11 Οκτ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/10

"Αν θέλεις να είσαι νικητής μια φορά, εκδικήσου! Αν θέλεις να νικήσεις για πάντα, συγχώρεσε"!
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα........

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Πολύ σοβαρά μπορεί να έχετε πάρει κάποια λόγια ενός ατόμου πού σίγουρα νιώθετε ότι σας έχει αδικήσει ή σας έχει φερθεί αχάριστα. Καλό είναι να διακρίνετε το σωστό και το λάθος για να έχετε καλή κρίση.
Ερωτικά: Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας πιέζει. Γενικά έχετε αλλάξει και μερικές φορές μπορεί να μην ανέχεστε ούτε μύγα στο σπαθί σας για αυτό μπορεί να είστε εκρηκτικοί σε ακραίες περιπτώσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος πάει να μειώσει το έργο σας ή την προσφορά σας. Αυτό δεν είναι και τόσο θετικό για αυτό αντιδράτε κάπως περίεργα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ πρακτικοί αλλά και συγχρόνως ουσιαστικοί σε θέματα που άλλοι μπορεί να στερούν από το περιβάλλον σας. Αφού έχετε αναλάβει κάποιες ευθύνες στο να ολοκληρώσετε ένα έργο, μην ξεσηκώνεστε από κάποιες νέες καταστάσεις οι οποίες δεν σας δίνουν κανένα εχέγγυο.
Ερωτικά: Η διαμάχη με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Κριός ή Ζυγός μπορεί να αφορά σε θέματα κοινωνικής εικόνας. Ενώ εσάς δεν σας νοιάζει οι υπόλοιποι που είναι γύρω σας μπορεί να έχουν διαφορετική γνώμη και να επηρεάζουν άμεσα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αντίθετα αν σχετίζεστε με Παρθένο, Αιγόκερω ή Ιχθύ θα τα πάτε πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ζωή σας αλλάζει και το κυριότερο που πρέπει να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να φοβάστε αν χαλάσουν κάποιες σταθερές ισορροπίες όσο και αν σας φαίνεται υπερβολικό. Μόνο αν ταραχτούν τα νερά θα δημιουργηθούν καινούργιοι πόροι με καλύτερη ποιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε κατά νου ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σας να φερθείτε άψογα κοινωνικά για να μην κακοκαρδίσετε κάποιον από την οικογένεια σας ή ένα άτομο που δεν είναι της απολύτου αρεσκείας σας.
Ερωτικά: Ίσως θα χρειαστεί από την πλευρά σας να δείξετε ένα πολύ ώριμο πρόσωπο ή θα σας ενθουσιάσει ένα άτομο που είναι μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία. Το βλέπετε ότι μερικές φορές χρειάζεστε καθοδήγηση αλλά και φροντίδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να μην σας αρέσουν οι συνθήκες γιατί θα είναι πολύ περιορισμένες για σας, όμως με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να δεχτείτε τις αλλαγές που χρειάζονται για να πετύχετε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η δυνατότητα να κάνετε κάτι από κοινού με ένα πρόσωπο ίσως να σας δώσει μεγαλύτερη ενέργεια. Οι φιλοδοξίες σας θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως να παρεξηγηθείτε για την διαφορετική οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα. Αλλά αυτή την περίοδο μάλλον το χρειάζεστε γιατί ο πήχης σας είναι ψηλά.
