θα βρείτε μια λύση που θα σας δώσει διέξοδο.
Ερωτικά: Έχετε ευαισθησίες και μεγάλη άνεση στο να μοιραστείτε μαζί κάποια θέματα. Μέσα από μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχτεί κάτι με έναν Σκορπιό ή έναν Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπτύσσεστε πιο εύκολα και σταθερά και αυτό σας δίνει σιγουριά ότι τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει από αυτό που φτιάχνετε με μεράκι. Η ιδιαιτερότητά σας θα βοηθήσει στο να κάνετε κάτι δημιουργικό. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα από μια συνεργασία.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είστε πολύ συναισθηματικοί και σίγουρα θα παρασυρθείτε από κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις. Η φαντασία, η ευαισθησία και πιθανόν και η αφηρημάδα να είναι ένα κομμάτι που θα σας δώσει μια άλλη κατεύθυνση.
Ερωτικά: Μπορεί να παρασυρθείτε από έναν ιδιαίτερο και συναισθηματικό τρόπο και ίσως να επηρεαστεί η κρίση σας. Δηλαδή μπορεί να λυπηθείτε ένα πρόσωπο στο οποίο να τάξετε πράγματα και τελικά να αλλάξουν την επόμενη ημέρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί με συνεργάτες ή με πρόσωπα που είναι γύρω σας γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη και θα σας ξεφύγουν ακόμα και λεπτομέρειες οι οποίες θα σας εκθέσουν. Κρατήστε τα ατομικά σας πράγματα κοντά σας και μην έχετε αφέλεια σε οποιονδήποτε σας τάζει λαγούς με πετραχήλια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Σας βγαίνει έντονα το συναισθηματικό σας πρόσωπο. Το ένστικτό σας είναι πολύ δυνατό για αυτό σωστά θα καθοδηγηθείτε και θα νιώσετε ότι το αποτέλεσμα να είναι άμεσο.
Ερωτικά: Σίγουρα θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με μεγάλη αγάπη και θα δείτε ότι αυτή η προσέγγιση θα σας δώσει μεγάλη δύναμη. Είναι καλό όταν εκφράζεστε και δίνετε εύκολα την αγάπη σας γιατί βοηθάει σε κάθε είδους μπλοκάρισμα. Η επαφή με Σκορπιό θα βελτιωθεί άμεσα. Μια νέα γνωριμία με Δίδυμο θα σας ενθουσιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν την δυνατότητα να ελιχθείτε αλλά και να αντιμετωπίσετε με θετικότητα κάποιες δυσκολίες. Καλό είναι να κινηθείτε γρήγορα και μην αφήνετε τον χρόνο να κυλήσει. Μεγάλη πιθανότητα να λάβετε χρήματα.


ΛΕΩΝ 
Γενικά: Η ευαισθησία σας μπορεί να σας παρασύρει σε διαδρομές τελείως διαφορετικές από αυτές που είναι να κάνετε. Ίσως να συναντήσετε κάποια άτομα τα οποία μπορεί να τα βλέπετε εξιδανικευμένα.
Ερωτικά: Είστε έτοιμοι να παραβλέψετε κάποιες παραβιάσεις που έχουν γίνει στο πρόσωπο σας κι ίσως μέσα από αυτό να μην δείτε την ανεπάρκεια και τα ελαττώματα που σας ενοχλούν στον σύντροφό σας. Καλό είναι να μην πάρετε απόφαση από λύπη γιατί θα γίνουν λάθη. Ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε οποιοδήποτε άνοιγμα θέλετε να κάνετε γιατί μπορεί να παρασυρθείτε ακόμα και από κάποιες ψευδαισθήσεις ενός συνεργάτη. Να προσέξετε όταν πληρώσετε κάτι να μην χάσετε τις αποδείξεις ή τα χαρτιά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε περισσότερο κοινωνικοί από άλλες φορές και επειδή μπορεί να είστε δημοφιλείς στον δικό σας χώρο για να κρατήσετε αυτή την εικόνα θα κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις που ίσως στην τελική να μην σας αρέσουν.