Ερωτικά: Υπάρχουν στιγμές που ενώ είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι ίσως να γίνεστε απόμακροι και πολύ τυπικοί, για αυτό ίσως να παρεξηγηθείτε. Από την άλλη μπορεί να αντιληφθείτε ότι έχετε εξάρτηση από μια σχέση και θέλετε να την σταματήσετε με ένα τρόπο πολύ θεαματικό. Μακάρι να τα καταφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι στενοί σας συνεργάτες οφείλουν να είναι άψογοι κατά κάποιο τρόπο δίπλα σας και εσείς να γίνετε κάπως απαιτητικοί. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείτε μερικές φορές την πραγματικότητα γιατί σας προσγειώνει. Να είστε θετικοί σε νέες επαφές γιατί μπορεί να κάνετε μια σημαντική συνεργασία.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι και ελαφρώς προβληματισμένοι σε θέματα που δεν μπορείτε να φερθείτε πολύ δημιουργικά. Ίσως να χρειάζεστε μεγαλύτερη οργάνωση σε όλα και αυτό να σας κόβει την έμπνευση.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως σας βάζει σε ένα καλούπι σοβαρότητας και υποχρεώσεων. Ίσως αυτό μερικές φορές να σας κουράζει και να σας φαίνεται παρωχημένο σε πολλά επίπεδα. Από την άλλη οι ελεύθεροι, επειδή θα έχετε διάθεση να παίξετε, ίσως να ανοιχτείτε ακόμα και σε ένα πρόσωπο που το έχετε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες σας ανοίγονται ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε. Για αυτό φροντίστε να ακολουθήσετε σήμερα την επιτυχημένη πεπατημένη που είναι μεν κλασική αλλά έχει αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε ότι μερικές φορές έχετε ανάγκη από προστασία είτε από την οικογένεια είτε από ένα πρόσωπο που θα παίζει αυτόν τον ρόλο στην ζωή σας. Γενικά θα έχετε την διάθεση να κάνετε νέες φιλίες.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου ότι αν σήμερα τουλάχιστον πείτε κάποια πράγματα που νιώθετε βαθιά θα πρέπει να κάνετε πρόταση πολύ σοβαρή γιατί δεν έχετε περιθώρια για κάτι το διαφορετικό. Κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ιδέες που μπορείτε πιο εύκολα να υλοποιήσετε και να κάνετε άμεση πράξη με στόχο την επαγγελματική σας καταξίωση ή την οικονομική σας εξασφάλιση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι και πιο δύσκολοι στην επικοινωνία γιατί βλέπετε ότι πολλά πράγματα σοβαρεύουν γύρω σας και θα πρέπει να έχετε και εσείς την ανάλογη συμπεριφορά. Το νιώθετε ότι δεν είστε πάντα ο εαυτός σας γιατί έχετε ανάγκη την εκτίμηση των γύρων σας.
Ερωτικά: Είστε τα άτομα που μερικές φορές υποχωρούν εμπρός σε μια αναγκαιότητα σχέσης, η οποία δεν είναι απαραίτητο να σας γεμίζει συναισθηματικά, αν σας καλύπτει από άποψη κοινωνίας ή οικογένειας. Μπορεί να επενδύσετε πάνω εκεί και να βάλετε στην άκρη τα συναισθήματά σας. Η σχέση με Κριό, Καρκίνο και Ζυγό θα περάσει μια κρίση αξιών.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν πάτε με το ρεύμα κάποιων ατόμων που καθορίζουν το άμεσο μέλλον σας ίσως να σας κόψει την έμπνευση αλλά τουλάχιστον σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάτι παραπάνω από τα αναμενόμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες οι οποίες σας βάζουν σε μια καλύτερη μοίρα. Όταν κινείστε οργανωμένα, πάντα έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι. Χρειάζεται όμως να είστε περισσότερο ευέλικτοι και σταθεροί σε κάθε νέα πρόταση.
Ερωτικά: Η συναισθηματική σας σχέση μπορεί να σοβάρεψε απότομα και να πρέπει να έχετε κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω ευθύνη, αν κυρίως σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη άνεση στο να κλείνετε συμφωνίες ή να δημιουργείτε κάποια νέα δεδομένα χωρίς να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Αλλά χρειάζεται από την πλευρά σας να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και να βλέπετε μπροστά και όχι πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάποιες υποθέσεις που αφορούν πιθανόν οικογενειακές σκοτούρες να σας απορροφήσουν τόσο πολύ ώστε να μην μπορείτε να χαρείτε και πολύ την προσωπική σας ελευθερία.