Ερωτικά: Νιώθετε τις ευαισθησίες του άλλου αλλά έχετε ανάγκη να καταλάβει και τις δικές σας ανάγκες με στόχο να γεμίσετε τα κενά σας. Η σχέση με Ιχθύ θα γίνει πιο απλή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που όμως θα γίνουν μέσω των άλλων και σίγουρα θα δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό για το μέλλον. Χρειάζεται να έχετε όμως ευελιξία αλλά και στόχο για την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες μπορεί να έχετε κάποιο σύννεφο πάνω σε μια συνεργασία για αυτό να είστε προσεκτικοί.ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε ελαφρώς μπερδευτεί στο πως ακριβώς θα δράσετε κι ίσως να είστε μέσα σε δυο καταστάσεις μπλεγμένοι και δεν ξέρετε τι ακριβώς να κάνετε. Η δόση ρομαντισμού και ευαισθησίας που έχετε σίγουρα θα σας δημιουργήσει μια ελαφρά απόσυρση.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας δώσει την ευαισθησία αλλά και ένα μικρό χάος στο πως θα πρέπει ακριβώς να φερθείτε. Μπορεί να βγει από μέσα σας ένα παράπονο με ένα πρόσωπο που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες και κυρίως μέσα από φάση επικοινωνίας θα μοιραστείτε πιο εύκολα ιδέες και πράγματα τα οποία θα είναι δημιουργικά. Αν είστε καλλιτεχνικά άτομα θα δείτε ότι θα βγει κάτι πολύ καλό αλλά προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στα οικονομικά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε άνετα και δεν υπάρχει η συναισθηματική φόρτιση που είχατε τις προηγούμενες ημέρες. Θα χαλαρώσετε και θα νιώσετε πολύ όμορφα μέσα στον χώρο σας. Καλό είναι να αφήσετε για λίγο τον εαυτό σας γιατί το άγχος δεν σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Όλο αυτό το γενικό κλίμα της χαλάρωσης θα δείτε ότι θα επηρεάσει και την σχέση σας γιατί δεν θα έχετε κάτι που θα σας ενοχλεί και όταν εσείς είστε ήρεμοι γίνονται θαύματα και τα πράγματα εξελίσσονται πολύ εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια κίνηση που είχατε κάνει τις προηγούμενες ημέρες ίσως σήμερα να σας αποφέρει ένα καλό αποτέλεσμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η ευαισθησία σας ίσως να μην σας αφήσει να έχετε σωστή κρίση σε θέματα του σπιτιού ή της οικογενείας σας. Μην αφήνετε τα πράγματα να ξεφεύγουν από τα χέρια σας.
Ερωτικά: Η έντονη αγάπη που θα νιώσετε με τον σύντροφό σας θα σας ξεσηκώσει και μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις εσπευσμένα. Να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις απέναντι σε Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά θα χρειαστεί αν κάνετε ένα σοβαρό ραντεβού και να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που θα πείτε και αυτά που θα ακούσετε γιατί θα υπάρχει ένα κλίμα γενικής αισιοδοξίας χωρίς όμως γίνει τελικά τίποτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Η συναισθηματική επαφή με άτομα που για σας έχουν μεγάλη αξία ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα ποιοτικό στις συγγενικές ή φιλικές σας σχέσεις. Η φαντασία σας μπορεί να δουλέψει δημιουργικά και να φτιάξετε κάτι που θα σας αρέσει.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερη ανταπόκριση απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να δείξετε τον εσωτερικό σας εαυτό και να πείτε αυτά που νιώθετε. Η σχέση με Παρθένο ίσως να ενεργοποιηθεί και πάλι ή να κάνετε μια καινούργια γνωριμία με Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που θέλετε να επιτύχετε εύκολα ένα στόχο. Αν το πιστέψετε, σε συναισθηματικό επίπεδο θα δείτε ότι θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση από έναν συνεργάτη ή από μια δουλειά που περιμένετε με αγωνία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχετε στραφεί προς μια κατεύθυνση γιατί θέλετε να κατακτήσετε κάτι αλλά με ένα πιο ευαίσθητο τρόπο. Σίγουρα θα το πετύχετε χωρίς να το καταλάβετε γιατί θα σπάσει αυτό το απόμακρο στυλ που έχετε.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Παρθένο θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βοηθήσετε και να εξυπηρετήσετε το συγκεκριμένο άτομο. Ίσως μια μικρή ζήλεια μπορεί να σας κουνήσει θετικά και κυρίως με έναν Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να πειραματιστείτε σήμερα για να δείτε τελικά ποιές είναι οι δυνάμεις σας και με ποιούς μπορεί να συνεργάζεστε. Μπορεί να μην βάλετε όρια στις επιθυμίες σας και ίσως να χαλάσετε χρήματα για πράγματα που μπορεί να μην είναι και τόσο χρήσιμα.


ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Είστε στο φόρτε της δύναμής σας γιατί μπορείτε να εκφράσετε με ευκολία τα πιστεύω σας και τα προσωπικά σας θέματα. Η προσωπικότητά σας είναι πολύ δυνατή και δημιουργική. Ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές αλλά δεν πειράζει, είναι για το καλό σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ αισθησιακοί και ιδιαίτεροι. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι θα έχετε ιδιαίτερο μαγνητισμό αλλά και μια ερωτική αύρα γύρω σας. Το φλερτ με ένα Τοξότη θα σας απογειώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ετοιμότητα αλλά και μια εσωτερική διαίσθηση που σας σπρώχνει να κάνετε σωστές κινήσεις. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ξεπεράσετε με ευκολία κάποια εμπόδια.
Πηγή : astrology.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...