Ερωτικά: Η διένεξη σας με έναν Καρκίνο πιθανόν να σας αλλάξει κατά κάποιο τρόπο την διάθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κολλήσετε ή θα σπαταλήσετε όλη σας την ημέρα. Απλά όσο πιο ευαίσθητοι γίνεστε τόσο πιο εύκολα θα χάνετε τον αποπροσανατολισμό σας. Η νέα φιλική σας συμμετοχή σε μια ομάδα μπορεί να σας φέρει μια καινούργια γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές κουράζεστε από το να περιμένετε να σας αναγνωρίσουν την αξία σας ή ακόμα και κερδίσετε πολύ γρήγορα. Το ζητούμενο είναι ότι έχετε συνηθίσει να παίζετε δυνατά αλλά λόγω των συνθηκών υπάρχει μερικές φορές μια καθυστέρηση η οποία όμως θα σας βοηθήσει στο να εστιαστείτε καλύτερα στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναγνωρίζοντας τι ακριβώς θέλετε τουλάχιστον από τον εαυτό σας και όχι τόσο από τους άλλους ίσως να βρείτε την αυτονομία και την ελεύθερη έκφραση της προσωπικότητάς σας. Αυτό θα σας βοηθήσει και θα σας δημιουργήσει έναν έντονο μαγνητισμό.
Ερωτικά: Αν έχετε αστάθεια σας κουράζει και από την άλλη έχετε ανάγκη από ένα σύντροφο να αναγνωρίζει ότι κάτι προσφέρετε και εσείς και δεν μπορεί να σας ακυρώνει με μια λέξη ή ακόμα και περίεργες γνώμες. Η επαφή με Ταύρο και Παρθένο θα είναι πολύ ουσιαστική. Με τον Κριό και Καρκίνο θα υπάρξουν εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο εσείς αναζητάτε την ασφάλεια τόσο μερικές φορές δεν έρχεται όπως θέλετε. Σίγουρα σας παρουσιάζονται καινούργιες ευκαιρίες που δεν έχουν ακόμα σιγουρευτεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάτι καλό. Αποφύγετε τις υπερβολές και τα μεγάλα ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Δεν έχετε διάθεση να κάνετε και πολλά πράγματα γιατί μπορεί και το σώμα σας να χρειάζεται περισσότερο ξεκούραση. Το ότι δεν θέλετε να δείτε και πολύ κόσμο αυτό δεν είναι και τόσο κακό. Απλά μπορεί να έχετε ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας προτιμώντας την απομόνωση.
Ερωτικά: Είστε σχεδόν απρόθυμοι είτε να δικαιολογήσετε, είτε να δεχτείτε τα λάθη ενός Καρκίνου ή κάποιου άλλου ατόμου. Η αυστηρότητα και τα όριά σας πάνε πακέτο για αυτό δεν ανοίγεστε και πάρα πολύ. Καλό είναι να δείξετε κι αυτό το πρόσωπό σας γιατί μόνο με έτσι θα δείτε τελικά αν έχετε πραγματική επικοινωνία.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βλέπετε ότι για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σας θα χρειαστείτε να παραμείνετε οργανωμένοι και απόλυτα αφοσιωμένοι στον στόχο σας. Με αυτόν τον τρόπο τελικά θα καταφέρετε να βρείτε κάποιες καλές ισορροπίες κι ίσως μέσα από εκεί να αλλάξετε ακόμα και την κακή γνώμη κάποιων ατόμων.
Ερωτικά: Αν αναλάβετε την ευθύνη για την σχέση σας θα δείτε ότι και θα νιώσετε αλλά και θα περάσετε καλύτερα γιατί θα έχουν αλλάξει τα πράγματα απέναντί σας. Το άνοιγμα από ένα πρόσωπο θα δείτε ότι θα σας προσφέρει συναισθηματική γαλήνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που χρειάζεται όμως πρώτα να αξιολογήσετε και να βάλετε στην σειρά από άποψη προτεραιότητας. Ένας συνεργάτης σας μπορεί να θέλει να σας βοηθήσει και θα του δώσετε το ελεύθερο γιατί μερικές φορές δεν δείχνετε ξεκάθαροι.
Πηγή : astrology.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...